LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 879
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте момичета!! Някой поръчвал ли е това яке??
http://www.laredoute.fr/vente-blouson.aspx?productid=324154686&a … lp&pos=19_n_n

Заслужава ли си? Освен това ръкавите му могат ли да се развият до дълги ръкави? Благодаря предварително

И аз се интересувам от това яке. Ако някой го има, ако може да пусне реална снимка как стои. И ако можете да ми помогнете за размера. Височина 160, гръдна обиколка 88, талия 76.

# 481
Това якенце някой да го е получил?
Как е като номерация, материя? Струва ли си, ако успея да го намаля?

# 482
  • Пловдив
Спомням си ,че някой писа че Пумата имала странна плоха отзад.Мисля ,че не бъркам,защото и аз го бях загледала.

# 483
Момичета,имам една молба.Искам да поръчам за подарък ето това: http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-velours-bebe-garcon-(lot-de … minipdp=undefined , детето е на 2 месеца, незнам дали да поръчам за 3 месечно или за 6. Дали са умалени дрешките на Кокоон и дали самите гащеризончета се купуват точно за възрастта или по-големички.Моля майките ,които знаят да ми помогнат.
Благодаря предварително!

Твърдо поръчвай 6 месеца - моята на 3-4 месеца носеше дрешките на кокуун за 6 месеца Wink Не знам умалени ли са, ноооо залагай на по-големия Wink

# 484
Това якенце някой да го е получил?
Как е като номерация, материя? Струва ли си, ако успея да го намаля?

Ани, Hug не знам дали е получено вече от някой , но казват ,че е много добро и като кройка и като материя,
купила си е жената  размер 168  , като по принцип носи 38-40 ...

# 485
  • София
Похвал!  Party
Днес взех поръчка от 29.09 с ботушите на каката- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/laredut-2010.519769.20969356
Много съм доволна!И собственичката им също.... Laughing

Благодаря на Марулка80   bouquet  за споделените отзиви и мерки,стават и,даже имт лек аванс,а аз много се притеснявах да не са и малки.
Исках 35№ да поръчам,но не съжалявам вече.
Благодаря и на Бубето за помощта!  bouquet   Heart Eyes

# 486
Браво ЕВА  newsm44 newsm44 newsm44.........много се радвам  Hug Hug Hug  аз ти казах,че ще са добре на детето.. Hug

Сега почерпи с някой ...код.. Joy Joy Joy

# 487
 Grinning Честито на Сладурката, Евка, със здраве да си ги носи детенцето...и мене ми харесаха, ама пусто защо са решили по принцип, че децата са до 39 номер  Crazy ... ей на моето подминава 40, босо ходи  Laughing

Бубка, мерсиии  Hug ...ама мн лош отговор  hahaha Щерката го хареса и ме натиска да и го пусна, ти казваш, че е хубаво и още повече, че ще и е точно на размер...сега какво, па пари ще харча аз милата  Laughing ...да дойде само понеделник, че да мине Солдеса, че код не го лови.  Crossing Arms
  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 488
Момичета,според вас кой номер от този космонавт http://www.laredoute.fr/vente-combi-pilote-fausse-fourrure-bebe- … minipdp=undefined   да поръчам за бебе на месец и половина и на друго,което ще се роди другия месец , при условие,че ще се носи само тази зима . Дали за 6 или за 9 месеца. Много ми е трудно да преценям номерата.
Благодаря!

# 489
Здравейте момичета    Simple Smile правя опити да се регистрирам в ла редут,но упътването за регистрация не съвпада с това от сайта . Sad
Става въпрос за следното  Numero et voie*  ,преведох го, но не мога да разбера нищо  Embarassed излиза ми като превод брой и маршрут .Не знам дали е мястото да пиша тука ,предварително се извинявам   bouquet какво трябва да пиша във това поле ,ако някоя мама знае да ме светне  Simple Smile

# 490
Вечерният курс по френски започва Wink  Mr. Green

ikamenova  Hug нищо лично, просто вчера се питаше пак за регистрацията и се породи спор кое какво е, вадиха се тук едни дебели речници, едни спорове, пък то едното момиче кратко и ясно каза, ама ..не  Laughing

Така:
1. Обръщение
2. Фамилия
3. Име
4. (Нумерото) е улицата и номера ...и всичко, което е в адреса ти, на останалите беше дадена идея да го копираш същото (5, 6, 7)...защото понякога идвали в пощата колети с непълен адрес и ги връщат  Confused
8. Код на града, като отпред сложиш 0. Примерно 03001
9. град
10. Избираш България Wink
После пишеш някакви фалшименто телефони, следвайки примера им, иначе поне на мен ме връщаше сума пъти  Crazy 06xxxxxxxx ou 07xxxxxxxx
Накрая отметка за някакво съгласие ...
и айде честито!  Mr. Green

# 491
anny_ благодаря  bouquet ти за бързия отговор ,ще пробвам пък каквото стане   Wink

стана  Hug Laughing

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 23:51 от ikamenova

# 492
  • Beyond the Frontiers
Да питам някой получил ли е от тези две якенца размер 94 и 102 - ако може мерки. Също се чудя дали първото е достатъчно дебело като за зимата Rolling Eyes

Благодаря ви предварително Hug
Имаме второто достатъчно е плътно за зимата, но е късо, спорто яке, тип подходящ с панталони за сняг. Синът ми е размер метър, а якето 102 му е леко голямо.
102 размер- ширина в кръста 39 см, дължина от рамо 40 см, дължино на ръкав от рамото 41 см - меря с офис линийка, така че е възможно +- 1 см разлика.

# 493
  • София
Браво,Евче,добре че си уцелила правилния номер  Grinning Честити да са ви  Hug
Така както си ги премерила ми се струва,че са леко уголемени май,на мои 35-ца подметката е 23,3 см.
Някой питаше за техника от Ла Редут,по специално за Филипс-имам такива машинка за подстригване и епилатор от сайта,нямат международна гаранция,поръчват се на риск.

# 494
  • София
Ох,Ани,ще ме умориш от смях!
Винаги свежа и забавна!  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

Аз си написах истинския телефон,белким се объркат и ми звъннат с някой мек(мъжки) френски гласец....с арабски акцент!  Mr. Green

Относно речниците-аз нямаше да се обадя,ако не беше пратена Бубето да ползва речник!  Crossing Arms

Емче, според мен си отговарят,но нямам много опит още с този размер,досега носеше 33№...
Относно техниката-аз имам епилатор на Филипс от там....без гаранция,да,но съм изключително доволна!
Потвърждава ми се мнението,че стоката там и тук няма нищо общо,нищо,че са една марка!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт