112та есенна среща в Италия

• 34 693
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Гери, сетих се и аз. Точно той е! Simple Smile

крьстихме синчето ни Cucciolo ....Simple Smile Simple Smile
Brontolo, Pisolo, Cucciolo Simple Smile)))) Много симпатично семейство. Вече тотално си ви представям като анимационни герои. Laughing

За лаковете преди време бях писала, че съм доволна от Sally Hansen и по-специално от допълнителните продукти като топ, основа, втвърдител, заздравител.......... Препоръчвам. Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 11:04 от Barbabeau

# 316
  • Italia
Тралала,заведи го до педиатърката да го погледне все пак. На моята малка дъЩеря на два пъти се слу4ва да няма никаква болка пък да се окаже,4е е със запо4нал отит и ни 4ерпят с антибиотик по тоя слу4ай. Confused

Гуд морнинг,дами. Simple Smile

Урината на Джулия се оказа 4иста.Да,ама продължава да си я наболва.В4ера я водих при педката,прегледа я и каза,4е по всяка вероятност е някаква лека форма на възпаление,не е  за антибиотик,продължаваме с боровинковите прах4ета,ферменти латти4и,едно по силно детердженте интимо,диета лайт и Ще видим. Thinking

ТЮх,изпуснала съм ви докато сте бистрили парфЮмите. Москино Фъни си го бях купила за мен,но ми го конфискуваха девойките и сега те се парфЮмосват с него. ooooh!
Много ми е лЮбим ПарфЮм д'ете на Кензо  Blush В момента редувам Армани Код и Роз есентиел на Булгари.Имах Линик Хепи до скоро,приятен е.
Кико Милано са голяма зарибявка.Всеки път като вляза си купувам поне два лака. Този на Шанел е страхотен,цвета страШно ми допада.Аз имам неЩо подобно,но бие пове4е на бордо,но ина4е ка4еството на лака е един път. Peace

4естито на патерици на Бронтоло за новия ник и на Пизоло за рождения ден.По4ерпих се от торти4ката,как да подмина  Wink

За сериали,филми и подобни съм пас. НЕма време за такива екстри. #Crazy

# 317
Тралала,заведи го до педиатърката да го погледне все пак. На моята малка дъЩеря на два пъти се слу4ва да няма никаква болка пък да се окаже,4е е със запо4нал отит и ни 4ерпят с антибиотик по тоя слу4ай. Confused

Ъхъм, по-миналата седмица беше на антибиотик за 5 дни точно по случай уши  Confused Ще го водя на педиатър, няма начин.

Много хубаво, че се е оказал чиста урината! Би трябвало в такъв случай тия боровинк ии прочие плюс по-топличко да й помогнат!

# 318
Дирокич, може би ще отшуми постепенно. След като няма нищо в урината, е добър знак.
Болките в ушите може и да са реакция от нещо.
Да се оправят малчуганите  Rolling Eyes
Гери, със сигурност е стрес. При мен веднага се "обажда" един кътник на нервна основа. Беше най-жестоката болка, която помня. Тогава ме спасяваше Аулин, който вече обаче не пия.

Парфюмите на Армани, странно, никога не са ми допадали много, но последно се влюбих (и вероятно ще си го взема) в

Почти не повярвах, че е негов.
Засега щерката е само със "Снежанка" на Дисни, който и избрах аз, но все иска да "мирише" моите.

# 319
Наистина ли зъби могат да болят от стрес?! Мен сериозно ме боляха два-три зъба тази нощ точно Simple Smile)), а сега почти е отшумяла болката. Но все пак планът е - Матео при педиатърката, аз на зъболекар. И двамата мразим тия работи.

Тсуги Simple Smile, и Матео си умира да души парфюми, носи ги напред-назад, дава и на другите да помиришат... обаче съм го оставила "на сухо", няма парфюми за него! Само фибички от фибичките на Мила  Laughing

За 10 c's щях да казвам, че е много готина тая снимка, дето сте се нагушили тримата.

# 320
тралала, според мен, стресът избива на различни места при различните хора: бях го забеляза първоначално покрай изпитите, след това имах натрупан много стрес при първата ми месторабота, след раждането, както и при първото приемане в болница на Нори. Наблюденията ми върху себе си, ме водят до такива изводи, а и зъболекари са ми го потвърждавали. Първия път бях готова на всичко - толкова силна беше болката: чак гърлото ми буквално се беше парализирало.
За Sally Hansen не знаех, попадала ми е като марка, сега ще я имам предвид, въпреки че преодолях периодите с лак, а и на моите нокти държи много малко.

# 321
  • Italia
И на моите нокти лака се задържа то4но два дни и половина ама аз упорствам.Последния път се лакирах в колата,4акайки да отворят детската градина да си прибера детето. Embarassed
Стресът наистина е много коварно неЩо и може да те удари на най-нео4аквани места. Confused
На мен пък Сали Хансен не ми е позната,Ще се загледам да видя какви неба предлагат Щом сте доволни. Rolling Eyes

# 322
а и на моите нокти държи много малко.
Tочно това продолях със Sally Hansen! Любимият ми продукт (не, че съм ги пробвала всичките) е Instra-Dri, top coat, който създава страшно твърд и издържлив слой. С този топ маникюрът ми издържа по минимум 5 дена, а това е много, предвид обичайните за мен 2 дена. Simple Smile)))
Имай предвид, че този топ създава гладък и изключително блестящ слой, като стъкло. Ако обичаш перлени и матови тоналности, може и да не ти допадне. Peace Аз обичам плътни, равни цветове и блясъкът е добре дошъл.

# 323
  • Italia
Барби   Wink,заинтригува ме много с тази кака Сали. Grinning То4но такова неЩо ми трябва и на мен.Къде да гледам търся,в кои магазини за тази марка ?

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 12:14 от mcdirock

# 324

Tочно това продолях със Sally Hansen! Любимият ми продукт (не, че съм ги пробвала всичките) е Instra-Dri, top coat, който създава страшно твърд и издържлив слой. С този топ маникюрът ми издържа по минимум 5 дена, а това е много, предвид обичайните за мен 2 дена. Simple Smile)))
Имай предвид, че този топ създава гладък и изключително блестящ слой, като стъкло. Ако обичаш перлени и матови тоналности, може и да не ти допадне. Peace Аз обичам плътни, равни цветове и блясъкът е добре дошъл.
Точно моят случай значи.

# 325
Ами аз успях да ги намерия на едни щендерчета в коридора за козметика на супермаркети Iperal (да не се бърка с Iper) Crazy Не звучи много обещаващо, но до сега не съм ги забелязала другаде.

# 326
За сериали,филми и подобни съм пас. НЕма време за такива екстри. #Crazy
Точно защото и аз нямам никакво време, се "спасявам" малко с тези сериали (и то когато мога) - понеже сериите са от по 40 минути. Книгите се опитвам да чета във всякакви ситуации и възможности, но те страдат най-много.

Лени, пробвай и парфюмите на Commes des Garcons (японско участие зад марката) - те се водят "унисекс", но са малко по-скъпи.

# 327
И докато сме на вълна шопинг, да наклюкаря фирмата на мъжа ми. Имам проблем с харесването на нещата им. Crossing Arms Да, 1-2 моделчета тук-там, но като цяло не съм им фен. Мъжът ми има 40% постоянно намаление, както всички служители, и от него знам, че съпругите и дъщерите на колегите му, а и самите колежки са като полудели и купуват като невидели! Някакви истерии настават, когато се пуснат новите колекции, които за тях идват предварително, преди да се появят по магазините, и действат като скакалци. Laughing Аз още нищичко не съм си взела на Guess, а той 2 тениски и толкова.
Вие какви впечатления имате от Guess? Thinking

# 328
Никакви, бях ги объркала с ГАП  Laughing
Току-що им отворих сайта малко да се просветя (до което не се стигна, омръзна ми набързо), и на началната страница се отваря някакво такова едно светкащо Revolutionary Road, иамт такъв "тренд". Това като случайност ли да си го обяснявам, че точно Барбабо ни зарибяваше с този филм?!  Thinking Mr. Green

# 329
А? Сериозно? Laughing На мен ми се отварят младите "Елвис и Присила" (стайлингът), които се целуват. Даже още не мога да видя къде е това Revolutionary Road.

Общи условия

Активация на акаунт