112та есенна среща в Италия

• 34 689
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
На линията за жени, DONNA. Ето линк, ама не знам дали ще се отвори: http://www.guess.eu/Guess/IT/Woman/TrendsHome

# 331
Не съм влизала в сайта на Guess и нямам, кой знае, какви впечатления, но това, което съм виждала (от магазините), ми допада, но не бих подлудяла по каквото и да било (по повод "шопинга", дори и да давам илюзия за нещо друго Wink ).
Знам, че певецът Брайън Адъмс снима последната им рекламна кампания.

# 332
Барб...мога ли да мина за съпруга на мъжа ти???? Моля моля моля......това ми една от преферитите,на мен и на зълвите ми,на сина ми и на мъжа ми....а парфюмите на гуесс са многооооо добри,да не говорим обувки,4асовници и про4ие...ох ох ох ...Питаи го дали не иска да ми стане мъж за тези 40 %  Laughing.Или ти сестра  Laughing Laughing.

ФФР... 4естито да ви е жив и здрав и с тези торти да внимава да не  стане да сменяте името....

офф за парфюми .....зарината съм и ги подарявам на сестра ми която е наи доволна ,но моита слабост е кристал аura(лилавия) или джооп пак лилавия......

Да се върна на религията,,4ета библията за 2 път ,но този път наравно с корана(и правя сръвнения) ,а детската градина където работя е на суорите тестимоне ди джеова....тъи като съм многоооооо осведомена  и споря както трябва,ве4е като ме видят и ме питат само как съм. Laughing Laughing.

Дадо да се оправят бързо вси4ки маленки.....

Гери....много гадно,,,,ама много.......кап4ици лексотан с вкус на ванилия???

http://www.fragrancex.com/

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 16:20 от jufka

# 333
Чантите на Guess са симпатични за ежедневна употреба, макар някои модели да са твърде кичозни и натруфени за моя вкус. Обувките им са хубави. Дрехи май не съм купувала, освен дънки.
Сега дънки и половери  купувам често от H%M, изгодни и суперудобни за всеки ден.

Парфюмчета, аз редувам Dior pure poison и Prada infusion de Fleur d’Oranger. На Армани имам Armani Code и Armani Mania, пъвият ве4е подарен на племеницата ми- въобще не ми допадат и двата.

А от нашата градина днес ходиха в една от централните църкви, да гледат крочефиссо  Rolling Eyes

О, нервите и стреса удрят яко в зъбите. Силна стресова ситуация и редица проблеми също могат сериозно да ги разрушат  Confused

# 334
това ми една от преферитите,на мен и на зълвите ми,на сина ми и на мъжа ми....а парфюмите на гуесс са многооооо добри,да не говорим обувки,4асовници и про4ие...ох ох ох ...
Аз харесвам повече линията "Guess by Marciano", която е по-елегантна. Дразня се предимно от големите, блещукащи щампи и лога "Guess", които щедро слагат по всички блузи или по катарамите на коланите също така. Чантите не ми харесват в повечето случаи. Обувките са хубави, но ужасно високи Shocked. Ниските обувки са по-скоро изключение...

Тралала, благодарение на линка, към който ме препрати, открих, че на едно място сайтът зацикля и дава грешка и тутакси се обадих на щаб квартирата да си оправят дефектите. Mr. Green Мерси. Simple Smile

Ха, Соня, писали сме едновременно. Споделяме сходни вкусове значи. Wink

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 16:47 от Barbabeau

# 335
Честит рожден ден на Пизоло на патерица, да е жив и здрав! Много беше изкушителна тортичката!
Тралала, дано мине без  последствия ушлето. Отит по принцип страшно боли, Бобо миналото лято много страда милия, ревеше от болки.
И моите хубавци много обичат парфюми, Бобо на възрастта на Уилям беше много суетен и все се пръскаше с парфюм преди да излезе. Сега вече я е забравил тази фаза. Малкия също като се присети, сочи тоалетката и иска "фюм", но откак счупи едно шише с две капки вътре, вече му даваме само да помирише, но не и в ръцете. Иначе аз изобщо не съм в час с парфюми и марки, в парфюмерия влизам само по летищата, и то за малко, да мириша нямам много време. От години съм на Диориссимо на Диор, естествено, много си го харесвам, лек и с миризма на момина сълза.
Лакове не обичам, щото който и да е, трае от ден до пладне - за по-дълга трайност трябва да не мия чинии, дрискани дупета и да не чистя бани и подове.
п.с. Написах този пост преди 4 часа, но трябваше да изляза, преди да успея да го пубикувам. Сори

# 336
Десита, този твой последен пост все едно аз съм го писала... Битието определя съзнанието ли беше?  Laughing

# 337
Десита, този твой последен пост все едно аз съм го писала... Битието определя съзнанието ли беше?  Laughing

Явно..... Close

# 338
наистина ли мислите, че битието определя съзнанието Simple Smile

ДНес чух от един дистрибутор, че от Нова година няма да има повече полиетиленови торбички. Биоразградимите ще струват 20ина цента. Някой знае ли повече? За цялата страна ли се отнася?

# 339
Бях чувала, че ще "забранят" торбичките в България, не знам какво стана после...
Ако го направят и тук ще е страхотно, че много съм им набрала  Laughing

# 340
Mоят най-посещаван супермаркет "Станда" тази пролет си смени името на "Билла". Забелязах, че изобщо не напечатаха торбички с новото лого от "лош" найлон, а само от разградимия вид. Честно казано не знам колко струват, взимала съм ги само 2-3 пъти. В 99% от случаите пазарувам с големите сини торби на Икеа. В другия супермаркет, в който ходя понякога, "Иперал", все още има от старите, лоши торби.

# 341
И аз пазарувам в големи торби- ленени кафява и бежова от Есселунга, от плат в цвят бордо от Кооп и синя от Икеа  Grinning Ако съм ги забравила, вземам биодеград. и после ги ползвам за умидо  Crazy  Преди имаше и едни супер удобни картони в Есселунга,  удобни след това за изхвърляне на хартията, но скоро не съм ги виждала. В НастураСи и други подобни магазини, вземам хартиени торбички или картонени кутии.

# 342
В Кооп също се готвят за промяната, вече няма от лошите торбички.
Аз пазарувам в торби от Икеа, а от същият материал ( не знам как се казва) имам на други хр. вериги.
Лошото е, че не винаги се сещам да ги върна в колата и така оставам без.
От догодина задължително ще разделяме боклука, сега се оглеждам за контейнери, това, което ми харесва е, че ще ми го взимат от вратата. А това, к не ми харесва е, че не е ясно как ще се организираме да го изнасяме навреме, защото боклука и двамата си го прехвърляме, к отговорност и често остава неизхвърлен. Малко съм стресната аз от това разделяне, но да видим

# 343
Как биха се развили нещата, ако трагедията с миньорите се беше случила в Италия:
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/photo.php?fbid=1546282228690&set=a.1118214247258.18805.1584079410

Обаче си копирайте в нов прозорец целия линк, защото тук го подчертава само до половината и не се отваря.

# 344
Tsugumi, тази снимка ми напомни на теб, подарък:–)
http://aboutjulia.com/site/wp-content/uploads/2010/08/100901-elle-06.jpg

Общи условия

Активация на акаунт