LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 856
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Ала-Бала и milеnаq благодаря за отговорите

# 541
Момичета, ако поръчам "Монополи" ще има ли проблем, че не е на български.  Embarassed Никога не съм играла, но сега трябва да купя по един повод и се чудя езикът дали би бил пречка?

Излиза ми 30 евро крайна цена с подарък сребърния комплект. Какъв е този комплект, доволни ли сте?

# 542
  • София-Младост
Момичета, ако поръчам "Монополи" ще има ли проблем, че не е на български.  Embarassed Никога не съм играла, но сега трябва да купя по един повод и се чудя езикът дали би бил пречка?

Излиза ми 30 евро крайна цена с подарък сребърния комплект. Какъв е този комплект, доволни ли сте?
Ако играят френскоговорящи вероятно проблема е нулев. Ако играят деца...не знам, аз подобна игра не бих купила на език, който не разбирам. А иначе сребърният комплект не го пращали вече, а онзи комплект ножове и вилици.  Sick

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 11:00 от Ала-Бала

# 543
  • София

Не знам,дали ще е пречка,ако не е на български,ето тук има на български- http://www.eontoys.com/Products_Brand_Monopoly_Product_MONOPOLYSTDBG -52.99лм.
http://www.eontoys.com/Products_Brand_Monopoly_Product_MONOPOLYHNWORLD - 78.99 лв.

Само да добавя,че това е сребърния комплект- ,но вместо него изпращат друг подарък,този-

Лично на мен,часовникът с гривната много повече ми харесва от шарените прибори,но пък и доста хора харесват приборите...
Въпрос на вкус и личен избор! Wink

# 544
Здравейте, искам да върна 1 палтенце на Ларедут. Трябва ли да пиша нещо на фактурата? Написха им писмо, но неможах да разбера какво точно искат.

# 545
  • добрич
Получих две долнища на елос от намалените и спортния сак бенсимон доволна съм още повече че някой каза че вместо сака пратли ли др. чанта!

# 546
  • София-Младост
Здравейте, искам да върна 1 палтенце на Ларедут. Трябва ли да пиша нещо на фактурата? Написха им писмо, но неможах да разбера какво точно искат.
Виж тук

# 547
Ала - Бала,   bouquet  да обясня веднъж какво пише, става, но дали е нужен езика постоянно, това се чудех. Не е за франкофони.  Simple Smile
Приборите са за 1 човек, колко оригинално.  Sad Ако бяха поне по 4 да действам. Наистина се обезмисля за мен, ако не е този първия комплект.
Ева,   bouquet, много полезни разяснения.
И аз на такива цени го намерих. Явно тукашно ще си е.

# 548
  • София

Ева,   bouquet, много полезни разяснения.
И аз на такива цени го намерих. Явно тукашно ще си е.
Не,не са само за 1 човек,може би и аз съм виновна,че тази снимка съм дала,но най-ми харесва.
Снимката е линк към албума ми с подаръци от ЛР и там има няколко снимки на приборите. Peace
Разгледай ги,момичетата казват ,че не са лоши като изпълнение и качество,и аз ги имам,но са ми прекалено шарени,за моя вкус.
Ще отиват за подарък...

Извинявам се,че поста ми не е за тази тема,но исках да помогна на Люлин,а и все на някого ще е от полза това инфо....надявам се. Rolling Eyes

# 549
  • Varna
Здравейте, отдавна не съм пускала поръчка. Днес харесах някои неща и когато минах на 2 стъпка ми дава 8.25 евро за доставка. Нали тя беще 5 евро? Нещо ново ли има?

# 550
  • Стара Загора
Можете ли да ми кажете с карти на кои банки може да се плаща понеже, с моята на Прокредит банк, с която си пазарях повече от година вече не става.

С Виза Електрон  на Уникредит Булбанк досега не съм имала проблем.

Аз съм с Виза Електрон на Алианц - с нея плащах и през Пей Пал. Откакто обаче го няма съм пуснала 4 поръчки без проблем. От раз Grinning Grinning Grinning
Здравейте, отдавна не съм пускала поръчка. Днес харесах някои неща и когато минах на 2 стъпка ми дава 8.25 евро за доставка. Нали тя беще 5 евро? Нещо ново ли има?
newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy Току що пробвах, при мен няма такова нещо....
Добро утро! За тези жилетки искам да попитам
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-raye-a-capuche-enfant-garcon … ross%20sell%20pdp
и тази
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe-enfant-garcon.aspx?pro … ross%20sell%20pdp
Четох едно мнение за първата(но варианта пуловерче беше поръчало момичето) ,че е хубава.Ако може повече инфо за качеството PraynigДали се развличат при пране и стават ли на топченца?А някой спомня ли си на колко се намаляха преди от каталога когато се качваха с реф.номер? newsm78Сега с Бенсимон-а,около 7 и нещо стават Thinking
Здравей,първата я имаме,размера е 102...доволна съм пусках я с кодовете 20/35 с раничката и излезе над 8евра,но си заслужава... Mr. Greenхубава е,отпусна се малко при пране все пак е плетиво,но иначе е супер,не става на бобчета....отговаря си на размера.... Crazyза втората не мога да коментирам newsm78

Само внимавай с цвета Оранж, че аз получих един розов момчешки пуловер...

# 551
  • Варна
Люлин не си ли играла Монополи досега? Да, по време на играта непрекъснато се ползват карти , които са на написани на съответния език, в случая френски.
Има начин да ти преведат картите и да си залепиш превода отгоре, но според мен не си струва.

# 552
  • Varna

newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy Току що пробвах, при мен няма такова нещо....
e]

*
      Mon panier
          o  10 articles (prix initial)
            159,98 €
          o

Réduction
            -77,39 €

Participation forfaitaire
            aux frais de traitement
            8,25 €

MONTANT DE MA COMMANDE
            90,84 €

Ето това ми излиза на 2 стъпка

# 553
  • Пловдив
Това са 10% такса обработка, а не доставката.  Peace

# 554
Да попитам - когато въведа код и подаръка ми е в статус Livré sous 3 semaines какво значи? Ще ми го пратят ли след 3 седмици или не мога да използвам този код сега...?

Общи условия

Активация на акаунт