.. Сега и нас в главите ни ще е пицата
Може би Хриси трябва да каже своето мнение!
Страхотен линк си пуснала! Благодаря! Ние за сега слушаме само тази песничка - http://vbox7.com/play:dd311f13&al=1&vid= Бобчо много й се кефи - почва да ритка като луд!
Много ми беше мъчно за него като го гледах как се страхува
Сега почвам да търся плуване за бебета, знам, че има тук и да почваме да ходим. Умира да е във вода! Някой ако знае нещо по въпроса да пише!

дано да се оправи това положение!

Иначе и аз ги харесвам Памперс, вече ме е страх да купувам за проба други марки, че ми седят пълни пакети. 
, което оправих, но от вчера носа ми тече неконтролируемо. Умирам от ужас да не го заразя нещо - макар и да мисля , че не е вирусно. В сряда ще сме на консултация и ще ни бият ваксинките, ще я накарам хубаво да го прегледа, чеее....
, някой знае ли каква може да е причината ? Постоянно иска нещо да му е в устатата или биберона, или ръката и все търси да яде

Много обича да някой да му пее, а още повече се кефи ако му танцуваме докато му пеем. Тогава се залива от смях. Миналата седмица го водихме в мол-а на цариградско. Ей тези лампи навсякъде го хипнотизираха. Седеше си с широко отворени очи и само гледаше. Всички лампи и мигащи светлини му привличат вниманието.
. 
, да не говорим че всеки ден виждам съседката ми, която роди след мен и вече е супер кльощава и това допълнително ми бърка в мозъка. Искахме юни месец да правим сватба, сега вече направо незнам дали искам, срам ме е дори да се срещам с приятелките ми, все им отказвам да излизаме, че като знам какви са натокани, а аз нямам една свястна дреха да облека, и като отида в мола все си мисля че всички мен гледат, абе кво да ви разправям, то не е за разправяне просто. Препоръчани теми