Звездни компромати-79 част

• 43 593
  • 709
  •   1
Отговори
# 300
Каква е причината Цветелина Янева и приятелят й да се крият? Нали и двамата са млади, свободни и 'влюбени'  Mr. Green
И за другото ме светнете понеже съм пропуснала - Какво се е оказало за Джордж О'Мали? Гей ли е?

Актьорът, който е в ролята на О'Мали е гей

# 301
# 302
Някой може ли да ми обясни за какъв точно клип на Лияна и Николета става въпрос.
Прочетох текста на някаква абсурдна песен,гледах снимки как в пълен вечерен грим подтичват кросче.
Това снимки от клипа ли са,какво съм изпуснала аз клюкарката?

Клипа на Лияна, към тази песен на която си чела текста.
В клипа ще се разиграват някакви сценки, с момичета, едната приличаща на Алисия, другата на Христина, т.е. връщат на Алисия, за "двойничката" на Николета пък в неин клип.
Кадрите с бягането и аз не знам за клипа ли са, или за списание Блясък в крайна сметка.

Делян Пеевски не беше сводобен, има и малко детенце. Но брак не.

# 303
На Алисия в една от песните не се ли пее "палиш, палиш", гледам и Лияна има такъв текст. А Мартин Станков ми е мега противен. За него ли ставаше дума в един Вип брадър, Лилана разказваше, че хванала гаджето си футболист с мъж. А май е ходила с него  Thinking

# 304
  • Cофия
Какъв е този Калоян Стоянов?

Видна столична мутра преди 10 години, понастоящем шеф на стадиона на ЦСКА

В клипа ще се разиграват някакви сценки, с момичета, едната приличаща на Алисия, другата на Христина, т.е. връщат на Алисия, за "двойничката" на Николета пък в неин клип.

УжасТ  ooooh!
А Христина и Алисия са приятелки, нали, нещо такова ми се върти в главата.... и сега какво? Любовниците срещу жените.......тия са откачили ooooh!

# 305
  • София
http://www.bliasak.bg/news/p3_8402_0.html   Crazy

Христина на Благой се изложи ooooh!

# 306
Just*AvvA*,благодаря ти за отговора.  bouquet

Тези двечките толкова ли нямат друга работа ,че така ще се излагат.
Текста е много тъп.
И на Алисия не симпатизирам.

# 307
Калоян е остарял невероятно Shocked

# 308

А тук забелязахте ли как бюста на Лиана бяга надолу, докато на Николетка все още е на място? Wink

# 309
  • UK
Надя79, просто Лияна тъкмо е стъпила на земята, докато бяга, а Николета е подскочила, така да се каже. Твоите цици на едно място ли стоят, докато бягаш? Simple Smile

# 310
Ох, честно казано, това че Христина се е събрала с Благой ми се струва едно НИЩО , в сравнение насирането на Лияна и Николета.
Може ли да има толкова елементарни хора  Shocked
Става ми смешно направо... имам една приятелка, която е близка на Лилка и като започне да ми твърди колко е интелигентна и страхотна. А, леле майкооо! Тия хора са една душевна пумия!  Confused

# 311

Видинчанче затова Peace. Много е нормален, естествен и добър, предполагам , че и тя го е видяла.  Simple Smile взела си го е, лошо няма.

# 312
  • not found
Тициано Феро се е объркал  Mr. Green

# 313
Само едно не ми е ясно какво му харесват на Благой newsm78, много зле изглежда по моите критерии, и Христина и Лияна го слагат в малкия си джоб.Той ми е като сгоден циганин.

# 314
Благо е добре платен

Общи условия

Активация на акаунт