КАТ забранява стикерите "Бебе в колата"?

• 23 563
  • 102
  •   1
Отговори
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Някой да е гледал новините снощи?
Майка ми твърди, че е имало репортаж за КАТ.
Тя чула че се забранява лепенето на всякакви стикери освен Гражданска отговорност и винетка, и щяло да има глоби.  newsm78

# 1
  • Galaxy 13197853088
Няма лошо.
Един боклук по-малко.

# 2
  • София
   Сина си беше залепил такава лепенка, но беше махнал първото "б"  Joy!И не беше на стъклото, а над задния номер!

# 3
  • София
Одобрявам!
Един келеш от блока си е лепнал стикер на МВР, надявам се да му се случи нещо, но едва ли ...

# 4
...Тя чула че се забранява лепенето на всякакви стикери освен Гражданска отговорност и винетка, и щяло да има глоби.  newsm78

Отдавна трябваше колите да се отличат от коледните елхи.

# 5
Интересното е, че е разрешен стикерът "Деца" за бусове и подобни, които возят такива, но в личните автомобили не. Как един и същи стикер в единия случай пречи на видимостта, а в другият не  newsm78

# 6
  • София
А стикерите за начинаещите шофьори?

Ако е по стъклата има донякъде логика, ама пък да ми забранят да си лепна лепенка на Бен Тен на вратата защо?

# 7
Като начинаещ шофьор, возещ бебе в кола с газово устройство , представям си стъклото на какво ще заприлича...................

# 8
  • При хората, които обичам
Като начинаещ шофьор, возещ бебе в кола с газово устройство , представям си стъклото на какво ще заприлича...................

И този шофьор да е лекар.

# 9
Аз одобрявам.Ето и личните ми доводи-относно лепенката Млад шофьор-ако караме по правилник-няма да се различава кой млад, кой стар, излишно е.Младия съответно лесно ще се адаптира и научи.Относно Дете в колата-що коли с деца без седалки има-но с лепенки-за чий?Ако децата са обезопасени-за какво ви е лепенка-мислите си, че тя точно пази?За останалите безумия-предлагам даже отнемане на книжка за *бе в колата например. Crossing ArmsТук колите наистина са облепени и накипрени-то не са играчки, одеялца, възглавници, ароматизатори, лепенки, икони, мартеници, кръстове/последните висят по средата на стъклото/-луда работа...
Де Ваня, имам аз разни Облекчения, да ги нарека, относно влизане и спиране на определени места.По колата ми обаче, няма да познаеш-имам си пропуск, който поставям при нужда.Елементарно е.

# 10

И този шофьор да е лекар.
И любител на Бен тен.

А кому е нужен стикер "Бебе в колата" и като го поставите на какви промени, благоприятни за вас, разчитате? Това винаги ми е било интересно, ама ей- на сгоден случай, да запитам.

# 11
Джуди-да не говорим, че едва се махат тези стикери, а бебето е бебе само месеци, след това лепенката е излишна. hahaha

# 12
Абе кви ти месеци? Аз съм виждала редица хора не без бебе, ами и без деца, да си закупят автомобил, на който е налице такава лепенка и така си го карат.

# 13
еми щото много трудно се маха
на моята стария собственик е лепнал БГ-още не мога да го изчистя... Tired

# 14
Да бе да ! А сега как ще карам , ако на задното стъкло не ми пише "Killer on the road" , а ?  Mr. Green
По същество , не знам дали са го казали по новините , но пък лепенката нищо не означава , просто няма шанс да спаси живота на децата ми , ако някой малоумник реши да се прави на пилот изпитател . С или без нея - все тая  Peace

Общи условия

Активация на акаунт