112та есенна среща в Италия

• 34 653
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • UK

Леле, какви бионде са показали...баш Мерилинки... #Crazy #Crazy #Crazy

То нали имаше и една игра по няква телевизия, "Надхитри блондинките"...една моя съученичка даже участваше. От шоуто разбрах, че е станала блондинка.  Mr. Green

# 376
  • la Città Eterna
 ooooh! Mr. Green rotfImbo

Направо потресаваща новина.....  Joy

Не знам вие на какво мнение сте, но аз откакто съм в Италия не съм чула вицове за блондинки, за жени - шофьори, за жени и компютри и прочие любими бг вицове. Май италианските жени се радват на доста повече уважение и мъжете им не са склонни да разват обидни вицове за тях... Та в този смисъл, нямат нужда от подобен "парад", мен лично ме е срам от подобна "новина"...

# 377
По мое впечатление не само за жени, ами и като цяло италианците си разказват много по-малко вицове отколкото българите; също и от немците, за други не знам. Доколкото знам всъщност, и във Франция нямат особена "вицова култура", имам предвид, че разказването на вицове е рядко и не е приоритет.
Не знам, на вас какво ви е впечатлението?

# 378

Трябваше да догледате до краи ..Румънеца как проси в метрото,звъни му палмара и го предупреждават 4е има карабиниери,как ско4и и слезна от метрото....мен това ме шокира... ooooh!

# 379
ooooh! Mr. Green rotfImbo

Направо потресаваща новина.....  Joy

Не знам вие на какво мнение сте, но аз откакто съм в Италия не съм чула вицове за блондинки, за жени - шофьори, за жени и компютри и прочие любими бг вицове. Май италианските жени се радват на доста повече уважение и мъжете им не са склонни да разват обидни вицове за тях... Та в този смисъл, нямат нужда от подобен "парад", мен лично ме е срам от подобна "новина"...

шегуваш ли се?

( на мен в клипчето ми направи впечатление, че всички мажоретки са брюнетки:)

тук днес е доста хладно, мокро, сиво и гадно. предпочитам сняг пред такова време....
Аз чакам майка ми , която идва за няколко дни да се наприказваме Grinning голям кеф.

# 380
Лени, ако ще ходиш до летището, питай на място дали има шатъл до гарата в Болоня, моля те! Ако има, приблизително на какви интервали се движи? Praynig  bouquet

# 381
пардон за латиницата,

не съм Лени,ама да отговоря=няма  автобуси до Болоня,само до гарата на Форли.Поне до в4ера.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 21:32 от Neroli

# 382
Ok. Ще считам информацията за достоверна. Laughing
Мерси, Нероли!

# 383
аз днес бях на летището но забелязах само градския рейс, който води до гарата.
директен транспорт до Болоня мисля, че няма.

# 384
Лени , днес късметлийски ден ли беше днес за теб или ...??? Whistling Joy

# 385
Лени, да не си ударила джакпота? Какви са тия въпроси, дето ти задават тук... Simple Smile)))

# 386
# 387
хаха, не:) Маркрит обърка темите.

Вие играете ли за този джакпоТ, всъщност?
170 милиона , мисля, че ще станат 200, докато някой 'уцели'. Може би някъде или около 1 ноември или около КОледа..

# 388
Каква е историята с тези ежемесечни джакпоти? Каква е лъжата и как го правят? Има ли официална версия на теория на конспирацията?
Ей сега погледнах на сайта на sisal да видя за колко пари става въпрос вече и чета: "2010: un anno generoso!"
Тъй де, и на мен това ми направи впечатление. Laughing
Иначе ние не сме чак толкова възвишени, та да сме над нещата. Играем на едно друго тото. Simple Smile)))))

# 389
  • la Città Eterna

шегуваш ли се?

( на мен в клипчето ми направи впечатление, че всички мажоретки са брюнеткиSimple Smile

Не, защо?! Ти чувала ли си италианец да разказва вицове за блондинки? Аз никога.... ама си мисля, че може да е случайност в рамките на средата, в която живея....

Иначе и аз се зачудих на мажоретките - можели са поне по една перука да им турят по повод "събитието", но като се има предвид и "блондинките" колко бяха натурални....

Всъщност като се замисля, скъпия много странно реагира в редките случаи, когато аз му разказвам виц... той самият никога не разказва, а и други хора съм чувала само 1-2 пъти да кажат нещо като виц (свързано с мъже, никакъв обиден намек за жените)... наистина ми изглежда странно явление.....

Общи условия

Активация на акаунт