112та есенна среща в Италия

• 34 573
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
  • Italia
Добрутро  Simple Smile
Тая сутрин направо ми се стопиха лагерите оЩе от ранни зори.  Crazy
Я,каква хубава торта ди меле,дояде ми се.Трябва да помоля Ди Рока да ми направи една,той е голям спец на тази рецепта.  Blush

Льоли, в БрЮксел ли си ве4е? Късмет и успехи на новото място   bouquet

Барб,аз преди време правих на два пъти една бисквитена торта по рецепта от форума.Много лесна ( без пе4ене ) ,лека и вкусна (то4но като за кулинарни профани като мен  Embarassed ) Да, де,ама моите хора хи4,ама хи4 не си падат по тортите,поради което ми се наложи да си я ям сама и тогава казах " баста" Crossing Arms
Сега в събота има някаква феста в у4илиЩето на Джулия и пиШе който иска да занесе домаШно правена торта.4удя се дали да се хабя или не  newsm78

Милиттана,е как Ще идеШ до Болоня и няма да хапнеШ тортеллини? Да поправиШ обезателно греШката другия път  Wink

Малка по4ерпка,днес е 8мата ни годиШнина с Ди Роков  Rolling Eyes

# 16
  • Italia

Видяхте ли, че от ноември easyjet  няма вече полети до София.  Rolling Eyes

От 31/10 влиза в сила зимното разписание.Да се надяваме,4е полетите не са спрени а просто аджорнират сайта,понеже няма никъде официално комЮнике ,4е полетите  до София се преустановяват. Praynig

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 11:50 от mcdirock

# 17
4естита ви годиШнина  newsm24  Hands Clap

# 18
 Честита годишнина Дирокче !  Heart Eyes  bouquet

От 31/10 влиза в сила зимното разписание.Да се надяваме,4е полетите не са спрени а просто аджорнират сайта,понеже няма никъде официално комЮнике ,4е полетите  до София се преустановяват. Praynig

И аз гледах, че няма нищо написано, обаче ако пробваш други дестинации може да се резервира.  Rolling Eyes
   Дано е само аджорнаменто.  Praynig

# 19
  • UK
Ди Рокови, ха честито   bouquet! Ама какви са тия бонбони, аз разбрах, че торта ще правиш  newsm78 Mr. Green. На мене всъщност, честно казано, напоследък хич не ми се яде сладко, а иначе много обичах. Чудя се какво ми става, дали да не отида да се прегледам  newsm78 Confused.

Аз днес заминавам малко по-късно. Оборудвах се с розов чадър- най-накрая си купих, но сега разбрах, че нямам подходящи обувки и така ме е яд, че вчера не си взех едни, дето ми се сториха симпатични. Някой път хич ме няма.

# 20
Дирокови, честито!
Вие явно сте в тунел на времето и вместо да остарявате заедно, се подмладявате заедно... Нали преди около 2 години поне празнувахте 10 години?! Laughing

За Изиджет видях и аз. Жалко, ако спрат полетите. Малпенса ми е много по-удобно летище, отколкото Бергамо.

# 21
  • Italia
Лени,гледа ли 3та серия на Стъклен дом ? Къде го гледаШ по принцип ? Аз пробвах в сайта на БиТиВи ама прекъсва ужасно. Лелеееее,4увствам се ридикола с тоя сериал ве4е ама нейсе Embarassed

Барб,ние празнуваме 8 години бракуване инак сме заедно от 13  Wink

# 22
Лени,гледа ли 3та серия на Стъклен дом ? Къде го гледаШ по принцип ? Аз пробвах в сайта на БиТиВи ама прекъсва ужасно. Лелеееее,4увствам се ридикола с тоя сериал ве4е ама нейсе Embarassed

Барб,ние празнуваме 8 години бракуване инак сме заедно от 13  Wink

аз реШих да го видя този стъклен дом какво представлява
Стефан Данаилов за малко да не го разпозная, добре 4е знаех, 4е е той ... другите идея си нямам кои са, ама е много смеШно, някакви напъни да имитират истински сериал, много нестествени реплики си разменяха, издържах около 6 мин. май по_добре беШе робинята изаура
ама Щом ти харесва, гледай си  Grinning

# 23
  • Italia
Аз по принцип тв по4ти не гледам,за сериали пък да не говорим. Този и аз го загледах от лЮбопитство,4е ми бяха надули главата от Бг. Лека полека историята ме заинтригува.Не е неЩо ангажираЩо,леко и повърхностно е,абе става. За актьорската игра ве4е го дъвкахме,4е е меко казано аматьорска ама ниЩо,нека дерзаят,Ще се нау4ат. Wink
Междудругото една приятелка ми спомена,4е бил правен по подобие на някакъв ит.сериал 4енто ветрине ,за който аз си нямах и хал хабер понятие.Погледнах го то4но за две минути в нета да не съм 4ак толкова боса  Twisted Evil ми да ви кажа и там актьорската игра е .... майко мила. Има големи паузи между фразите ,някакво доста дървено държание и бая драматизъм.Явно това е неЩо характерно за такъв тип сериали  newsm78

# 24
  • Italia
Съвсем се отнесох...Вместо да пиШа глупости за разни сериали аз не написах най-важното: Джулия може да 4ете на български. Heart Eyes Е,не гладко разбира се,но и на това съм предоволна. Blush Hug

# 25
Явно това е неЩо характерно за такъв тип сериали  newsm78

права си, просто не знаех, 4е е от този тип сериали, мислех, 4е е неЩо по_свежо

браво на Джулия, а добре ли го говори?

# 26
  • Italia
Ами да кажем,4е бива, в смисъл,4е говори с цели изре4ения.Е,времената оЩе са малко тъмна Индия,но лека полека Ще се нау4и.Това лято си играеШе всеки ден с едно моми4енце от входа на наШите,с което се сприятели миналата година и се разбираха. Wink

# 27
  bouquet ЧЕСТИТО НА МАКДИРОКОВИ !!  bouquet

И Фабио чете на кирилица,ама нищо не разбира.. Mr. Green Е не ще да го научи тоя български и това е ! #Cussing out Mr. Green
В тази връзка да ви кажа за две германчета,за които ми разправяха това лято- едното знае да чете,ама не разбира много ,другото не знае да чете,ама знае повече думи.Та ги гледала сестра ми в една пицария,как едното четяло менюто ,а другото му обяснявало за какво става на въпрос.. Joy Joy

Аз съм се разписала ,щото ако излеза ще ме отнесе дъжда Sick Whistling
Я едно въпросче към миланските дами,с какво метро се стига до бг. консулство тук.
и въобще -ако искам да разбера как да отида до едно място с градския транспорт,къде да гледам newsm78 bowuu

# 28
Андреа говори ит. и бг. почти по равно, но страшно много ги смесва. Големи лафове ръси и хората често ни гледат въпросително "какво каза това дете?" и в двете държави. Mr. Green Много е объркващо, понеже казва нещо уж познато, но не съвсем. Само ние с баща му го разбираме на 100%. Редовно се изразява със "спинкаре" (спя), "падаре" (падам) или "прендай" (дръж) Crazy Аз го поправям, но едва наскоро започнах да му обяснявам, че всъщност си говорим на два отделни езика и трябва да разбере разликата и да знае с кой човек на кой език да говори. Мисля, че преди беше прекалено малък да разбере нещо толкова абстрактно. Thinking Надявам се до 1-2 години да влезе в релси, за да можем да пристъпим и към четенето. Laughing

# 29
  • Italia
 bouquet ЧЕСТИТО НА МАКДИРОКОВИ !!  bouquet

И Фабио чете на кирилица,ама нищо не разбира.. Mr. Green Е не ще да го научи тоя български и това е ! #Cussing out Mr. Green
В тази връзка да ви кажа за две германчета,за които ми разправяха това лято- едното знае да чете,ама не разбира много ,другото не знае да чете,ама знае повече думи.Та ги гледала сестра ми в една пицария,как едното четяло менюто ,а другото му обяснявало за какво става на въпрос.. Joy Joy

Аз съм се разписала ,щото ако излеза ще ме отнесе дъжда Sick Whistling
Я едно въпросче към миланските дами,с какво метро се стига до бг. консулство тук.
и въобще -ако искам да разбера как да отида до едно място с градския транспорт,къде да гледам newsm78 bowuu

ФФР ти с влака ли мислиШ да дойдеШ до Милано или с автобус? По принцип до консулството се ходи с жълтото метро,слизаШ на спирка Турати и тръгваШ в посока виа Москова /пиаца делла Република, близко е.  Peace
Ето ти карта на метрото http://www.nbts.it/milano/mappa_metropolitana_1.htm

Общи условия

Активация на акаунт