90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №113

• 31 314
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Отчитам един вкусен белтъчен ден
з - кафе с мляко и 1 ябълка
о - омлет и шопска салата
в- свинско с кисело зеле и 1 парче кашкавал
Усещам, че съм попаднала на правилната диета  Wink
От утре влизам в бойните редици  Grinning

# 541
Тонка, добре дошла! Ако гледаш менюто на Нана още по-добре ще усещаш, че е твоята Wink Надявам се утре с моите резултати и аз да те донадъхам! Успех!  Hug

# 542
pepcheto, на първа страничка има линк към интервюто с авторките,където има техни съвети как да се храним в почивката.Според мен трябва да се направи 3 месеца почивка,за да може после,ако имаш нужда, да повториш режима и той да има ефект.Според мен,ако се храниш така постоянно в един момент ще спреш да сваляш,защото организмът ще е привикнал. Корнфлейксът май има мляко и не е подходящ,но не съм сигурна.

Bobi73,млечните се смятат за 1 белтък.Линийката може да се променя чрез линк към нея.Когато си я правила и си въвеждала данни и парола е трябвало да си запаметиш този линк.Булгурът е за въглехидратния ден.Честито минусче!

elintsety ,нормално е и дори е по-добре да имаш сваляне в см,защото от това зависи външният вид,а не от кг.А и мазнините са доста леки.Изчислила съм по мен,че 1 свален кг е - 1 см в обиколките на ханша и бедрата.Колко кг имаш да сваляш?Ако са по-малко - 3 кг е добър резултат.

zlatno zaiche ,за пръв път чета някой да е качил след воден.Но е напълно възможно да си задържала вода,ако си пред МЦ или около овулация.

voltage13 , не знам след плодов и два водни да не ти се изтощи много организмът.Не е ли по-добре да направиш 2 белтъчни или пък само да вечеряш нережимно в съответния ден.

4eri, ако смяташ,че ще можеш да се храниш режимно в болницата,си удължи режима.Но ако не можеш,после ще си прецениш - ако е минало доста време,ще започнеш отначало,ако не - си продължаваш по план.

# 543
  • София
Бубичка, мерси - много мило   bouquet Определено имам нужда от поддръжници, че вкъщи вече ме взеха за мезе с моите опити да заслабна  Mr. Green И колкото повече чета за успехите ви, толкова повече ми се повдига оптимизма  Hug

# 544
Чудя се сега... вие както пиете кафето с мляко в белтъчен... аз като непиеща кафе, мога ли да пия прясно мляко сутрин с плода?
Не става,една чаша мляко се равнява да едно ядене.А за закуска се хапват само плодове.

# 545
  • София
Отчет за моя водно - плодов ден:
Закуска от един банан, обяда беше портокал, а вечерята печена тиква Peace

# 546
  • Пловдив
 Отчитам варива
З-ябълка и кафе
О-салата зеле моркови,чай билков,
В-ориз със зеленчуци,
От 20 09 досега затвърдени -3 килограма.
Кафе пия немалко 3 пъти/без подсладител-чисто/,като  ми прималее  вода или  билков чай с подсладител .Режима е  страхотен, Hug,а аз
 винаги го поминавах при четене на диети .Цифрата 90 дневна ме стряскаше,а не трябвало.

# 547
Може ли във въглехидратният ден да се яде баница със зеле

# 548
  • София
Може Peace

# 549
мама66, в обяда ти няма нищо от деня на варивата.

# 550
И аз днес на варива:
З - кафе и 1 круша
О - консерва едър боб натурална, краставица, салата моркови и ряпа
В -  консерва боб в доматен сос и 1 домат
За втори път вечерята ми е доста по-малко като количество от обяда Blush

Може Peace
Аз мисля, че може само с прясно зеле. Според РХ скорбяла и киселини не се съчетават!

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 20:13 от vessit

# 551
Със всякакво, защо да не може с кисело? Евентуално може да се задържа вода.

# 552
голямо тъпкане днес пак Embarassed
з- грозде
о-салата с пърленка
в- огромна купа спагети и половин шоколад
защо ме гони такъв зверски глад последните дни незнам...уж съм след Мц, не преди....има ли някой друг толкова гладен Sad?

# 553
пухи мамаи аз съм многоооо гладнаааа,но спазвам стриктно диетката.дори и това вечерята ми да е 1/2 от обяда
отчитам се бързичко за днес :
БОБОВ
З-2 круши
О-1 купичка боб
В-1/2купичка боб,малка салатка(зеле с морков)
лека нощ момичета

# 554
  • София
И мен ме гони глад,ама вечерята ми беше в 17ч и то някакви 10-15 бобчета от една консерва,да е режимно,обаче сега ААУУУУ.Ще си правя чай.

Общи условия

Активация на акаунт