LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
много благодаря на всички Hug

# 376
Вермилиян, да, по принцип отиваш да си вземеш колета/пакета, след като вкъщи ти донесат известие от пощата! Ако пощаджийката ви има по-малко пратки за деня за разнасяне и пакета ти е около 1 кг, може и на място вкъщи да ти го донесе.  Wink Нашата мн често го прави, когято не е обемна поръчката и е лека я носи направо вкъщи.
Последните пакети идват за 10на дни, но официално срокът за доставка е 7 седмици.
Поръчайте по-малки пакети с по-малко неща в тях, но на мин сума 10на Е, ползвайте някои от кодовете за БД и подарък и така е най на сметка Wink Хем евтино, хем с подаръче, хем по-бързо пристига  Mr. Green

# 377
  • София
И аз се чудех и пулех как може NOM да е фамилия, и  PRENOM да е името,ама е така!   Mr. Green

# 378
Момичета, спряла съм се на една такава туника от детската серия http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-capuche-ado-fille.aspx?prod … e=1&pos=5_n_n, но се чудя кой номер да поръчам.По принцип всички рокли които съм вземала от там са размер 34 и всички са ми широчки, виж за пуловери вземам 34/36 и са ми ОК.Та въпроса ми е дали 156 или 162 като размер.После пък обърнах внимание на марката Tipster, но пък от нея не съм взимала нищо, а си спомням че по намаленията имаше разни тениски и потници с тази марка и много от вас си взеха, споделете моля ви дали си отговарат на размера че не искам тази туника да ми седи като чувал. Sad

# 379
Евка , просто е объркано в обяснението на 1 -ва страница за регистрацията.

Nom - името ви. Желателно е да е вярно, за да можете да си получите колета. Изписва се на латиница

Prеnom - фамилията ви. Тя също се изписва на латиница

Това е , което ми е цитирала и ала-бала, но тя не е виновна, а този ,който го е написал .

# 380
Вермилиян, да, по принцип отиваш да си вземеш колета/пакета, след като вкъщи ти донесат известие от пощата! Ако пощаджийката ви има по-малко пратки за деня за разнасяне и пакета ти е около 1 кг, може и на място вкъщи да ти го донесе.  Wink Нашата мн често го прави, когято не е обемна поръчката и е лека я носи направо вкъщи.
Последните пакети идват за 10на дни, но официално срокът за доставка е 7 седмици.
Поръчайте по-малки пакети с по-малко неща в тях, но на мин сума 10на Е, ползвайте някои от кодовете за БД и подарък и така е най на сметка Wink Хем евтино, хем с подаръче, хем по-бързо пристига  Mr. Green

Да и ние смятаме да поръчаме нещо малко първо... Аз доста неща си харесах, но тя е малко скептично настроена, особено към обувките Grinning Има доста хубави жилетчици на изгодни цени, ако излязат и качествени, ще са перфектни.  Praynig  Сега остава да сложим левчета в картата и да избираме  Hug

# 381
Здравейте момичета,чета Ви от много време,събирам информация и я ползвам много успешно.Та сега искам да се похваля и да се накефя разбира се със една от поредните ми поръчки на далаверка.Далаверка и то каква:всички знаем за цената на детските цикламените якета на Адидас -аз за него платих 36.00лева.Вчера в редовен магазин на Адидас го видях #Crazy 100.00 лева.Ама много се накефих Money.И разбира се това благодарение на вас Hug Hug HugБлагодаря,че Ви има  bouquet  bouquet  bouquet
А за картите на мен също вече не ми приема Виса електрон на Про кредит-извадих си пак Виса електрон на ДСК-тя минава и в някои англ.сайтове

# 382
 hahaha Аааа Вермилиян, едно такова като тебе седи в другата стая и също зяпа обувки, ама все на едни с цени с по 3 цифри харесва  Crazy - те хич не са хубави, така да знаеш!!! Особено за левчетата в картата - ужасни са!

В този дух на мисли да питам, вчера или онзи ден мернах евтините ботушки, които по намалението бяха 11Е за 12Е, но днес не ги откривам?? Махнали са ги или аз не търся като хората  Crazy
И май никакви равни изгодни ботушки не виждам  Confused

да_ама_не, ама да  Laughing Забележи, че всички цени в магазините са поне 2.5, да не кажа 3 пъти по-високи, отколкото ни излезат тук нещата, поръчани с код.
Примерно детските маратонки с розовите/черните ленти, които се намаляха с реф номер, в магазина са 55лв, а от тук по 10-11Е излизаха!

# 383
Момичета, може ли мнение за това яке, някой дали го е поръчвал?
http://www.laredoute.fr/vente-parka-ado-garcon.aspx?productid=32 … e=1&pos=4_n_n

# 384
моля за помощ - сигурно е коментирано, но ...
тези две якета отговарят ли си на номерата???

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-doublure-polaire-bebe-gar … =1&pos=tg_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche-bebe-garcon.aspx?p … e=1&pos=4_n_n

Благодаря предварително!

# 385
Здравейте,необходима ми е малко помощ.Опитвам се цял ден да пусна поръчката ми но нещо не става. Изсписвами се постояно този надпис в един квадрат Article non livrable dans les DOM-TOM et à l'international

Votre panier contient des articles non livrables dans les DOM-TOM et à l'international.

# 386
  • София
Здравейте,необходима ми е малко помощ.Опитвам се цял ден да пусна поръчката ми но нещо не става. Изсписвами се постояно този надпис в един квадрат Article non livrable dans les DOM-TOM et à l'international

Votre panier contient des articles non livrables dans les DOM-TOM et à l'international.

Да не би подаръка на кода да не е наличен и затова да ти изписва това.

# 387

Да не би подаръка на кода да не е наличен и затова да ти изписва това.
Ами кода си е наред,пише че е наличен.А преводача ми го превежда странно,Вашата кошница съдържа елементи, не са налични в отвъдморските територии и в чужбина.
Не мога да разбера.Има два панталона и два чаршафа и едни кецове.Нищо което да не съм поръчвала и преди!!

# 388
  • София
Някой може ли да ме ориентира какво значи Livre sous 9 semaines?Според речникът означава, ще ги доставят до 9 седмици, но на някои стоки има 24h и нещо не ми се връзва? А и още нещо  Blush искам да се регистрирам, но явно са сложили нови полета за регистрация, защото в обяснението от темата в 1 пост има различни полета за попълване и не рискувах... например nom и prenom... 1 го знам като 'фамилия', не име, да не се обърка нещо, ако ги напиша наобратно?

Bâtiment, Résidence, Entrée  

Lieu Dit

ето тези не ми станаха много ясни..?!

Извинявам се, ако въпросите не са за тук, но се надявам да ми отговорите. Simple Smile

Относно тези две полета - може да не ги попълваш.Попълни само :

Numero et voie* и после го копирай в N° d’appartement, Etage, Escalier без препинателни знаци,град и код.

# 389
Здравейте момичета,чета Ви от много време,събирам информация и я ползвам много успешно.Та сега искам да се похваля и да се накефя разбира се със една от поредните ми поръчки на далаверка.Далаверка и то каква:всички знаем за цената на детските цикламените якета на Адидас -аз за него платих 36.00лева.Вчера в редовен магазин на Адидас го видях #Crazy 100.00 лева.Ама много се накефих Money.И разбира се това благодарение на вас Hug Hug HugБлагодаря,че Ви има  bouquet  bouquet  bouquet
А за картите на мен също вече не ми приема Виса електрон на Про кредит-извадих си пак Виса електрон на ДСК-тя минава и в някои англ.сайтове
И аз така като видях анцунга пума за 79 лв., а го взех за 30...

Общи условия

Активация на акаунт