Отговори
# 600
  • California
Челси, браво, че този метод дава резултати!
И ние го пробвахме, но при нас не се получи - не при всички деца и родители става явно.
Ако някой знае друг метод за самостоятелно заспиване, моля да го сподели с нас  Praynig

Happy Halloween!  afwitch

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 04:30 от Vasilia

# 601
Добро утро на всички. нека кафето да е от мен. Hug
Бързам да ви пиша нашите добри новини. Христо беше сложен вчера в 8 леглото, той почти не възрази, заспа и спа непробудно до 5. В 5 пи 210 АМ и пак заспа до 6.40.
Василия, незнам дали системата работи или не. Според здравната няма дете, при което не работи. Тя го е изпробвала и с 5 годишни много проблемни деца, дето чак повръщат от инат и пак на втората седмица започват за спинкат. При мойто дете на петата вечер да спи 9 часа непробудно е просто ЧУДО НА ЧУДЕСАТА. Моето дете се събуждаше 5-10 пъти на нощ. Дай Боже да сме го оставили в миналото. Ще ви държа в течение всеки ден. Хайде, ще ви напускам засега. Hug

# 602
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
Гледам че обсъждате заспиването.
При нас ситуацията е следната. Вечер Като си хапне млякото Алекс гушнат или в мен или в баща си го чака ме да се уригне той докато пие се унася но  после се развеселява но след като се уригне го слагам в леглото казвам му лека нощ, целувам го  за сладки сънища и му казвам че сега ще си лягаме че се загъва и е време за сън. Щом в стаята е тъмно той заспива сам много бързо даже без биберон. През ноща се събужда често когато нещо не му е наред ако зъбите  го дразнят или когато му е запушен носът и тогава предприемам съответните мерки мазане на зъбки или слагане на капки или физиологичен разтвор и отново в леглото. Когато всичко му е наред най много  да се събуди 1 път и то да пийне водица и да му дам биберон. Особенно като пуснаха парното макар че ние го намаляваме много водата му е задължителна то аз самата пия вода.
През деня сутрин като спи заспива пак сам но в други слечаи иска аз да съм при него и да го люлея в леглото.
той никога те е приспиван на ръце и за него тази поза е свързана единствено с кърмене и с пиене на мляко. Гушкаме се но може да е на леглото и двамата да сме легнали. А и аз с този тендовагенит не си позволявам много да го дигам. Така че прилагам всякакви други хитрини.
Относно нощното хранене Алекс напълно сам си се отказа преди около 3-4 месеца в момента когато се чустваше най-спокоен т.е намаше вече колики а и зъбите не бяха почнали. нито сам го насилвала с вода нито с недаване. Аз пприлагам принципа че не трябва да се оставя да се изнервя от нещо защото тогава и моя и неговия и на баща му сънят ще отидат на кино. А и по този начин знам че ако се буди през половин 1 час значи наистина не се чуства добре и че нещо го мъчи.

Момичета стискайте ми палци аз днес почвам ДИЕТА - 90 ДНЕВНА  та да видим да ли ще се справя и какъв ще е резултата Joy Joy Joy че както се казва в една песничкаСЛОНЧЕТО ТЕЖИ ДЕЦА ЦЕЛИ 100 КИЛЦА

# 603
Здравейте мами,

Днес, моята снежна принцеса навършва 8 месеца,

4елси, мерси, че сподели, ще се пробвам, но като се зная каква съм мека Гана относно Делянка.....

Момичета, на нас и трите якенца вече са ни по4ти малки, трябва да купувам, Боже, за 1 месец и омаляха, затова мисля за взема 12-18 месеца размер, поне да не ме е яд, че толкова бързо и омаляват....

Весел и усмихнат ден - поне е слънчево и ще можем да излезем на разходка.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 09:50 от Nataly Ivanova

# 604
Здравейте,

Честити месечинки на порасналите бебоци   bouquet 

Ние сме добре, сега спинка Ивет...май и вече зъбки започват да я мъчат...но ще видим кога ще се появят.

Относно заспиването..както с мъжа ми се шегуваме..нашата дъщеря има "мързеливи родители" и затова милата се научи съвсем сама да си заспива...честно да си призная никога не съм я приспивала. И аз като GodaiVa, я слагам в легълцето, пускам въртележката..слагам й около главичката любимите плюшени играчки и едно така наречето "нанче",  с което тя си покрива лицето и излизам от стаята...слушаме я през бебефонаи тя до към 10тина мин е заспала...винаги я слагам в 8:30ч . За сега това работи чудестно при нас...дано и занапред да продължаваме така.

Целувки от нас и хубав ден на всички  Hug

# 605
Здравейте,

честити месечинки на Кристияна, Анна-Мария, Данаил, Деляна, Сиана да са здрави и усмихнати деца.

И аз използвам почивката докато Ели спинка да драсна някой ред.

Това което описва 4елси е схема на един испански психолог (ако не се лъжа), познавам няколко майчета, които са я приложили успешно при техните деца. Като се сетя как се казва ще го напиша има и теми тук във форума за неговите методи. ОБАЧЕ трябва да имаш воля за да я приложиш. Защото наистина някой деца са по упорити и трудно се повлияват в началото и това отказва родителите (в тази група съм и аз). Пробвах при няколко следобядни заспивания обаче съм много мекошава и след 45 мин рев си я гушнах, просто не мога да издържа. Както каза 4елси, ако не може да издържиш по-добре да не се започва защото е голяма мъка и за детето и за родителя.

4елси само мога да е поздравя за резултатите до сега дано да свикне Ицето и да сте спокойни и вие.  bouquet

Има и болни дечица, да оздравяват, че грипа бил много гаден и трябва да се пазим (ако изобщо може де).

Лек ден от мен и дано да успеем да излезем, че времето тук май ще е хубаво днес  Hug

# 606
Здравейте
Да запитам мамите които сами приготвят пюренца, какви комбинации от зеленчуци давате?
Че ние вече определено предпочитаме домашното пред купешките  Laughing
Кртофи,моркови,грах,зеле,домат  Peace

# 607
Здравейте и от нас Simple Smile
Ние се върнахме с таткото от почивката.. беше страхотно, сега сме отпочинали и свежи. Много хубаво било в Тунис да ви кажа, ходихме на сафари, яздихме камили абе въобще беше голяма забава.
Малката маймунка обаче тука е скъсала нервите на майка ми с това ядене, а като се Simple Smile прибрахме ми обяви 24 часов бойкот и не хапна нищо. Как ли не пробвах и не стана, съдра се от рев. На следващия ден я карах на лекар който ми обяви че е здрава/да чукна на дърво/. Сега като че ли почна да яде ама не смея да се похваля че да не урочасам нещата. Давам сироп КИДИ и като чели помага. Давам и го в много малки количества по 2.5 мг . Записах я на кухня носят ми храната в къщи и засега съм доволна. Кухнята е мама Люси три яденета са 4 лв с доставката. Във всяко ядене продължавам да слагам АМ иначе сутрин яде кисело мляко с бисквите Плазмон.
Това е от нас. Честити месечинки на всички и болничките бързо да оздравяват. Hug

# 608
  • Sofia
Здравейте и от мен,
честито на порасналите бебоци.
Миналата седмица бяхме на консултация - малкият е понамалил тепмото на качването на кг и аз съм доволна - сега е 9200 и 70 см. Кръвните му изследвания с в норма (има хемоглобин 131 - явно се е метнал на баща си, който е с хемоглобин 180-190).
Чета, че говорите за заспиването.
Моят опит сочи, че за заспиването (както и за всичко останало) от  голямо значение е характера на детето. С каката не проработиха каквито и да е педагогически методи и доскоро се приспивахме - що съзли е изляла и тя и аз, и не става, и не става.
Малкият е спокоен като нрав, и съответно от самото начало си заспива самичък.
Доскоро не се будеше нощем, но от една седмица явно или го мъчат зъбите, или сънува нещо, защото се събужда на 2-3 часа с писъци. Надявам се да е период и да премине.

# 609
Здравейте и от мен!днес много хубава разходка направихме.Дано цяла седмица да е топличко.
Честито на месечинките.Да са живи и здрави и щастливи бебета.
Челси мога само да ти ръкопляскам за нервите.Браво на Христо!Аз никога не съм я приспивала.Слагам я в кошарата и я оставям,но от 10 дни иска да ме вижда докато заспи.Без биба заспива само в количката.В кошарата досега без биба не си спомням да е заспивала.Иначе ако прави нещо не се сеща за нея,но за заспиване.........А през ноща не мога да я оставя да реве защото мъжа ми става рано и ако и през ноща не се наспива горкия.
Стеле какво е тендовагинит?извинявай затъпия въпрос.,но наистина незнам
засега чао отивам да готвя.

# 610
Привет от мен!!! Браво на дребосъчетата които заспиват сами Hug кога ли и ние ще станем от техният отбор.На мен за сега не ми тежи приспиването понеже си я кърмя още и когато се изкъпем масажираме и облечем толкова се изморяваме че заспиваме по време на хранене  и общо взето постоянно така си заспива на гърдата ми с леко подлюшване.Поне за мен това е страхотен момент да я галя по главичката много обича да и пипат ушичките и дори когато е заспала толкова е слатка че от целувки си я будя понякога  Joy Joy погледне ме и пак си заспи Heart Eyes Вечер започва да се буди по-рядко 1-2 пъти но си мисля че е от жажда то това парно доста суши въздуха и несмея да и отказвам.
 Мисля си че при първото майчинство бях по сприхава а сега направо съм обладана наслаждавам се на всеки 1 момент и се отдавам изцяло на прищевките на децата.
 Честито на днешните месечинковчета нека да са живи и здрави и мноооооооого послушни Hug Hug Hug

# 611
Да се похваля,че днес малкото ми слънчице беше на кухня. И си изяде цялото бурканче,сложих му сухар и половина,но беше пак редичко и после сложих малко средичка,че по-добре засища. Каката ни изяде крема Grinning,и след малко ще му дам супичката. Да чукам на дърво много му хареса и искам все така да е!При нас кухнята е 1левче!
Евче,само така,миличка,децата трябва да се научат на ред и дисциплина,не се предавай, Peace
И ние сега се прибрахме от разходка,че захладня.
Утре,живот и здраве,ще идем да ни бият  ваксината за 6м,че с тия болести все я отлагаме.
честито на месечинките днес! Heart Eyes
STELLEE,голеееееми палци ти стискам,и аз съм си на килограмите от бременна,но съм решила,че като спра да го кърмя почвам и аз,УСПЕХ!
Аз преди 2г със зелева супа отслабнах към 14 кг за няма и 2месеца. Та незнам вече 4е тия килограми са ми много болна тема,не ми стават старите дрехи,нямам желание да си купувам нови,не мога да се понасям и чак никъде не ми си ходи,ужас съм!
Чао засега Hug!
megito_vc :
 ''''Мисля си че при първото майчинство ях по сприхава а сега направо съм обладана наслаждавам се на всеки 1 момент и се отдавам изцяло на прищевките на децата.'''''--Същата съм и аз!Ее,нервирам се понякога,ама то не може,хора сме,не сме от желязо Grinning!

# 612
Привет и от нас честити месечинки на всички дечица днес!
Челси много е добра програмата Peace наистина трябва да има ред и дисциплиина все пак е за тяхно добро успех ви желая  fingerscrossedнашият татко каза изрично да забравя за този метод защото бил на работа на другия ден,то сега като се буди детето да яде нощем и пак не можем да се наспим защото като се наяде и се разсънва почва да се катери по насс да ни скубе и край с нашето спане  Tired от 3 седмици не сме спали Close буди се през 1ч. а накрая към 4-5-6 въобще и не заспива с часове  Cry
STELLEE  fingerscrossedуспех и на теб с диетката много е хубава и аз трябва да я започна вече не кърмя ама как съм се отпуснала преди постоянно диети режими сега съм загубила тренинг  Rolling Eyes
И ние днес си направихме една дълга хубва разходка хубавото е че цяла седмица го дават хубаво време за разходки! Crazy
Хайде приятна вечер на всички че се отплеснах  Hug

# 613
  • California
Мисля, че методът на заспиване се казва Crying Out Method.
Честито на всички пораснали бебенца!  Heart Eyes

# 614
miнавам за една бърза целувка - ще пиша нощес  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт