112та есенна среща в Италия

• 34 548
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Да попитам нещо ( и да се посъветвам:) Според вас добра идея ли е ето такова нещо за моят 90г дядо?
http://www.marcopoloshop.it/products/mps//Grandi/IME1396.jpg
Това е шиацу ( така ли се пише..) масажираща облегалка, която И топли.
Той милият става на 90г. и е доста вече обездвижен, дали ще е добре за него такива масажчета?
Някой пробвал ли е? ( аз и за нас искам...Simple Smile))

# 526
  • UK
Лени, според мен е супер идея- и много мило! Сигурно много ще се зарадва (аз бих също Simple Smile ). Да е жив и здрав човекът!

# 527
Както се казва, ще избия рибата с тоя подарък, отсега виждам опашките вкъщи ( майка ми, леля ми и други:)) Grinning
Само трябва да избера нещо, което да е средна цена ( много скъпи ми се струват..) , да пробвам....

# 528
А какво мислите за електронните четци (Лени, погледнах сайта):
http://www.marcopoloshop.it/MarcopoloShop/doAction/site/ShowPage … =READER&lev=0
Много се изкушавам, но се страхувам как става настройката за кирилица и т.н.

# 529
 10 cent, аз пък не съм сигурна че ще хареса на 90г  човек Naughty. Много ще допъдне и според мен, на тези около него.

Иначе аз съм пробвала поне 4 от тези седалки - сега им правят промоции навсякъде.
Много важно е според мен да има копче за регулиране скоростта и силата на масажните топчета вътре Peace Peace . ,но естествено те са най-скъпите.
От някои обаче съм ставала със болки !..

Иначе аз купих на мъжа си една възглавница,да си масажира червикалето,от което мн. страда, и не е зле. Но на мен ми е широка. Crossing Arms

Абе с две думи,не са усъвършенствани нещата с тези възглавници. Хората са високи или ниски ,слаби или дебели , а  масажните топчета са по един начин разположени Thinking

# 530
10 c's ,миналата седмица си купихме същото,да ти кажа супер кеф е,взехме я от Carrefour на промоция за 59 евро /има и опция да се ползва и в автомобила докато караш да си правиш масаж/.Мъжа ми е над 100 кг и си е супер доволен ,има проблеми с кръста и я ползва всяка вечер,и аз я ползвам при мен проблема е от кръста нагоре и хубаво масажира..Tsugumi, Синема на Ив Сен Лоране страхотен.Исках да видя и Джунглата, но го нямаха.Ще почакам и един от двата ще купя.Сега съм със Синема мъжа ми също много го хареса ,но и Кендзо ми е слабост ,та един от двата ще е

# 531
Момичета,надявам се да ми помогнете!Имам въпрос към живеещите в Рим.Мъжът ми ще пътува и ими свръзка на Римското летище,промеждутъка е от 8 часа и искаме да ни упътите - ще има ли време да отиде някъде наблизко за една разходка и съответно какво може да види за толкова малък промеждутък?Ще ви бъда много благодарна!
Фиумичино или Чампино е летището? Ако е на Чампино...май няма какво да види, освен да се поразходи из градчето. Ако е на Фиумичино, може да убие няколко часа в мола Парко Леонардо, доста е голям . Дали ще може да отиде до самия град Фиумичино, не съм сигурна, мисля че е доста далеч от летището дори и с кола. Иначе е хубаво градче, до морето, има какво да се види, доколкото знам.

Гледам, че парфЮми обсъждате, моят фаворит от години е Коко Мадмоазел на Шанел; и АлЮр харесвам, но ми е доста сладък за честа употреба. Имам и един Ейнджъл на Тиъри МЮлер, който е убийствено тежък в началото, но после става прекрасен, доста е характерен и особен. Хвърлила съм око и на Еуфория-та на Келвин Клайн, при следващото ми минаване на летището май ще си взема вече. Не ви ли е по изгодно да си вземате парфЮми оттам?
Много ти благодаря!Помогна ми!

# 532
Лени , Милихх  Благодаря

Tsugumi  тъи като тази година за коледа и нова година ще сме в Сардения.Мъжа ми предложи да ходим на площада в Каляри ,да знаеш кои ще прави концерта тази година.?Да предложиш някое забавлвние за 17 годишен младеж,а и за нас.за полунощ 12 говоря.?

# 533
jufka, няма да посрещам там празниците, но ще попитам за тазгодишния концерт. Миналата година беше Claudio Baglioni. Ако науча нещо, ще ти пиша  Peace

MG18, радва се, че Синема ти е харесал. Той има различни вариации, но са предимно колекционерски.

# 534
  • София - Рим и обратно
Кафе с мед, ама с влака не може ли да се отиде за някой час разходка до Рим? НАли стига до летището? После от Термини с метрото до Пиацца дел пополо например и от там пеш до пиацца ди Спаня, после Ла фонтана Треви, Алтаре делла ПАтриа, Колизеумът, наблизо е и Сан Пиетро. Ако ли не и до КОлизеума става с метро и толкова много места, наблизо и пеш са струпани толкова интересни неща.
Да, всъщност и аз се замислих, след като си пуснах поста, че има един влак от Фиумичино до Термини. Но той, според мен е неоправдано скъп - 14 евро в едната посока, а след това трябва да вземе метро или автобус до центъра... Има и друго влакче, но то не ходи до Термини, а обикаля Тусколана и гарата на Тибуртина, тоест пак трябва да се прехвърля на автобус или метро...а там вече трафика ще му изяде по-голямата част от времето. Не знам какво ще види, много дълго става.

# 535
  • Italia
Има бусчета които пътуват редовно всяка седмица от България до Италия и обратно и превозват хора и багаж. Много е удобно. Аз вече два пъти изпращах така за България и два пъти ми изпращаха разни неща на мен. Плаща се директно на шофьора, взимат от 5 до 10 евро на чанта или кашон, може да се договориш кога да платиш - при изпращането или при получаването. Сигурно е, защото те са няколко шофьора и всички ги знаят и няма как да изчезне нещо. (е, то винаги има как ама да не се случва). Ако някой иска телефони да ми пише на лични - едните бусчета минават през Сърбия, другите през Гърция с ферибота.

wei xi,тези бус4ета минават ли през Милано? ако да , може ли на ли4ни телефон. аз се 4удех дали да не се пробвам да го пусна по поЩата ,но ме е страх да не се загуби ( подаръка на майка за рд_то е) Confused с ДиЕй4Ел е абсурдно скъпо,излиза към 50 и кусур евро.Уффффф..

# 536
От Милано си има бусчета дори и само за багаж бусове Naughty

# 537
  • Italia
От Милано си има бусчета дори и само за багаж бусове Naughty

не ми се е налагало да ползвам и не съм наясно. може ли подробности?

# 538
MG18,и аз сьм много заинтересувана от тези бусчета за багаж. Моля  те дай координати,даже тук,тьй като сьм сигурна ,че ще бьде от полза на много момичета .

# 539
  • ...до морето..
Не съм MG18,но ще кажа това,което знам аз.Има една транспортна фирма от Благоевград,която извършва точно този тип услуги.Момчето се казва Пепи,микробусите пътуват всеки четвъртък от България,тук са в петък,а в събота се връщат обратно за България.Има микробуси до различни градове,включително и до Милано.Цените са добри,мога да ви дам телефон за връзка,надявам се да не се приеме като реклама на някой.

Общи условия

Активация на акаунт