.
Иначе тя е малък сладур, като всичките августовски бебоци, само на кърма е и сама си прави режимът. До преди няколко вечери заспиваше към 22.30 и се будеше към 5 часа, но от вчера пак започна да се буди към 3 ч. Естествено това никак не ме радва, но се надявам, че пак ще направи сама "по-човешки" режим, без да се налага аз да я насилвам с чайчета и рев...
Искрено се надявам като спра да кърмя да успея да вляза в нормална форма. Преди се поддържах с народни танци и се чувствах прекрасно, но поне за сега не мога да усъвместя бебе и танци.
Дано сега да няма и температура. Обаче много сме наддали - 800гр. за две седмици
) е написано, че всяка една медицинска интервенция, на която подлагат теб или детето ти трябва да е с твоето изрично съгласие. В този ред на мисли ми се струва, че поставянето на ваксина е мед. интервенция и ако аз не съм съгласна да я направят на детето ми, значи няма да я правят, без това да ми носи негативи по отношение на детски градини, училище или каквото и да е.Препоръчани теми