КАТ забранява стикерите "Бебе в колата"?

• 23 565
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
елиас, те хората си освещават колите-ти за едната икона....
СТрамелче, мен не са ме спирали поради или заради странни неща. Thinking
че те лепенките не се виждат от катаджия в движение, няма как да ти види лепенката, па да те спре.
много шум за нищо е всичко-колкото за столчета спират, толкова и за лепенки ще...

# 46
Лепенката има информативна функция, както и немалка част от табелите по пътя. Няма за цел да остойности повече или по-малко пребиваващия в МПС-то.
А на мен защо ми е нужна тази информация?
За да може в кризисна/рискова ситуация да си по-адекватен на пътя или да предприемеш бързи и адекватни мерки.

# 47
Лепенката има информативна функция, както и немалка част от табелите по пътя. Няма за цел да остойности повече или по-малко пребиваващия в МПС-то.
А на мен защо ми е нужна тази информация?

Tired

По принцип на детския живот се гледа с предимство пред този на възрастния човек.
Може да го усетиш от кампании за набиране на средства, лечение, трансплантации. Може да е важно и в случай на катастрофа да се съобщи и т.н. За теб може да е ненужна информация, но в някои случаи може да е от съществено значение. И пак казвам, че тълкуваш погрешно липсата на стикер, като "давай, блъскай ме спокойно". Логиката ти е патологична.  Confused

# 48
Много писане , много чесане на клавиатурите без още да се знае за какво точно иде реч.
Цялата Мара втасала с движението по пътищата, та каузата за лепенките е много важна.

# 49
Добре де-вас кога за последно са ви спирали?За проверка проста?
И, като ви спряха, мили майки-погледнаха ли отзад децата ви как са, що са?
Та за лепенките се кахърите?Никой за нищо няма да гледа, спокойно.

# 50
  • При хората, които обичам
Мен не са ме спирали поне от 3 години. Последния път, когато спряха мъжа ми, бяхме всичките чинно вързани, а децата - в седалки. Полицаят вика "Добре де, господине, всички сте вързани, браво, пък карате екстремно". На което мъжът ми отговори с "Ми ние затова сме вързани, де" ooooh! Нямаше нужда да проверяват каквото и да е, директно му написа акт.

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 16:39 от Де Ваня

# 51
Въпросът ми е по-скоро към онези, без столчета-не съм чула за ни един акт за липса на столче, както се спрягаше.Така че...и за лепенки няма да има.

# 52
  • България-Швейцария
За невероятни неща са ме спирали, един път даже се зачетоха на фенерче във въпросниците, с които беше пълна колата, нЕма лошо Laughing.  Случи се да са и на политическа тематика и последва любимият ми въпрос - я кажи сега кой ще спечели изборите Joy

На последното спиране обаче ужасно се издразних, беше си ачик-ачик нарочно, посрещах любимия на летището.
Докато ме чакал той се оплакал на въпросния полицай, че тарифата на едно от такситата била 5 лв. на км, онзи му казал, че и 10 да е, всеки можел да си прави к'вото си иска Crazy.
Пристигам аз, качваме багажите и хоп - палката ми тропа на стъклото.
Какъв е проблемът - поради липса на други нередности - много ви е мръсен автомобилът Twisted Evil

# 53
Мен ме спират един-два пъти месечно, но и кучето ми пътува с колан. Повече ги интересува дали не ти е изтекъл прегледа, застраховката, дали зимата в ясен ден си забравил да включиш фаровете, за да може да изкарат някой лев.
Каква е глобата за дете, което не е обезопасено? Не помня да има санкция, иначе щяха да "глобяват".

# 54
  • София
Мен ме спират един-два пъти месечно, но и кучето ми пътува с колан. Повече ги интересува дали не ти е изтекъл прегледа, застраховката, дали зимата в ясен ден си забравил да включиш фаровете, за да може да изкарат някой лев.
Каква е глобата за дете, което не е обезопасено? Не помня да има санкция, иначе щяха да "глобяват".
50лв и точки,колко не мога да ти кажа точно.

# 55
Голяма глупост. Ето го моя стикер, много му се радвам

# 56
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Абе то е ясно,че правителството си запълва времето с глупости, за да не трябва да акцентира на ниските заплати, рушещите се болници и липсата на детски градини.....  ooooh!

# 57
Добре де-вас кога за последно са ви спирали?За проверка проста?
И, като ви спряха, мили майки-погледнаха ли отзад децата ви как са, що са?
Та за лепенките се кахърите?Никой за нищо няма да гледа, спокойно.
Абсолютно гледаха. И не само това. Заради факта, че 4 човека в колата с детето заедно бяхме с колани, не написаха на мъжа акт за това, че пресече двойна непресечена. Laughing

# 58
  • с/у ОколоМръсТното
сега остава да ми забранят и трибагреника...

# 59
  • Пловдив
Доколкото схванах проблема е с лепенките по стъклото, моята лепенка за бебе е отзад на бронята. А столчета в моята кола има винаги и се виждат от всякъде, няма празно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт