Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните честоти на логопедичните сесии и занимания с логопед за деца?
Какви са преживяванията на други майки с деца, които имат дизартрия?
Какви са препоръките за избора между детска ясла и детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните честоти на логопедичните сесии и занимания с логопед за деца?
-
Какви са преживяванията на други майки с деца, които имат дизартрия?
-
Какви са препоръките за избора между детска ясла и детска градина?
-
Какви са преживяванията на майките с деца, които изпитват затруднения в говора?
-
Какви са препоръките за работа с логопед и специален педагог при говорни затруднения?

вчера съм плакала от отношението на едната госпожа не знам какво да правя. Вчера за първи път я заведох на логопед от ресурсния център (трябва да я водя щото в нашета градина няма логопедичен кабинет за да идва някой). Та Гери беше стресирана защото ново място нов човек, логопедката действаше много припряно искаше аз да си тръгна, но и казах че ще остана след като и даде един куп упражнения които вече къде ли не ги е правила, поговорихме и се разбрахме да почне да ходи редовно септември месец. Това по мое искане защото да напреднем още малко с говора дотогава. Но друго ми е болно, Гери е физическо здраво дете научила съм я на някои навици на други не съм. Едната госпожа иска да и назнача асистент защото не се обличала сама не искала сама да ходи до тоалетна все някой трябвало да е с нея. Казах и че съм говорила с агенцията за асистенти, но тъй като тя няма ТЕЛК ми казаха че ще ми отпуснат асистент най рано след 1, 2 години. Госпожата ми направи една физиономия, но аз си мисля че те просто си я третират като дете с увреждане, щом мога да я науча да яде сама и да ходи до тоалетната и да се облича мога да я науча, мисля че по скоро подхода име грешен, но остави това но тази като ми говори постоянно ми прави едни физиономии един вид не сме за тази градина, от нерви съм ревала вчера много дълго стана друг път ще пиша още
Определено и от други нейни колеги чух ( а и се консултирах) я водят за най-добрия специалист при проблеми с храненето.