Отговори
# 360
BIMBIM, а трябва ли предварително записване за лекцията . ще взема да отида и аз че къпането и кърменето са ми една тъмна индия, четох , четох някакви дебели книги - пак нищо не ми се изясни. явно докато не пипне ръка, няма да стане работата

# 361
  • ул. "Мечтание"
YANA Голямо Мерси значи Hug

За нищо!  Peace

# 362
а трябва ли предварително записване за лекцията . ще взема да отида и аз че къпането и кърменето са ми една тъмна индия, четох , четох някакви дебели книги - пак нищо не ми се изясни. явно докато не пипне ръка, няма да стане работата

ето намерих, записва се предварително, малко ми е странно как в някво лъскаво заведение, ще ми показват как се къпе бебе  Wink, ама карай, ще ида да се разходя-
http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=159
look at me, моята сестра е консултант по кърмене и ми спретна вече лекцийки и насоки, ако се видим може да обменим знания  Joy

леле, днес какво се разписах...

# 363
  • София

look_at_me
Вземи от сайта на 9 мсеца телефон и се запиши, 4 лева е куверта...

Инка, аз не съм на 100% сигурна, че ще дойда, защото зависи и от други неща

# 364
  • София
А като говорим за къпането - в You tube има клипчета как се къпе бебе, как се повива.... все нещичко може да се научи  Wink

# 365
Ммомичета, само да ви кажа за лекциите на 9 месеца - ако ви кажат примерно, че няма места, пак можете да отидете, защото винаги има такива, които са се записали, а не са отишли. На мен ми бяха много полезни предния път.
На такава лекция за къпането специално не съм била, но сигурно ще ви покажат някаква кукла в празно корито, не вярвам да се плицикат там...

# 366
  • София
Някоя мама от София знае ли дали магазина на Nеxt в The Mall е добре зареден и какви са му цените?

# 367
Здравейте и от мен! ..Казвам се Елена на 27 години съм от София.
Моето бебче, трябва да се появи на бял свят на 13.01 .2011  много съм
развълнувана, въпреки че това ми е втора бременност!
Ще се радвам да споделям с вас това невероятно преживяване:)))))))

# 368
Елена, добре дошла при нас  Hug

и на мен ми се ходи на лекции, но като бях миналия месец,имаше доста майки с бебета,които бяха там единствено да си зададат въпросите за кърмене и за захранване, при положение че темата беше съвсем друга

# 369
Мамчета от големите градове, разказвайте, като ходите на разни лекции, как е било, за какво сте говорили - аз тук в този малък град нямам възможност да ходя никъде....Ще е интересно! Hug

# 370
Аз вече нали съм минала по този път веднъж и сега нямам интерес да ходя на такива лекций.Въпреки,че ако си нчмаш напредстава какво те очаква ще е полезно да се чуят някои работи:)))))))Но все пак според мен майчиният инстинкт ти идва още като прегърнеш своята рожба Simple Smile

# 371
ЖК мина добре. Бебо е ок. 600гр.
Инка, разказвай за Вита. Колко струва легълцето и откъде е, такова си търся. Имам едно от старите, но ще видя дали няма да купувам.

# 372
  • София
Здравейте,

При мен няма нищо ново или интересно, затова и не съм много активна напоследък.

На мен ми се ходи на лекции, но не мога да намеря време да отида, нали се гледаме с Бобо. Въпреки че съм минала вече през бебешките неща, напоследък започвам да се чувствам сякаш ще ми е за първи път. Като четох за къпане на бебета и се почувствах толкова неподготвена сякаш никога не съм къпала бебе. Надявам се да е като карането на колело и да си припомня всичко като гушна бебчето.

Иначе се подготвяме и за рожден ден на Бобо в събота. Няма да е голямо парти, ще събера малко гости вкъщи, ще има торта и почерпки. Утре ще ходя да купувам подаръци, тази година сме на вълна Бен 10. Simple Smile

bouquet

# 373
  • София
Днес бях на консултация - плацентата ми още е мн. ниско. Трябва да внимавам и да не вдигам тежко, което е невъзможно:(. Дано няма последствия.
За къпането - ще си припомним, няма страшно - и аз имам чувство, че всичко съм забравила...

# 374
Цитат на: borianna link=topic=
531383.msg16599776#msg16599776 date=1286980257
ЖК мина добре. Бебо е ок. 600гр.
Инка, разказвай за Вита. Колко струва легълцето и откъде е, такова си търся. Имам едно от старите, но ще видя дали няма да купувам.

Докладвам  Laughing -леглото го видяхме в Бейби Мол в Люлин, цената беше 550 лв  Confused
Във Вита- амииии, като обстановка е доста тесничко, стаята в която бяхме, беше от старото крило- дълга и тясна, без много светлина, но със самостоятелна тоалетна, в новото крило баните били на две стаи по една.
Стаята в която са децата е мъничка и тясна, но те едва ли ще забележат  Wink, а и бебка се надявам да стои при мен.
Родилната стая няма да описвам  Sick, че още потрепервам като си я спомня  Joy
Най-важното според мен е, че дават децата когато си ги искаме, може и постоянно, но ако има много жени ще сме в две в стая и незнам, ако другото момиче не му е приятно бебето ми да е нон стоп при мен, какво ще правя?
Акушерката изглеждаше много мила и отзивчива и останах с впечетлението, че общо взето се съобразяват с желанията на майката. Каза че помагали в началото да кърмиш, ако незнаеш как. Абе доста говорихме, ако се сетиш за нещо питай конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт