Мегито видях,че имате обички-честито със здраве да си ги носите.Аз и мазах сутрин и вечер около дупките със спирт в продължение на седмица-така ми каза мед сестрата,която и пробива ушите.Сега само и ги местя отвреме навреме напред-назад за да не залепват,че после много ще я боли.
Реших да отложа ходенето при мама,че с тия температури дето ги вдига понякога направо ще откача.По добре да сме си тук,че ако стане нещо поне педиатърката ни е наблизо и ще ни обърне внимание и ще изпише нещо.А на село има един глупав лекар дето нищо не разбира.Днес я водих при педи и тя каза,че е започнала да вади зъби,а и откри леко зачервяване на гърло.Сега сме на хомеопатични и билкови сиропи и гранулки.Дано ни се размине антибиотика.
Лека нощ от нас.Сладки сънища на всички мами и бебета.

) Ние като че ли сме по добре поне си пием антибиотика и уж не повръщаме иначе буха милата и вадя секрети от носа многоооооо
.В страхотно настроение сме днес и двете с Йоанка.Може би се дължи на страхотното време навън.След малко излизаме.Просто ще е престъпление да изпуснем хубавото време.

няма страшно в това време си е нормално.
За започването на работа и аз само го мисля и въртя вариянти.Майка ми милата си търси работа и най-накрая намери и като се заговорихме какво ще правя с Цвети от април и тя веднага "Аз ще си я гледам!!" готова е да напусне само и само детето да е добре и аз да не си изпусна мястото.Голямата ми е гледа до 4 год и половина и даже пак не даваше да почне градина от милост и сега май ще е същото.
а на мен ми се иска да прекарват повече време заедно.Може би като поотраснат ще е така
Все пак със 6 год разлика е и хубаво и лошо.Вики стана като единак още неможе да свикне да дели каквото и да е а на мен ще ми струва доста усилия да го променя
Ох пак се прекалих в приказките!!Айде лека вечер и да не забравя честито и на другите сладурковци и сладуранки които днес навършват месечинката