LaRedoute.fr - 175 - Всичко за поръчката!

• 39 799
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Теа, правилно си се ориентирала - торба за завивка (наличен размер 200/200) + 2 калъфки за възглавници.  Материята е качествена, но цветът е доста по-светъл, преобладава синкаво сиво, а не като на снимката.
Повече инфо за чаршафи и т.н. - в първия пост.

# 661
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … rodsize=undefined
и аз получих екипчето на AWS и мога да кажа, че е конкурентно дори на адидасчето. Отговаря си на номера, тъй като 114 е подходящо за 5,5 -6 г дете, но все пак зависи от детето.

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-velours-morpho-stand … plp&pos=2_n_n
дъщеря ми се влюби в тези джинси и аз. Много мекички и ластични, стоят по крака и лесно могат да се подвияд ако са дълги. Относно това дали си отговарят аз взех размер 126 за 6 год. дете и освен това че са леко дълги /могат да се подвият или да са стоят набрани в долната част/, мисля че останалото е добре. На кръста може и без колан, а надолу стоят по крака.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 19:37 от BD_20081

# 662
Теа, правилно си се ориентирала - торба за завивка (наличен размер 200/200) + 2 калъфки за възглавници.  Материята е качествена, но цветът е доста по-светъл, преобладава синкаво сиво, а не като на снимката.
Повече инфо за чаршафи и т.н. - в първия пост.

Мерси много   bouquet

Само че докато разглеждах сайта е свършил комплекта. Но поне вече знам как да се ориентирам по-лесно  Simple Smile

# 663
  • София
никой ли няма да ми каже зьа мъж с талия 97,5 см. какъв размер слипове да поръчам на DIM? Rolling Eyes

# 664
  • София
Заради симпатягите в нашия мил пощенски клон  #Cussing out #Cussing out #Cussing out(след като всяка седмица ходех да проверявам дали има нещо за мен),пратката ми била върната, защото били изминали 20 дни без никой да я потърси.Толкова съм бясна на тези мързеливи .........................
Искам да ви питам как се процедира сега. Според симпатягите не бил написан номера на апартамента и за това не съм си била получавала известията. Ако пиша на английски на франзуците ,ще ми отогворят ли? Ще ми препратят ли на ново поръчката? Ако ги препращат пак, трябва ли да им пиша да изпишат номера на апартамента, ако те наистина са го пропуснали?

Няма да ти я пратят отново същата поръчка. ще ти възстановят парите за нея.
Пиши им на английски и кажи за проблема с непълния адрес, за да си отбележат в профила ти, за да не става и в бъдеще така.

# 665
При ръст 171 и размер на блузи М дали 18 ans - 168 cm ще ми станат?!

# 666
сега с риск да бъда оплюта/със сигурност е обсъдано вече, но нямам време да чета назад... Blush/ искам малко помощ - не бях поръчвала от лятото и сега като пробвам - след потвърждение на поръчката ми идва полето с адреса за доставка/който ми излиза автоматично/, но има още едно водоравно поле, където пак ми иска май същите неща, но много по-разширени и с преводача не разбирам точно какво иска да напиша в полетата  newsm78 Помагайте - плс  Praynig

# 667
  • София ,
Здравейте!
Прочетах всички възможни теми и така и не разбрах къде се гледа този код ,който намаля нещо или дава някакъв подарък..Вече 5-6 пъти поръчвах и веднъж не се възползвах от офертите.. newsm78 .Имам 100 писма от тях и не знам къде го пише този код..http://prikachi.com/images/662/2577662j.jpg Има ли някакъв начин да намаля цената на артикулите?

# 668
сега с риск да бъда оплюта/със сигурност е обсъдано вече, но нямам време да чета назад... Blush/ искам малко помощ - не бях поръчвала от лятото и сега като пробвам - след потвърждение на поръчката ми идва полето с адреса за доставка/който ми излиза автоматично/, но има още едно водоравно поле, където пак ми иска май същите неща, но много по-разширени и с преводача не разбирам точно какво иска да напиша в полетата  newsm78 Помагайте - плс  Praynig
Там се попълва ако искаш да изпратиш поръчката на друг адрес,за подарък примерно на някой Peace

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 21:25 от liubi-bubi

# 669
сега с риск да бъда оплюта/със сигурност е обсъдано вече, но нямам време да чета назад... Blush/ искам малко помощ - не бях поръчвала от лятото и сега като пробвам - след потвърждение на поръчката ми идва полето с адреса за доставка/който ми излиза автоматично/, но има още едно водоравно поле, където пак ми иска май същите неща, но много по-разширени и с преводача не разбирам точно какво иска да напиша в полетата  newsm78 Помагайте - плс  Praynig
Там се попълва ако искаш да изпратиш поръчката на друг адрес,за подарък примерно на някой Peace

Ами то не ми дава да продължа, ако не се попълни - маркира ми в червено всичко... Confused

Много странно - излиза ми надпис, че артикула не се доставя извън страната...става дума за синьото яке на адидас/детското/, преди имам спомен, че беше поръчвано от други мами...?

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 21:32 от amidala13

# 670
  • София
Здравейте!
Прочетах всички възможни теми и така и не разбрах къде се гледа този код ,който намаля нещо или дава някакъв подарък..Вече 5-6 пъти поръчвах и веднъж не се възползвах от офертите.. newsm78 .Имам 100 писма от тях и не знам къде го пише този код..http://prikachi.com/images/662/2577662j.jpg Има ли някакъв начин да намаля цената на артикулите?
Венци,мястото,където се въвежда кода е точно под артикулите,вляво на сумата в кошницата.
На твоята снимка има въведени цифри 6066...кодовете за ЛР са 5-цифрени.
Ако пишеш ръчно кода,бутона ОК веднага става зелен/активен,щом напишеш 5 -та цифра.
Ако го пействаш,трябва да изтриеш интервала(ако е въведен заедно с кода) или просто да натиснеш някоя от стрелките на клавиатурата ти,за да стане активен бутона ОК.

А това- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532027.0 е темата за кодове,където аз и още няколко съфорумки редовно
попълваме с изгодни кодове и голямо количество СПАМ!  Mr. Green
Тези кодове,които ни ги пращат на @ рядко са изгодни... Peace

никой ли няма да ми каже зьа мъж с талия 97,5 см. какъв размер слипове да поръчам на DIM? Rolling Eyes
44/46 бих препоръчала,но не съм сигурна,моят мъж е с повече от 20 см по-едър там... Peace

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 21:30 от Evа

# 671
  • София
Еве,мерси! Hug

# 672
  • София ,
Eва,благодаря много!Майка ми остана изключително доволна   Sunglasses Благодаря още веднъж. Избрах и даже и подарък :Д

# 673
  • София
Заради симпатягите в нашия мил пощенски клон  #Cussing out #Cussing out #Cussing out(след като всяка седмица ходех да проверявам дали има нещо за мен),пратката ми била върната, защото били изминали 20 дни без никой да я потърси.Толкова съм бясна на тези мързеливи .........................
Искам да ви питам как се процедира сега. Според симпатягите не бил написан номера на апартамента и за това не съм си била получавала известията. Ако пиша на английски на франзуците ,ще ми отогворят ли? Ще ми препратят ли на ново поръчката? Ако ги препращат пак, трябва ли да им пиша да изпишат номера на апартамента, ако те наистина са го пропуснали?

Няма да ти я пратят отново същата поръчка. ще ти възстановят парите за нея.
Пиши им на английски и кажи за проблема с непълния адрес, за да си отбележат в профила ти, за да не става и в бъдеще така.

Благодаря ти Hug.

# 674
няколко момичета поръчаха този анцунг и някой май коментира че идвал уголемен. http://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … lp&pos=tg_n_n Така ли е? В коментарите пише добър размер

Общи условия

Активация на акаунт