И ние го пробвахме, но при нас не се получи - не при всички деца и родители става явно.
Ако някой знае друг метод за самостоятелно заспиване, моля да го сподели с нас

Happy Halloween!

че както се казва в една песничкаСЛОНЧЕТО ТЕЖИ ДЕЦА ЦЕЛИ 100 КИЛЦА 

прибрахме ми обяви 24 часов бойкот и не хапна нищо. Как ли не пробвах и не стана, съдра се от рев. На следващия ден я карах на лекар който ми обяви че е здрава/да чукна на дърво/. Сега като че ли почна да яде ама не смея да се похваля че да не урочасам нещата. Давам сироп КИДИ и като чели помага. Давам и го в много малки количества по 2.5 мг . Записах я на кухня носят ми храната в къщи и засега съм доволна. Кухнята е мама Люси три яденета са 4 лв с доставката. Във всяко ядене продължавам да слагам АМ иначе сутрин яде кисело мляко с бисквите Плазмон.
кога ли и ние ще станем от техният отбор.На мен за сега не ми тежи приспиването понеже си я кърмя още и когато се изкъпем масажираме и облечем толкова се изморяваме че заспиваме по време на хранене и общо взето постоянно така си заспива на гърдата ми с леко подлюшване.Поне за мен това е страхотен момент да я галя по главичката много обича да и пипат ушичките и дори когато е заспала толкова е слатка че от целувки си я будя понякога
погледне ме и пак си заспи
Вечер започва да се буди по-рядко 1-2 пъти но си мисля че е от жажда то това парно доста суши въздуха и несмея да и отказвам.
,и след малко ще му дам супичката. Да чукам на дърво много му хареса и искам все така да е!При нас кухнята е 1левче!

!
!
наистина трябва да има ред и дисциплиина все пак е за тяхно добро успех ви желая
нашият татко каза изрично да забравя за този метод защото бил на работа на другия ден,то сега като се буди детето да яде нощем и пак не можем да се наспим защото като се наяде и се разсънва почва да се катери по насс да ни скубе и край с нашето спане
от 3 седмици не сме спали
буди се през 1ч. а накрая към 4-5-6 въобще и не заспива с часове 
успех и на теб с диетката много е хубава и аз трябва да я започна вече не кърмя ама как съм се отпуснала преди постоянно диети режими сега съм загубила тренинг 
Препоръчани теми