112та есенна среща в Италия

• 34 668
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Ох, Лени, ние значи говорим за различни серии и сезони. Ти сигурно си на третата бременност на Бети.  Thinking
Не се отваря линкът (но видях сайта, ще си го запазя и аз Wink ).

# 361
Кристина Хендрикс е любимка на всички.

Виж това: http://community.livejournal.com/ru_glamour/4122370.html#cutid1

# 362
мдам, една сочна мацка Flutter

И много добра актриса, страхотна роля има, сериалът без нейния образ няма да е същия. Искам всичките й дрехи:)  Другата , която харесвам е Пеги Олсън, като образ имам предвид.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 21:33 от 10 c's

# 363
В 4 сезон образът  голямо развитие, но и този на Пеги също. Изобщо, жените на Новото време, за разлика от Бети, която остава в предградието, сред цигарения дим, психиатри, три деца и втори брак.

Много искам, как ще се развие героинята на Кристина - там със сигурност ни очакват още изненади.

# 364
В този сезон не ми харесва, че не усещам вече времето. Преди се разбираше много повече за обществото, настроенията - сега това поизчезна, а са в 60тте, много интензивно време. Вместо с това ни занимават със затъването на фирмата и консервираната Бети.
В първите сезони феновете бяха анализирали дори шрифта на магазина на Менкен, дали е достоверен, и бяха критикували сериала, че по това време въпросният шрифт не е съществувал:) Беше много ориентиран към детайлите филма.
Всички пушеха, в този сезон сякаш всички спряха да пушат, да пият по офисите, да ч..кат секретарки.  Нали се сещаш за епизода с асансьора, внушиха, че жените неусетно започнаха да заемат различни територии и това беше. Много образи се позагубиха, Пеги също вече е миманс, всичко се върти около Дон , което е досадно

В предишните сезони имаше ашедьоври сцени -  сцената с Джоан и Стърлинг пред хотела или пикника на сем. Дрейпър, Бети с пушката, гостуването на Дон при пре-хипитата, песента накрая. В този сезон ме хвана само сцената пред асансьора, досега.
Това ми е любимата сцена от целия филм досега ( сигурно не само на мен:)
http://www.youtube.com/watch?v=y0voSWdX4jo&feature=related
( това е 1ви сезон мисля, още са в 50тте)

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 21:49 от 10 c's

# 365
Според мен, това е логично развитие: ако приемем, че всеки сезон отговаря на класическите части на едно произведение (завръзка, кулминация и т.н.). В първия беше задължително да опознаем характерите и времето (като сериал, който е силно времеви ситуиран). Следва вече развитието на различните линии. От друга страна, следва и самото развитие и промяна на ролята на жените през годините - Пеги стана шеф, а тръгна от секретарка, включително в личен план, тя е водещата в отношенията с мъжет, но в 4. сезон определено е фактически липсваща.
Според пазарните правила, Сериалът е длъжен и да слугува на изискванията да има сюжет, който също трябва да се развива. Но ние индиректно получаваме информация за времето не само от промяната в ролята на персонажите, а и в самите реклами (какви решения се вземат за тях) и някои политически събития, които се споменават. Обърнато е внимание и на функцията на телевизията.
Аз откривам няколко т.нар. "култови" сцени в последния сезон, едната е точно по повод Кр. Хендрикс и бившия й любовник.

# 366
Вероятно е така, да.
Може да е логичният им край, като компания. Или да не забелязвам драстични промени , защото се приближават до сегашното нормално:)

# 367
# 368
Момичета и аз съм фенка не сериала,но гледах само това което се излъчваше по фокс лайф.От чужбина от  замунда не мога да тегля ,а много искам да разбера какво става с героината на Хендрикс.Тя нали щеше да напуска фирмата,купиха ги англичани и до там съм гледала.Някой ще ми каже ли ,пък макар и с бели букви  Praynig

# 369
# 370
Момичета и аз съм фенка не сериала,но гледах само това което се излъчваше по фокс лайф.От чужбина от  замунда не мога да тегля ,а много искам да разбера какво става с героината на Хендрикс.Тя нали щеше да напуска фирмата,купиха ги англичани и до там съм гледала.Някой ще ми каже ли ,пък макар и с бели букви  Praynig

ааа, никакви бели букви Grinning Все едно да влезеш в музея и да караш по табелката "Мона Лиза".
Тегли от изохънт Grinning

PS Изглежда, 13ти епизод е бил края. Много странно..пиши като го гледаш..

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 23:06 от 10 c's

# 371
Аз за първи път от вас чувам за  DMCA-removal-from-Google  Blush ще пробвам да тегля.Трябва ли регистрация

# 372
Хора, тази сутрин забелязах, че по върховете наоколо има сняг. cold Иначе тук "долу" е мрачно и вали. Предвиждам сдух, ако не изгрее слънце до 2 дена.

Като говорите за неясен и  отворен финал, да си кажа, че аз наскоро останах озадачена от A Serious Man на братя Коен. Simple Smile)))) Филмът ми беше интересен, харесваше ми, докато гледах, но финалът ма завари неподготвена. Сега си мисля и имам 2 интерпретации за "какво е искал да каже авторът". Според едната филмът продължава да ми харесва, а според другата - не. Laughing

# 373
  • Italia
Добрутро  Simple Smile
Гледам ,4е бистрите сериали.Аз съм пас,все едно ми се говори на китайски  Embarassed
Дават сняг по Алпите под 1000 метра. Тук какъв дъжд се излива от в4ера,не е истина.Тази сутрин докато доплувам до работата се 4увствах така,сякаШ карам моторница. Twisted Evil Добре поне,4е от утре го дават слън4ево.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт