Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • У дома
Честито на всички мами, които се радват вече на своите бебчета.

Ние днес направихме супер разходка, малкия слушка, спинка. Бяхме малко на гости там цокна за 5 мин. и като заспа около 3, та чак до към 7 го чаках да се събуди.
Дано не ми изкара през носа тоя дългия сън че още нещо не можем да заспим.

# 601
Одеве си писахме с Ифома. Помоли да благодаря от нейно име на консултантките по кърменето и Олето за отговорите към нея. Оле, каза, че утре ще ходи при лекар за гърдите, но зелевите листа определено са й помогнали.

Мерси че казваш, че я мислех. Много е неприятно от личен опит знам и за това следях да видя.
След мъничко излизам от раб и започвам да въвеждам новите бебчета, че май доста станаха, ще изпуснем бройката.  Embarassed

В този ред на мисли, честито и на Силвия и Тони    bouquet

# 602
А може ли да помоля за една паролка ? Благодаря предварително!

# 603
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, цял ден не ми остана време да пиша.

Честито на всички сдобили се с рожбите си днес  Hug

Благодаря и на консултантите по кърмене за отговорите, Пепеляшке   bouquet.

Днес бяхме на мерки и теглилки, Мила за седмица е възвърнала теглото си от раждането, плюс 100 гр отгоре. Което говори, че добре се храни, а и е спокойна, така че спирам да се тревожа. Снощи се буди на 3, 3 часа и половина дасе храни и си спинка през другото време. Отспахме си до 12 часа.

Фата Моргана, трябва да нарушиш вакума. Аз го правя с кутрето си, като го пъхна леко между венците в ъгълчето на устата на бебето. Само така изкарвам гърдата  Peace

# 604
Мацки, не мога да не го споделя с вас Heart Eyes http://missby.wordpress.com/2010/06/14/mw-cake/
Още не съм го пробвала лично, но задължително тези дни ще се прави Party

# 605
Ще помоля всички родили мами, ако искат да погледнат как са записани, и ако не са пълни данните, да допълнят липсващите данни на лична на Октобер2010, за да можем да актуализираме листа  Hug

# 606
  • София
И още един въпрос за кърменето: Когато вече се е нахранила и позаспала, бебка продължава да ми смуче гърдата и не мога да я откъсна. Не знам дали обяснявам правилно - не суче, а само я е захапала с венците и направила вакуум с устичката и не пуска. Когато се опитам да я отдръпна - посуква малко лекичко, така както си спи. Ако я освободя насила, ме заболява зърното, дайте идеи как да го правя безболезнено  Peace

Пиша в подкрепа идеята на bob4enka  Simple Smile :

Фата Моргана, трябва да нарушиш вакума. Аз го правя с кутрето си, като го пъхна леко между венците в ъгълчето на устата на бебето. Само така изкарвам гърдата  Peace

# 607
  • София
Силвия, честито момченце! Да е здрав Мартин и да папка и спинка! Браво на мама   bouquet
Браво и на Тони 74 и честита мъничка Йоанка    bouquet Как така забрави за операцията - напълно ли се възстанови вече?  ooooh!
Fata Morgana, от консултантите знам, че като вкараш лекичко твоето кутре в устичката на бебка, вакуумът се разваля и няма да боли при пускането  Simple Smile Успех! (чак сега видях, че Бобчето и skrech са ти писали)  Simple Smile
Хейли, това кексче звучи като детска игра - познай кой утре ще се пробвааааа  Joy
Радвам се, че Нани Банани е добре  Hug
Виждам, че и нас ни наглеждат ноемврийките, както и ние надничахме при септемврийките  hahaha

# 608
Арим, аз съм най-редовната ноемврийка, която ви наглежда  Joy
Най-интересни са ми разказчетата на родилите и на тези с контракциите  Laughing

# 609
  • София
Киара, добре дошла и успех  Hug
Ама ти си само 6 дни след мен  ooooh!
И на мен са ми много интересни, защото все още съм в очакване на раждането. И най-важното - дават ми смелост и увереност, че всяко раждане е различно и че моето ще е съвсем индивидуално. Така спирам да го мисля  Mr. Green
А най-интересни са ми коментарите на консултантите по кърмене - поздравявам ги   bouquet

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 00:51 от Arim

# 610
Бобчето, skrech, Arim, много ви благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 611
Честито на новите мамчета, да са ви много здрави бебчетата   bouquet  bouquet  bouquet

И на мен са ми много интересни отговорите за кърменето. Благодаря на консултантите за отделеното време. Аз нали супер съм се надъхала за кърмене. Основните ми кошмари нощем са свързани с кърменето, онзи ден сънувах, че ми тече само вода и бях много тъжна  Crazy Иначе при мен нищо ново, чакаме се с бебка.
   Бърди и Ноел направо нямам думи за това, което разказахте. Днес най-добрата ми приятелка разбра, че е бременна и направо жал ми стана, въпреки щастието за бебето. Отишла на лекар, изписали са и няколко вида лекарства, да спре секса, куп щуротии. А тя няма абсолютно никакви оплаквания, в 5 седмица е.. Понеже е много слаба съм сигурна, че ще я режат, ама то не се знае дали няма да е по-добре като гладам как окситоцона се слага на всички, скача се по корема, дърпа се бебето и тн. Ще видим при мен как ще е, не ги идеализирам и тука...

# 612
Ааа, Киара, и аз претендирам да съм редовна ноемврийка в октомврийската тема. Grinning Излови ни Арим... Най-вероятно ще съм октомврийка, бебо се е засилил, та го крепим сега. Арим, и аз имам същите проблеми с един бесен 16 год. пубертет, моля се да минава по-бързо това време. На 16 вече ти говори с подавляващо превъзходство - той знае всичко, аз, видиш ли,  съм тъпа и изостанала. Grinning Не винаги може философски да се приемат нещата, и аз се тръшкам от време на време. Simple Smile
На всички родили мами - честити бебоци! Да за здравички и да хапват добре! На очакващите, като мен, пожелавам леко и безпроблемно раждане на здрави бебета!

# 613
  • София
Честито на мама Силви и Тони!
Да са ви живи и здрави Hug Heart Eyes  bouquet
[/size]

# 614
Честити бебчета на Силви и Тони  newsm51!

Момичета, напълно се отчаях с кърменето  Confused, давам й гърда, изцеждам се и АМ давам като добавка, но всичко ми е една каша и не знам кое е правилно искам някой да ми каже точна формула която ще е най-добра за Ев  Rolling Eyes. Поне се радвам, че вече започнаха да ни се заформат бузки  Heart Eyes.

hailie, супер изглежда кекса, но на мен ми се яде шоколад  Grinning, по време на бременноста изяждах по един цял, но сега няма как.

Ноел, разказът ти за Тина Киркова е 1:1 със случилото се със сестра ми и дъщеричката й преди малко повече от година и половина. Всеки ден плачеше милата от тази дезинформираност, аз от тогава реших да раждам в частна клиника.

Общи условия

Активация на акаунт