Отговори
# 405
Augustas, не разбрах за кои гащи попита... дали за еднократните или за тези дето прибират корема Simple Smile Но май Dobra  е права, че колан е по-функционално в началото. Но на мен понеше за гащи ми казаха, аз това споделих Simple Smile

И аз се чудя какво се случва с Ванчето. Дано да е добре и да пише скоро!

Mama Iva не знаех, че и там ги има помпите на Медела. И аз ще взимам такава, ама не знам кой модел.  Аз май ще я взема от един магазин на Нишава за всякакви бебешки стоки е пак, там ме пратиха, те държали и най-ниските цени на тези продукти. Малечко по принцип държи високи цени за повечето артикули. Специално мебелите Пали също са адски надути. Подобна италианска марка - Ербеси, може би дори с по-сладки неща (бях и в двата сайта), предлагат в магазин на Симеоновско шосе, Пиерро, и цените обикновено са под тези в Малечко. Една приятелка обстойно ги беше проучвала и двата магазина, и ми каза да ходя да разгледам този Пиерро.

# 406
Helene, да и това казаха, че имали такъв ефект наистина гащите... но аз много не повярвах Simple Smile Но поне притъпявали явно чувството за опъване и придърпване след секциото. ще вземем пък да видим Wink

# 407
Зузи не мога да твърдя от опит, а това чух от разказа на една мама. Дано да не е вярно, а и да близките могат да донесат това онова после. Само реших, че може да се зададе въпрос за всеки случай.

mari:) тази майка разказа, че от единия до другия преглед явно водите са й изтичали по съвсем малко, без тя да разбере, че са води като тук включи някакъв медицински термин, който не мога да възпроизведа, което е било обяснението на лекарката. Без значение, явно има всякакви изненади и не всичко е предвидимо.

Искам да ви попитам нещо и особено по-вещите мами. Ако се снабдя с всичко по списъка, който коментирахме скоро, това достатъчно ли ще бъде за едно добро начало с бебо у дома?

# 408
helene8118, аз като мама за втори път, също ще се придържам към списъка - мисля, че за начало е добре /само за помпа за кърма, стерилизатор, повече шишета след като видя как ще се справям с кърменето/. Винаги според това от какво имаш нужда после може да си набавиш нужното. Още повече, че винаги някои неща не ги използваш, въпреки, че други мами ги ползват...

# 409
Момичета, някой ползвал ли е ето такъв кош за памперси?
http://moetobebe.bg/catalogue/1907
Отзиви някакви.
Аз нали се точа и на пелени за многократна, но ще видим, само като идея ми е засега!

# 410
Отзиви някакви.
Аз нали се точа и на пелени за многократна, но ще видим, само като идея ми е засега!
Една позната си взе такова от асда и беше на цена 8 лири....

# 411
  • София
Ау, този кош много ми харесва като идея! Не съм знаела, че има такива чудесии досега  Embarassed
Ще чакам отзиви от мамчетата с опит

# 412
Кошовете могат да се ползват и със собствени кесийки, излиза по ефтино така , иначе се продават специално за кошове, но чух една майка да коментира в една друга темичка , че може и със обикновенни кесийки.

# 413
KalinaZ  къде е този магазин на Нишава? Аз честно казано незнам от къде да пазарувам. Толкова много магазини има в София за бебешки стоки, но сега в неделя като реших да ходим някъде да разгледаме неможах да се сетя къде точно да отдем? Ужас направо. А за Медела специално погледнах на етикета и там пишеше,че Малечко са вносител. Сега незнам дали са само те, но предполагам,че като вносител би трябвало да са им едни от най-евтините на пазара. Но определено повечето стоки там ми се видяха с понадути цени. Ох то качество ли да гледаш , цени ли да сравняваш, направо вече незнам и аз.
Аз също уж имам опит, но честно да си призная незнам от какво ще имам нужда. Май съм се шашнала повече от миналия път. Затова и мисля дасе придържам към списъка с необходими неща, като ще пренебрегна едно-две, но в общи линии си мисля, че ако го изпълня за първо време ще ми е достатъчен.
ивка много ми харесаха тези твойте японски шишета. Вкара ме в чуденка. Май ще отскоча тези дни да разгледам. Може пък и към тях да се ориентирам.
 mari:)кошчето наистина е доста готино и идейно. Ако наистина върши и такава работа каквото са написали е една безценна придобивка. Аз с баткото голям зор, общо взето гледах всеки ден да изхвърлям плика с памперсите ,че иначе става страшно миризливо   Mr. Green

# 414
  • Пловдив
И аз мисля да си взема такъв кош, че иначе ми се струва , че ще е голям зор, то не всеки ден ами сигурно на ден по няколко пъти ще се налага да се хвърля, те както акат, като са малки ooooh!  Grinning..Определено този кош е добра идея, а после си мисля, че може да се ползва и като обикновен кош за боклук Simple Smile

# 415
  • В две тъмни очички
Момичета да ви питам, какво става за 19.10???? Кой ще ходи на отворени врати в Тина Киркова и съответно има ли мераклии за след това да пием " по кафе" ???
На 19-ти ли има "отворени врати"??? Аз като се обадих на телефона в сайта им ми казаха,че всеки петък се провеждат такъв тип събирания (лекции) и записването става 1 седмица предварително,та аз се записах за този петък.

# 416
Добре, че акитата им не миришат докато са на кърма и изобщо на мляко.Имат една специфична миризма, дори не ми беше неприятна а ми харесваше Mr. Green
За помпите на Медела, само електрическите ли са добри?Аз нали имам ръчна на Авент.Да кажем от ръчните на Медела и Авент от коя сте по-доволни ако някоя мама е ползвала двете марки?

# 417
Отзиви някакви.
Четох страхотни отзиви в английския амазон за подобни кошове. Там има и различни размери, резервни филтри. Парите бяха смешни - нещо от типа, което спомена Бебешондел, че и по-ниски.

Mama_Iva, имам мини електрик на Медела. Да знаеш, че са шумни, чува се едно стабилно бззззз. На мен не ми правеше впечатление, но мъжа ми бягаше далеко, защото много го дразнеше. Ако бебето спи може да му пречи цедене в същата стая. Аз си я ползвах в колата, вършеше си работа. Ще потърся клип в ю-тюба, да чуеш нивото на шум.
А ето http://www.youtube.com/watch?v=j_lATPcU3rQ

mari:), ако ще е ръчна, гласувам твърдо за Авента. За ел. - медела поради липса на опит с ел. авент  Mr. Green

# 418
Добра, мерси, и аз съм доволна от Авент - ръчната!А дали продават някъде от тези гумички, които се слагат отдолу, че моите са вече доста хлабави, едни кръгли мънички.

# 419
KalinaZ  къде е този магазин на Нишава? Аз честно казано незнам от къде да пазарувам. Толкова много магазини има в София за бебешки стоки, но сега в неделя като реших да ходим някъде да разгледаме неможах да се сетя къде точно да отдем? Ужас направо. А за Медела специално погледнах на етикета и там пишеше,че Малечко са вносител. Сега незнам дали са само те, но предполагам,че като вносител би трябвало да са им едни от най-евтините на пазара. Но определено повечето стоки там ми се видяха с понадути цени. Ох то качество ли да гледаш , цени ли да сравняваш, направо вече незнам и аз.

Mama_Iva, сега ще потърся къде бях запазила сайта им, те имат и онлаийн магазин, мисля... ще дам линк после. Знам само, че Медела-та Мини Електрик там е 144 лв. Така ми казаха. Ти за колко си я видяла в Малечко?... Ако пък са вносител, може да е по-евтина при тях тази специално...

Аз така исках да вляза накрая на едно място и да накупя всичко оттам ... но няма такъв филм май... все има нещо дето го няма някъде и трябва да ходиш и на друго... сега примерно питам за една количка, няма я в наличност постоянно... май си иска време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт