КАТ забранява стикерите "Бебе в колата"?

• 23 566
  • 102
  •   1
Отговори
# 90
Първо задължителни,после забранени.,не си поплюват!

# 91
  • някъде ... тук ...
забранени на стъклото.

# 92
Всичката Мара свършила...само лепенките кусур останали!... ooooh! А за столчета поне един да беше проверил, ама няма, сложно, трудоемко... Rolling Eyes

# 93
Бебе в колата- какво се опитвате да ми кажете, лепвайки такваз лепенка? Няма да забравя как дама, управляваща автомобил с такъв стикер, едва не помете мен и детето, докато пресичахме на зелен светофар.

# 94
"За да не се пречи на видимостта, в Закона за движение по пътищата и в още няколко нормативни акта е записано, че на стъклата на  автомобилите могат да се лепят само задължителните знаци - за технически преглед, "Гражданска отговорност" или винетка. Всичко, което не е изрично упоменато в нормативните текстове, е в нарушение и се наказва по общия текст за дребните нарушения", обясни шефът на  Пътна полиция Киров. Сред разрешените стикери са още удивителната за колите, които имат газови уредби, знакът "Деца", "Инвалид" и "Глух или глухоням водач". Най-разпространени стикери, за които се оказа, че не са разрешени, са лепенките за бебе в колата. Най-често се лепят на задното стъкло, видя екип на "24 часа".

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=630224

# 95
Тц, тц, язък начи! И ся к'во: трябва да си махна лепенката Sexy Playgirl от колата!  Naughty

# 96
Всъщност, с тази лепенка можете да си направите фриз на колата ако искате, няма проблем-само да не е на стъклото.Толкоз. Mr. Green

# 97
  • София
Безсмислено е да се занимават със стикерите, да си гледат основната работа.

# 98
  • Стара Загора
На мен пък ми е чудно, че ги лепят по стъклата. Според мен по- трудно се забелязват там лепенките. На  старата кола имахме отзад до номера.
Нас по едно време много ни спираха, имах чувството, че има ли патрулка някъде само нас чака да минем Simple Smile
Веднъж само един полицай отбеляза, че децата са закопчани в столовете и ни каза: "Браво, не че щях да  ви глобя ако не бяха закопчани децата, хората нямат пари и за столчета"
Последно лятото в един ден и мен, и мъжът ми спряха.

# 99
  • Пловдив
Веднъж само един полицай отбеляза, че децата са закопчани в столовете и ни каза: "Браво, не че щях да  ви глобя ако не бяха закопчани децата, хората нямат пари и за столчета"
Това е  Sick  Едно евтино столче от Метро е 50лв, по-малко от резервоар бензин или бутилка с газ. Да не се оправдават, че нямат пари, щом кара кола - има пари за столче. И е време полицаите да почнат да глобяват, че ми писна децата да се мотаят из колите като свободни електрони.

# 100
Хи-хи на мен една мърла ми се пънеше да внимавам как карам (тя ме изпреварваше), да не набивала спирачки, 'щото бебето и било в ръцете на някой си на задната седалка Simple Smile) Мисля, че и отговорих, че колкото и да внимаваш от човешката глупост не можеш да се опазиш.

А на нашата улица редовно минава кола на видима цена 100 хил+ в евро, бебето го държи на ръце човека до шофьора. Сигурно и те горките нямат пари за стол.

# 101
И как проведохте този конструктивен разговор? Tired

# 102
И как проведохте този конструктивен разговор? Tired
  Joy  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт