Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 178
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Кометче,много си мълчаливо,бе джанъм?!  newsm78

# 466
  • Русе
Момичета, вижте какво намерих - съседските фенове се опитват да ни бият по талант, ама.................

Ако това е Серхан,аз приличам на Мадона! smile3516

Не е Серхан! Няма го  характерния нос! Автопортрет е!

Не бе,Каламици, оная снимка,май беше със синя ризка или фанелка! Бре,че я нямам! Трябва да я потърся!

# 467
Момичета, вижте какво намерих - съседските фенове се опитват да ни бият по талант, ама.................

Ако това е Серхан,аз приличам на Мадона! smile3516

Не е Серхан! Няма го  характерния нос! Автопортрет е!

Не бе,Каламици, оная снимка,май беше със синя ризка или фанелка! Бре,че я нямам! Трябва да я потърся!
Здравейте момичета, без грешка сте  Grinning   И кой е този автор, който мисли, че този автопортрет си заслужава да го гледаме???  И кого представлява ??

# 468
Браво бе, няма ме половин час и Вие вече Харун по заслуги си раздавате. И аз искам ама от "плът и кръв". Мокси ако трябва и стихосбирка ще ти пиша ако ми го осигуриш.  hahaha

Виж сега Роси, от "плът и кръв" не ти го обещавам...Но ми предстои пътуване до Истанбул, и обещавам да се оглеждам за  един автограф да ти взема.  Heart Eyes

# 469

Как можа такова  миниатюрно да го направиш?! Часовникарска работа! Наврях се в монитора! newsm62 newsm62 newsm62  Точно за него говорех!
Ти си съкровище! Нали не ми се обиди от горното? Само да ме беше видяла...?! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
По-принцип ги правя масксимално най-големи,тук самата сцена е по-дълга,а колкото по-дъллга е сцената толкова по-голямо става гифчето, самото гифче трябва да е до 5 MB,ако е с по-голям размер няма да мога да го кача в нета и съответно да го постна тук.Ще сменя рамката,така ще изглежда по-голямо. Peace

# 470
  Здравейте дружина . Hug Браво на вас днес немога да ви стигна  smile3529

Хей госпожи мили
 Днес май добре сте си се веселили
 с много смях и веселба
 все тъй да ви минава деня

От сутринта с тез кафенца и
покрай тях невероятните котенца
с тез трапези пъстри и богати
с великолепната компания на Харун и Еда
май по лесничко минава ви деня.

Всеки бърза нета да отвори
и със снимка  стихче  или клипче
всички  искат да се включат ,
че компания една чака от сутринта
и за нищо на света не бива да бъде
 разочарована  тя.

Няма друг форум на света
изпълнен с толкоз много красота
да допринася толкоз много топлина
в нашите сърца. Да огрява като слънчев лъч
деня в тези малко трудни времена
с тез интелигентни и духовити бг мами
все от сой отбрани колко хубаво е
да си сред  тях от зори та чак до  мрак.

Да не забравя да похваля днешните стихоплетци  newsm51
Гуфи за " Кръстопът " освен ,че имаш невероятния талант да  правиш прекрасни оформления
имаш и една невероятна муза с която по честичко трябва да ни радваш. newsm51 smile3501 newsm51Много ми хареса задачката ти  но аз само се опасявам ,че в този триъгълник или четириъгълник ще е с много остри ъгли и някой ще вземе да се набоде.
Тарабас поклон за " Ден " и " Новина " newsm51 smile3501 newsm51  
Бобояна поклон за " Незабравима математика " newsm51 smile3501 newsm51
За всички вас мили дами който денонощно се грижите всички ние тук да се чувстваме прекрасно  newsm51

http://www.youtube.com/watch?v=tqs1o_mg2qM

# 471
Браво бе, няма ме половин час и Вие вече Харун по заслуги си раздавате. И аз искам ама от "плът и кръв". Мокси ако трябва и стихосбирка ще ти пиша ако ми го осигуриш.  hahaha

Виж сега Роси, от "плът и кръв" не ти го обещавам...Но ми предстои пътуване до Истанбул, и обещавам да се оглеждам за  един автограф да ти взема.  Heart Eyes

И на това съм съгласна ама теб по бузката да цунка! Все пак доста ще се поизпотя да ги докатрам до 20 стихчета! hahaha
А комшиите са ми видели календара и те да не изостанат. Пладиагори такива! Искам си авторските права, но глоям смях щепадне ако са видели от нас  Joy hahaha Joy. Те поне си разбират езика а ние правим разни преводи през Гугал и то става една каша, нямам думи!  newsm78

# 472
# 473
Някой си е направил автопортрет в позата на серхан от снимката! А бе, луда работа!

# 474
Мокси ти само Вени с тази пуйка ли черпиш. Пусни текила или нещо по-така като за нас!!!  Crossing Arms

# 475
Пусни и малко ядки! Нещо соленко!

# 476
  • Русе
Каламици,Моксито пусна снимката! А аз се щурам да я търся?!

Моксито,вземам си 50 гр от "Глен..."-а , който иска да ми прави компания!  love001 newsm51

# 477
Моксито благодаря веднага ще му пийна едно и отивам да слагам трапезата защото  гладна мечка хоро не играе и в случая аз днес се чувствам точно така .След малко се връщам при вас във вашата великолепна компания. Heart Eyes

# 478
  • Русе
Мокси ти само Вени с тази пуйка ли черпиш. Пусни текила или нещо по-така като за нас!!!  Crossing Arms
Ааааа,щом има Гленфидих, забравям Пуйки и Яребици! smile3521
Казват ,че е най-хубавото на света! Няма да се минавам,я?!

# 479
  • Русе
Някой си е направил автопортрет в позата на серхан от снимката! А бе, луда работа!

Ето бе,мило! Ама ти не ме четеш?!

Общи условия

Активация на акаунт