112та есенна среща в Италия

• 34 728
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
А, точно така, мечо грозде беше това, което много помага (поне на мен) при цистит!! Тук се продава мечо грозде на хапчета, само че не се сещам как се казва  Blush, миналата година като имах нужда ми го купи свекървата... Май че мога да проверя обаче, ако намеря бурканчето.

# 226
  • Italia
Сега ако някоя услужлива дуШа ми подШуШне на уШенце как е ме4о грозде на ит. Ще съм много благодарна.

Тцуги,боли я ниско долу след като се изпиШка.То и аз не разбирам,ама нали знаеШ лафа за неволята,дето у4и.Разрових се из нета...

# 227
Сега ако някоя услужлива дуШа ми подШуШне на уШенце как е ме4о грозде на ит. Ще съм много благодарна.

Тцуги,боли я ниско долу след като се изпиШка.То и аз не разбирам,ама нали знаеШ лафа за неволята,дето у4и.Разрових се из нета...

Arctostaphylos uva-ursi

без майтап  Laughing

или Uva ursina

# 228
"Нашият" уж интелигентен свещеник, когато се запозна с мен (предстоеше ни църковна сватба, която така и не сключихме, останахме само с граждански ритуал) ми заяви най-безцеремонно, че децата ни трябва да са след това католици - енщо, което, съмнявам се, че би казал православен свещеник.
Кръстник не би следвало да бъде човек с различно вероизповедание. Информираността на свещеника няма отношение.
Грешка си и православният църковен брак с католик те карат да попълваш декларация, че децата ти ще бъдат възпитавани като православни християни.  Peace
Може да е кръстника да е православен при католическо кръщене не е забранено, но зависи отчето как ще изтълкува правилника.  Peace

# 229
Ей, МакДирок, сетих се как беше: uva ursina. Лесно Simple Smile

# 230
Да споделя само един лЮбопитен факт: в у4илиЩето, където у4и дъЩеря ми "нетолерантните" католи4ески суори  Wink са допуснали да бъдат записани следните де4ица от "вражески" религии  Wink : китай4ета,мЮсЮлман4ета и изто4но православни християн4ета. Не знам как то4но Ще се процедира с тях като дойде време за комуниони и други такива ритуали,но факта е налице.Ще се поинтересувам и Ще докладвам после. Laughing

и тук е така.   bouquet Обяснението на мои приятели беше, че суорите имат нужда от пари и затова вече не са толкова стриктни по отношение на религията която изповядват учениците.  Peace

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 14:09 от Zai4enze

# 231
  • Italia
Какво пиете/ядете да ровя за картинки -по4ерпка  Wink Hug

# 232
Сичко, давай насам!  Blush   chef
Дано да й помогне на Джулия, мен ме вдигна за ден и половина.

# 233
Може да е кръстника да е православен при католическо кръщене не е забранено, но зависи отчето как ще изтълкува правилника.  Peace

то4но така. била съм на католи4еско кръЩене с православни кръстници  Peace

# 234
Какво пиете/ядете да ровя за картинки -по4ерпка  Wink Hug

картинки не ям аз, отивам да видя в стола какво са ми сготвили   chef обикновено в петък е риба или пица  Laughing

# 235
"Нашият" уж интелигентен свещеник, когато се запозна с мен (предстоеше ни църковна сватба, която така и не сключихме, останахме само с граждански ритуал) ми заяви най-безцеремонно, че децата ни трябва да са след това католици - енщо, което, съмнявам се, че би казал православен свещеник.
Кръстник не би следвало да бъде човек с различно вероизповедание. Информираността на свещеника няма отношение.
Грешка си и православният църковен брак с католик те карат да попълваш декларация, че децата ти ще бъдат възпитавани като православни християни.  Peace
Или съм попадала на "грешни" свещеници тогава, но благодаря за разясненията

# 236
mcdirock ако е само болка след уриниране, без да е много по-често от обикновенно най-вероятно не е цистит, а изкарване на песъчинки. Мечото грозде мисля, че помага и в двата случая, казват и за червената боровинка, че много помага, но на мен лично не ми действа. Казвам го защото от 2 години се лекувам от цистит от който ми останаха някакви остатъчни симптоми и постоянно се тъпча с някакви билки и хапове.
Надявам се бързо да се оправите  Hug

# 237

Знам, за съжаление и аз го знам  Sad
Дано наистина скоро отмине  Peace

# 238
Виждам ,че за религия си говорите.В тази връзка да попитам нещо-Искам да четем честа молитва на малкия ,но в Милано черквата която имаше вече май е затворена.Някой да помогне с идея.

# 239
Мечето грозде е доста силна билка и не е подходяща за малки деца. Опитай със силен чай от лайка, тук поне го има по магазините. Лайката действа противовъзпалително и ако не да излекува поне може временно да облекчи болката. Две - три чаши, че и повече - по-концентриран, може да го подсладиш със захар или мед, зависи как и харесва на малката. Дано по-скоро се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт