КАТ забранява стикерите "Бебе в колата"?

• 23 591
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
  • ул. "Мечтание"
Ех, явно много подредена и читава ни е станала държавата, щом за това са се хванали, явно истинските проблеми са вече решени!  newsm78 Thinking ooooh!

# 61
  • Бургас
Мое мнение е ,че лепенките са полезни.Преди да стана майка винаги съм забелязвала колите отпред,които имат стикери- подсъзнателно внимава човек...не  е нужно да се разсъждава над това ,просто поглетът ми минава от там и вече подсъзнателно си знам ,че вътре има дете. След като станах майка залепих на всички коли в семейството лепенки. Не мисля,че на някой му пречи,който не желае да не слага.. Peace

# 62
  • София
В Турция, на нито една кола не видях стикер - никакъв.
Нито винетки, нито застраховки, нито прегледи.
Стара кола също не видях - всичките едни новички, лъснати.
Лош път също не видях Simple Smile
Плащат ли, не плащат ли - не знам, а и няма как да видя,
защото стикери няма.

# 63
   Сина си беше залепил такава лепенка, но беше махнал първото "б"  Joy!И не беше на стъклото, а над задния номер!
Joy Joy Joy

# 64
Добре де-вас кога за последно са ви спирали?За проверка проста?
И, като ви спряха, мили майки-погледнаха ли отзад децата ви как са, що са?
Та за лепенките се кахърите?Никой за нищо няма да гледа, спокойно.
Абсолютно гледаха. И не само това. Заради факта, че 4 човека в колата с детето заедно бяхме с колани, не написаха на мъжа акт за това, че пресече двойна непресечена. Laughing

лошо, Седларов....
ето ти на-всичко е избирателно, също и пропускливостта...
първо, в нормална държава няма как да ти опростят едно нарушение, защото не си направил  още едно и второ-абсолютно никой никога не е гледал децата ми как са отзад, при редките случаи на спиране.
моите усещания за силна несправедливост, работа през пръсти и продължаващ хаос се затвърждават от ден на ден...
та вие за едните лепенки-дреме им за лепенките, както им дреме за непрекъснатата линия, както им дреме и за хиляди други неща...

# 65
Бе аз си искам лепенките и тва е. Инат съм , при това - уникален, на ръба на риба и овен съм. Та комбинацията може да е уникална, особено когато от отсрещната страна не могат да ми представят достатъчно убедителни аргументи. Crossing Arms

# 66
Жо, аз не знам дали разбра, ама-мижи да те лАжем е всичко.
ГолЕм праз и за лепенки и за столчета-отчитане на дейност е и поява в новините-да пълнят дир-а с нещо.Никой за нищо нЕма те гЛОби, повярвай ми.Само за превишена евентуално.
Никога не съм спирана за проверка.Никога.Съпругът ми е спиран само за скорост, кара от 16 години.
Никъде освен това няма разхождащи се ей така по платното катаджии, както у нас.

# 67
Ако и за това ще се следи толкова стриктно, колкото за столчетата за кола, не се косете, карайте си с лепенките. Tired

# 68
Именно, и не само-че те и за колани рядко-само ако те спипат по случайност.

# 69
  • При хората, които обичам
Вчера ме изпревари един келеш. С превишена скорост, на забранено, без видимост, в дъжд. И с лепенка "Бебе в колата".
Не знам бебето дали беше вътре, ама отговорете ми как да го опазиш такъв, като той сам не се пази. Не знам защо трябва да разчита, че аз ще го пазя.

# 70
  • Пловдив
Вас как така не ви спират?! Мен ме спират редовно, явно съм подозрителна и 15 годишното ми комби и то е подозрително. Последния път миналата седмица ме спряха за да гледат за застраховка, явно щом карам пачник и застраховка не си правя.

# 71
  • При хората, които обичам
Наистина не са ме спирали "просто така". Имам един фиш за превишена скорост преди 3 години и това е. Съвсем в началото на шофьорския ми стаж (20 години вече) съм спирана без причина. Тогава ми мериха и грайфера на чистак новите гуми.

# 72
еми ей така, къде да ме спрат в трафика?
първо, и второ-айде, аз се стремя да съм по правилник, за много неща-грижа се за редовни прегледи, редовно си сменям гумите, не карам с изтъркани, светлините си следя, гледам да е чист номера, особено зимата, въобще-освен за дежурна превантивна проверка-няма за какво да ме спрат явно, не знам.
даже съм си мислила, че така, ако продължава, ще рече някой да ме спре, а аз няма да реагирам, защото не знам какво е да те спират... Tired
никога не са ни спирали освен това за просто проверка-ей така-да ти проверят гражданската, гумите, аптечката...
вие за едната лепенка....
Най-много да спрат тарикат, в тотално нарушение и да го заковат И за лепенка....еми-малко ще му е даже....

# 73
...
Никога не съм спирана за проверка.Никога. ...

Нас пък ни спират редовно, просто за проверка,  може би защото пътуваме доста често. Проверяват всичко основно. Последния път спряха мъжа ми в 5 ч. сутринта, на булеварда до блока ни, беше тръгнал да кара майка си и баща си до летището, "Добро утро, на работа ли толкова рано?", "Ок, всичко ви е наред, успешен ден!" Simple Smile
Ако е направил нарушение си го санкционират, 1 път, защото говореше по телефона, и втори че караше с 10 км. над разрешеното извън града (безумен знак, който смениха 1 месец по-късно). Един единствен път ни "пуснаха", беше на околовръстнотона един град, но с ограничение 50 км/ч, той обаче изпревари една каруца Crazy и вдигна 55 км/ч, беше зимата, детето спеше (закопчано в столчето) и той попита може ли да слезе от колата, за да не държи отворено, че е студено, но казаха да не слиза, само го предупредиха друг път да не кара така ...
Но, ако беше по-голямо превишаването се съмнявам, че щяха да го пуснат.

# 74
Мен пък са ме спирали само за проверки - нямам актове, нямам глоби. Веднъж ме пуснаха, щото видяха, че детето спи отзад в столчето, без дори да ми погледнат книжката.

Общи условия

Активация на акаунт