Трудно проговарящи деца - тема 3

• 82 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
В понеделник ще ходим при доц.Божинова.Освен направление за хоспитализация и здравна книжка трябва ли нещо друго да нося? newsm78
Правят ли тест за алергия преди упойката за скенера?

# 526
  • София
n_alex76 , не сме ходили само там, но през миналата година и на двете ми деца в ИСУЛ и Пирогов не са правили тестове за упойки...Нищо им нямаше слава Богу Praynig
Вчера психиатърката каза, че не вижда смисъл да го водя на невролог малкия - питах изрично...

# 527
И мен ме тресе треска с този преглед и на всичкото отгоре незнам защо не мога от мтел да набирам глобул и не мога да се свържа с доц. да се разберем днес трябва да се обадя  #Cussing out
Дони, а на големият правили ли са скенер или ЯМР, нали беше споменавала, че преди някой ви е казал че може да е алалия  newsm78
Те може и нас да пратят да правим, макар, че относно командите ги изпълнява, кое определя кой да прави и кой не  newsm78
Два дни подред ака в кукото, но след като го видя, че се напъва и веднага го слагам, пишка в гащите и то ме дебне да ме няма в стаята  Laughing иначе през ноща не се напишква, сутрин баща му го слага на кукото и стиска, после в памперса чурка  ooooh! ще ме умори

# 528
  • София
Ох, Бебка, не съм го водила Embarassed Нещо ме е шубе май Rolling Eyes Аз малкия сега като водя и ми е свито, хем уж съм психически подготвена за всякаква диагноза...Принципно после и Хриси трябва да водя...Другата седмица ще има родителска среща с логопедката в градината и ще искам съвет. За мен той доста напредна и на 95% му се разбира - другото е от лиготия и невнимание. Примерно песен - не изпява вярно думите защото не внимава за да ги запомни точно и правилно и само тананика. Опитва се да пее на английски hahahaНа есен твърдо реших да го запиша в градината и на английски.Абе имам си проблеми с дисциплината...

# 529
bebka 2304, попитай на 02 / 9702234 кога е на работа и после звънни на 02/ 9702231 за час.

# 530
bebka 2304, попитай на 02 / 9702234 кога е на работа и после звънни на 02/ 9702231 за час.

Аз не съм записала час за доц.Божилова , доц.Боянова ще идва в нашият град събота и неделя и с нея трябва да се разбера

Дони аз започнах да наблюдавам другите деца при които няма такива проблеми ами и те някой имат проблеми с дисциплината, бият се, правят и др неприемливи неща, така че това с дисциплината може би си е до дете-родител. Аз даже много се зарадвах на Оги от няколко дни каза моти /мойто/ на всяка играчка която си е негова или в момента я държи и като му я вземат моти моти и си я иска, радвам се че реагира така, защото в момента така правят и другите деца с които го събирам не си дават нещата, а той до скоро вземат му я надуй гайдата и ме дърпа аз да му я взимам  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 10:51 от bebka2304

# 531
bebka 2304, извинявай!Явно не съм разбрала. Embarassed

# 532
Моят преглед се провали, доц.няма да идва даде ми час за след 1 месец в софия  #Cussing out #Cussing out Пукам се от яд, а бях приготвила 3 написани листа с неща които да кажа
В нашият град, уж не малък почнах да звъня да търся нямаме ли детски невролог или детски психиатър оказа се че няма, само при 1 лекар ме пращат педиатър и май невролог, в понеделник ще отида, колкото да си излея какво имам да кажа. Това чакане вече ме пъбърква  Crazy Мисля и да разпитам за брейн бустера в каква доза може да се дава, поне докато чакам 1 месец да го пробвам. Момичета незнам дали си внушавам, но след 2 бр сироп с вит. В наистина имаше промяна при нас  цели 4-5 нови думи той толкова беше научил за цяла година Rolling Eyes сега нищо не давам а много искам да пробвам с нещо подпомагащо.

# 533
  • София
Гого получи обрив и май е от рибеното масло. Спрях го временно да видя дали е от него със сигурност Sad

# 534
  • София
Дони, а какво рибено масло му даваш? Аз давах на моят син Ескимо, той още е много малък - на 1 г. и 2 м коригирана възраст, а повечето капсули са за над 2-3 г.

# 535
  • София
Дони, а какво рибено масло му даваш? Аз давах на моят син Ескимо, той още е много малък - на 1 г. и 2 м коригирана възраст, а повечето капсули са за над 2-3 г.
Ето това

Аз обаче видях лееек положителен ефект и като се оправи ще намаля дозата. Вместо по 2 хапчета ще давам по 1. Ескимо не откривам никъде по аптеките.

# 536
  • София
Именно, Ескимо няма никъде  Confused.

# 537
Бързам да похваля малкия Simple Smile)))На някои може да им стане смешно ,но аз съм истински горда от факта,че  яде таратор Joy JoyПреди малко вечеряхме и просто го пробвах,не че съм си мислила да го яде...той пък иска още.Аз го моля от 2 години да хапне поне малко Heart Eyes много ме изненада.Нито чесън иска ,нито краставица..сега яде като луд ми и чиниката вдига да не оставя нищо. Laughing

Пиша глупости,но тате го няма в момента и на някой трябваше да кажа. Embarassed

# 538
много се чудя дали да пробваме браин бустер.Междо другото ескимото при нас го има аз мисля че ви писах вносител е фирма Стинг.По отношение на доц.Божинова да знаете тел. си звънят и никои не ги вдига тези при нея имам впредвид тя е заета с прегледи в каб. и отделението и ги вдига междудругото .

# 539
Междо другото ескимото при нас го има аз мисля че ви писах вносител е фирма Стинг.
Дай координати как да го поръчаме. Hug

Ранно откриване на деца със специфични образователни и възпитателни потребности
http://dete-bg.com/?p=23

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 22:22 от n_alex76

Общи условия

Активация на акаунт