Звездни компромати-79 част

• 43 552
  • 709
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Една изключително противна личност за мен е тази Велинова  Sick, а този не го знам , но ми прилича на член на руската мафия

Споделям мнението.
Евала за едно-че снимките са без обичайните обработки.
Визирам леките стрии на едната снимка.
Според мен е трябвало да ги фотошопнат-виждат се стрии,петна,бенки,белези,комедони и др. #Crazy

# 421
Иии, б@х тая техника.

И аз това си помислих, то голяма играчка е било, само и само хем да  е гола, хем да не е . Поне разбрах,че филмът е на Р.Родригез и  вобще няма да си правя труда да го гледам  Sick
...Навремето Аштън Къчър беше побъркал режисьорите, защото не искаше за нищо на света  да си свали червения конец от ръката, бяха похарчили около 20 000 долара за да го "отстранят" технически...

Вчера гледах интервю със Seal, държа се изключително, нагло и арогантно,  хилеше се презрително на въпросите на журналиста, асистентът му непрекъснато се намесваше и прекъсваше въпросите, а когато журналистът попита Сийл, дали е вярно,че Хайди е единствената жена на ,която той все още не е изневерявал, той просто стана и си тръгна. Бил известен с това,че във всичките си предишни връзки винаги  е изневерявал на гаджетата си ,та затова и въпроса.  Стана ми още по-противен

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 14:10 от Муцунаta

# 422
  • Варна
Една изключително противна личност за мен е тази Велинова  Sick, а този не го знам , но ми прилича на член на руската мафия

Споделям мнението.
Според мен е трябвало да ги фотошопнат-виждат се стрии,петна,бенки,белези,комедони и др. #Crazy

Честно казано на мен ми харесва така. Омръзнало ми е , а и ми е скучно да гледам фотосесиите на целулоидни кукли. Хич не харесвам Теди, но браво на нея.

# 423

Отврат Sick Sick Sick

Споделям мнението.

Честно казано на мен ми харесва така. Омръзнало ми е , а и ми е скучно да гледам фотосесиите на целулоидни кукли. Хич не харесвам Теди, но браво на нея.

# 424
Аз пък имам разни лични впечатления от Велинова и по характер смятам, че е пич.

# 425
Това на Бритни ми прилича на нощница, деже на комбинизон. Laughing
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/10/07/article-0-0B8214370000 … C-677_468x783.jpg

# 426
Леле, хората имали стрии,петна,бенки,белези,комедони и др. какъв шок.  Crazy

# 427
  • София
Леле, хората имали стрии,петна,бенки,белези,комедони и др. какъв шок.  Crazy
Разглезихме се покрай тоя Фотошоп.
Една нормална снимка вече си е направо шок  Wink

# 428
Тя добре че няма косми по ръцете, тогава вече става страшно  Grinning

# 429
Семиотичен анализ на чалга клип. Shocked Laughing

Моето наблюдение от клипа е, че Николета тича много смешно. Няма позата и крачката на човек, който тича и спортува редовно.
Останалото няма да коментирам. Laughing

И аз това забелязах, все едно тича за първи път в живота си.  Joy

# 430
  • София
 Joy
Аз откакто видях Адриана Лима с косми по ръцете - животът ми вече не е същият  Mr. Green

# 431
Joy
Аз откакто видях Адриана Лима с косми по ръцете - животът ми вече не е същият  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

# 432
# 433
  • софия
да попитам тази до нина коя е?
доста я има на снимките от "фешън" събития
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs368.ash2/64604_442 … 406_7935084_n.jpg

# 434
  • София
Току що гледаx клипа на Лияна!  Laughing Убиите ме - xаресаxа ми и Лияна и Николета и клипа и текста  Rolling Eyes

И аз така Embarassedно викам дано друг го напише първи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт