SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 26 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • # супернатурална #
Мириел, Ч.Р.Д.  Hug

Пожелавам ти този мъж да е редовен посетител в сънищата ти!

Както и ти в неговите  Wink

Дали има някакъв задължителен минимум за тегло, което да покриват фенките за снимка с J и J  newsm78

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 16:04 от Г. Краули

# 91
Незнам дали сте гледали клипчетата от ЧикагоКон, но са много смешни (шокиращо нали  Grinning)
Начина, по който Дженсън се правеше на срамежлива фенка, когато се появи на сцената и помоли Миша да имитира Дийн направо ме разби от смях: http://www.youtube.com/watch?v=V-WRXV_7W3Y
А пък тук  http://www.youtube.com/watch?v=0bv8zyhiFAw на Дженсън и Миша им е доскучало да слушат колко страхотен е Джаред и затова Дженсън се е направил, че говори по телефона а Миша го снима

Няма как да не отбележа, че за пръв път се случва тримата да са заедно на сцената, а това само по себе си говори, че конвенцията е била страшна

# 92
Мириел, честит рожден ден!
Да си жива и здрава и ти и всички, които обичаш!

# 93
Teзи май не сме ги виждали  Thinking

И да не пропусна да добавя... Искам си стария  Дийн Grinning

# 94
Честит рожден ден и от мен, Мириел!  bouquet Да си жива и здрава и да не спираш да пишеш такива увлекателни фенфикшън истории Hug

Аз понеже днес се увлякох в едни книжки, та чак сега отварям темата (Академията ме грабна, и почти приключвам втората книга Blush)

Ауу, страхотни снимки, благодаря на хрътките за новините  bouquet

# 95
# 96
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за пожеланията. Ето скромна почерпка от мен.

Снимките на Дженсън са вдъхновение за едни красиви сънища.

Ред, бях сигурна, че ще ти хареса. Книжката е лека и приятна за четене. Имам един жесток момент, на който почти се разплаках, нещо, което дори и "Здрач" сагата не предизвика в мен.

# 97
# 98
Честит рожден ден и от мен на най-вярната, непорочна и предана Дийнова фенка  bouquet newsm59
Бъди щастлива и обичана, Мириел. Дано ти се сбъдне желанието, което си си намислила преди да духнеш свещичките Grinning

Академията и на мен ми е много любима, направо ме убива всеки път по година чакане за новата книга Tired

# 99
  • Разпиляна във въображението
Благодаря, Стич. То май остава само една книга още, нали?

# 100
Раличка, честит рожден ден, мила Hug Heart Eyes
Пожелавам ти много щастие и винаги да си заобиколена от хора, които те обичат Heart Eyes

# 101
То май остава само една книга още, нали?
Да, само една за Роуз, трябва да излезе на 7ми декември Peace После ще има spin-off поредица, разказваща за разни второстепенни герои от Академията, но със съвсем различна сюжетна линия, ще се разказва от трето лице от името на различни герои.

Извинете за off-topic-а Embarassed Ето извинение Grinning

# 102
  • В средата на времето
Дженсън все едно е глътнал бастун Crazy Джаред е счупил малко Grinning, а Миша е с най-естествена поза Grinning

Stitch, сбърках те с Феята заради аватара  Laughing

# 103
prissson, голямо благодаря за това клипче!  Hug Hug Hug

Сонче, я светни малко каква е тая Академия, не е честно само със Стичето да си говорите  Wink.

Мириел, благодаря за вкусната почерпка!  Hug

Ммммм, Дийн с два пищака  Heart Eyes

# 104
  • София
Мириел ти си била рожденничка Simple Smile
Чести празник, да си жива и здрава   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт