КАТ забранява стикерите "Бебе в колата"?

• 23 564
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
Офф всичко оправиха...само лепенките им останаха. ooooh!

newsm10

# 31
  • София
Има ли вече петиция от вида на "Да защитим лепенките!"?

Joy Joy Joy

# 32
Не знам, за вас, но аз се влияя от тези лепенки честно казано. Когато пред мен има кола с такъв стикер и внимавам повече. Не, че иначе не внимавам, но го забелязвам и ми влияе. Наясно съм, че стикерът не предполага, че задължително в този момент бебето/детето Е вътре, или пък, че в друга кола макар без стикер, не може да има дете ...

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 14:20 от Misty

# 33
Нас два пъти баш под лепенката "бебе в колата" ни удрят (т.е. директно зад мястото, на което монтираме стола). Голям късмет, че при по -силния удар детето не беше в колата, иначе не ми се мисли. Няма лошо да има лепенки, но аз съм за премахването на изродите от пътя, пък после и лепенките може да свалим.
Колкото до видимостта, който гледа - вижда, макар и само на странични огледала.

А лепенките млад шофьор, са си просто покана за тези, който търсят как да спечелят от застраховка.

# 34
  • Под гъбата
И аз това мисля!

# 35
Нещо друго има ли да им се завре в очите?

Ми аз съм пък съм рекламно лице, толкоз. Crossing Arms

По тая логика да махнат искрящите рекламни надписи по коли, хаФтобуси и тролеи и трамваи.

Няма да си махна лепенката.

# 36
Каква част от колата купена с мои пари е моя собственост и като такава имам право да я ползвам? Ако не мога да си сложа стикер на стъклото, да махна ли и сенниците за детето?

# 37
  • София
Като начинаещ шофьор, возещ бебе в кола с газово устройство , представям си стъклото на какво ще заприлича...................

И този шофьор да е лекар.
Е ,и?
На мъжът ми колата е такава.Стикер с "Бебе в колата",защото вози такова,стикер за газ,че има АГУ и стикер,че е лекар,какъвто е.Странно пречат ви,но на мен са ми добър ориентир.За "Газ",автоматично се слага при монтажа на АГУ.Пази Боже да не стане катастрофа,нали се сещате,че веднага ще ти светне червената лампичка в главата да си още по -внимателен ,ако изтича гориво.
Стикерът с "лекар" с най-голямо удоволствие ще го махна,нищо,че веднъж бяхме свидетели на ПТП,и влачейки се покрай КАТ,любезно ни отбиха по пътя и помолиха докато чакат линейката мъжът ми да прегледа счупеният нос на моториста.
И след,като пречи на КАТ стикерите,на мен тогава ми пречат рекламите по автобусите.Разсейват ме като водач.Миналата зима имаше реклама на един младеж с издути боксерки,много ме разсейваха,щях да се забия в автобуса WhistlingПречат ми тунингованите коли,особено тези с многото надписи и телефони,пак ме разсейват,като водач на МПС!Какво ще направи КАТ по този случай?Какво?

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 15:53 от Madam Stasita

# 38
Няма да ти дава книжка, след като си толкова чувствителна. Crazy Laughing
майтап

# 39
Навремето като се чудех дали да си лепна такъв стикер четох някъде коментари, че този стикер има за цел да предупреди другите, че може да спреш внезапно, ако нещо с детето стане и трябва да му помогнеш. А не да кара другите да шофират внимателно около твоята кола. Затова си сложих стикера, и то на задната броня между номера и стопа. Не пречи на никаква видимост и нека опитат да ме глобят  Crossing Arms.

Точно така е.
 Много ми бяха интересни мненията "На мен ми влияе, по-внимателна съм"  ooooh! Ами, представете си тогава, че на всички коли има лепенки. Дали в колата има бебе, или 30 годишен човек- каква е разликата? Нима бебешкият живот е по-важен от този на възрастния? Какво си казвате:
"В колата има само възрастни, дай да я удряме спокойно"  Laughing
Тц,тц,тц!
Никога не съм имала такава лепенка на колата. Нямам и ароматизатор борче на огледалото  Laughing И икони нямам, кръстове пък хич. Разчитам за концентрацията си в колата, независимо дали в съседните има баби, бебета, или чували с картофи- все се старая да не ги блъскам  Crazy

# 40
  • София
Няма да ти дава книжка, след като си толкова чувствителна. Crazy Laughing
майтап
Не съм чувствителна,просто са ми слаби ангелите Crazy
Я питай мъжовете,колко пъти са се разсейвали в динята на Галенчиту,тази с тиъгълника Crazy Whistling

# 41
  • България-Швейцария
Нали ви е ясно, мацки, че това е още един добър повод да ни спират и да плащаме глоби?
'Щото доста километри съм минала по европейските пътища и лепенки най-различни има по колите на най-невероятни места залепени.
В Италия ни разхожда един бизнес партньор на мъж ми в собствения си автомобил, който ползва и като фирмен, предното му стъкло беше точно като коледна елха, вкл. имаше поне 3 джобчета залепени с най-различни квитанции вътре, за да минава безплатно през toll-овете на магистралата.
Пак каруцата пред коня, трап до трап по пътищата, ама на крива ракета космосът й пречи Whistling

# 42
Нима бебешкият живот е по-важен от този на възрастния? Какво си казвате:
"В колата има само възрастни, дай да я удряме спокойно"  Laughing
Тц,тц,тц!
Лепенката има информативна функция, както и немалка част от табелите по пътя. Няма за цел да остойности повече или по-малко пребиваващия в МПС-то.

# 43

Много ми бяха интересни мненията "На мен ми влияе, по-внимателна съм"  ooooh! Ами, представете си тогава, че на всички коли има лепенки. Дали в колата има бебе, или 30 годишен човек- каква е разликата? Нима бебешкият живот е по-важен от този на възрастния? Какво си казвате:
"В колата има само възрастни, дай да я удряме спокойно"  Laughing
Тц,тц,тц!
Никога не съм имала такава лепенка на колата. Нямам и ароматизатор борче на огледалото  Laughing И икони нямам, кръстове пък хич. Разчитам за концентрацията си в колата, независимо дали в съседните има баби, бебета, или чували с картофи- все се старая да не ги блъскам  Crazy

Нещо не тълкуваш правилно нещата. Нищо подобно не съм написала.

# 44
Лепенката има информативна функция, както и немалка част от табелите по пътя. Няма за цел да остойности повече или по-малко пребиваващия в МПС-то.
А на мен защо ми е нужна тази информация?

Общи условия

Активация на акаунт