Програмата "Личен асистент" - 2

• 180 553
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,майчета аз съм назначена(от общината) на(10.01.11)на 6 часа и взимам 240лв.Заплата ми преведаха в края на февруари.

# 226

назначена съм като личен асистент на 6часа ще ми плащат по малко от минималната заплата една моя комшиика ми каза да ида до нои те ще ли да ми платат остатъка до минималната заплата знае Lи някои за нещо такова мерси предварително

# 227
Здравейте, имам въпрос! Peace Чакаме бебе и се предполага, че ще получавам социално майчинство (тъй като не съм работила преди това), та въпроса ми е мога ли да кандидатствам или ще ме отрежат заради майчинството?! Rolling Eyes

Другото което ме интересува е как стоят нещата с таткото, след като живеем заедно без брак, взимат ли се доходите му впредвид?! newsm78

И последно, че се олях.. Embarassed адреса по лична карта ли трябва да впиша за да ни посетят евентуално, или мога да впиша реалния ми адрес, които не е по лична карта обаче (и двата адреса са към една община- единия на когото съм регистрирана е на баща ми, другия е този под наем където сме в момента Crazy).. ooooh!

Благодаря!   bouquet (дано не ви затормозявам с моите въпроси) Mr. Green

# 228
здравейте знам че не е тук мястото но да попитам защото няма къде другаде имате ли преведени заплати за месец май по програмата ЛС към общината защото при нас в стара загора все още няма.

# 229
И аз нямам заплата за месец май.Миналата сед.когато ходих до общината ми казаха,че до 11юли ще ги преведат.

# 230
Има ли вече заплати по общинската програма.Може да се излъгали да ги пуснат по рано от 11 юли.

# 231
на мен ми казаха че до 7 ще ги преведат

# 232
Дай боже да ги преведат.

# 233
# 234
  • в полите на Балкана
Превод на априлската заплата имах на 14-15 юни, като гледам как вървят нещата и тази няма да я получа преди 10. От общината пък ми казаха, че заплатите ще закъсняват всеки месец и юнската да я очаквам през септември. Mr. Green

# 235
момичета днес има преведени пари  bouquet

# 236
Аз проверих в 17ч.и нямаше за Сливен става въпрос.

# 237
  • густо майна Филибето
В Пловдив ми казаха, че вече щели да ги превеждат първата седмица на следващия месец, дано не е така постоянно. Много ми объркаха сметките. Надявам се в понеделник вече да имам заплата.

# 238
Имам преведени парички,в петък в 17ч,провех и нямаше,но в събота сутринта имах.Явно след 17ч,в петък са ми ги превели.

# 239
  • Русе/ София
Всички за ЛА към общинските програми ли говорите? А как стои въпроса с ЛА назначени по националната програма (по изключение)? Някой има ли идея? Там сумата е доста по- ниска доколкото разбирам - няма една МРЗ, но не можах да се ориентирам какъв е срока на плащане на заплати по тази програма.
Ако някой има информация, моля да сподели. Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт