SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • # супернатурална #
Еми какви да си ги харесва...Кен харесва Барби, и като казвам Кен, съвсем не искам да го обидя, просто си е много красив и някакси се очаква да харесва такъв тип жени. Виж, Джаред нали казва, че него го харесват умните, сигурно и той тях. При него имаме някакъв шанс(както сме и скромни Whistling)

# 511
  • В средата на времето
Еми какви да си ги харесва...Кен харесва Барби, и като казвам Ке

Дженсън си е бил някакъв вид playboy  Grinning Трябва човек да му види бившите приятелки само, за да му е ясно, че няма да си вземе някоя интелектуалка Laughing Разбира се, не искам да обидя г-жа Екълс Naughty Дженсън си пада по фръцкави фръцки. Кво да праиш Crazy Whistling

# 512
  • София
хахаха, чак сега забелязах че тез двамата в бара били Робърт и Кристи/е/н

# 513
Еми какви да си ги харесва...Кен харесва Барби, и като казвам Ке

Дженсън си е бил някакъв вид playboy  Grinning Трябва човек да му види бившите приятелки само, за да му е ясно, че няма да си вземе някоя интелектуалка Laughing Разбира се, не искам да обидя г-жа Екълс Naughty Дженсън си пада по фръцкави фръцки. Кво да праиш Crazy Whistling
Язък, аз като видна (скромна при това) интелектуалка, явно нЕмам никакъв шанс! ooooh!

# 514
  • # супернатурална #
Айде да ти дам надежда LaughingЩом джентълмените се женят за брюнетки (интелектуалки), но си хващат любовници блондинки(повърхностни) следвайки пътя на логиката Кен се жени за повърхностна, но си хваща...интелектуалка Laughing Доволна? Laughing

# 515
  • Разпиляна във въображението
Е, хайде сега, аз съм блондинка - да се посипя ли с пепел Wink

# 516
Да си кажа и аз за госпожата - на мен пък ми хареса и от къде на къде тя да няма топлес фотосеси, Дженсън как има.  Joy hahaha

А Изи е права за бившите на Дженсън, коя от коя по-моделка и плейбойка. Щеше да е чудо да се бракува накрая за някоя като жената на Миша, виж тя изглежда много интелектуално. Каквато и да е - негова си е.

Сега за близначките от видението на Дийн - според мен нямат нищо общо с близначките на Боби, а паралела със Сияние от поста на Мириел е защото и там имаше едни зловещи духове на близанци. Дейна е права, че много ги експлоатират по филмите на ужасите заради двойно ужасния ефект  #Crazy.

А този чернокожия, дори и да е Алфата, не мисля че близначките са едни от първите вампири - нещо много съвременни ми се видяха, горе-долу от миналия век. Би трябвало да има такива от доооооста по-отдавна. И предполагам, че са пристигнали в Щатите години преди основаването на град Аврора. Сигурно града има някакво друго значение newsm78. Ще почакаме и ще видим.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 23:10 от Злата с метлата

# 517
  • # супернатурална #
Е, хайде сега, аз съм блондинка - да се посипя ли с пепел Wink

Сакън, недей Naughty Аз всъщност малко завиждам на блондинките, а и съм такава...по душа.

Ох, Злате, щях да падна от стола, ми права си, що само Дженсън да се пери по цици Joy

# 518
Да си кажа и аз за госпожата - на мен пък ми хареса и от къде на къде тя да няма топлес фотосеси, Дженсън как има.  Joy hahaha

А Изи е права за бившите на Дженсън, коя от коя по-моделка и плейбойка. Щеше да е чудо да се бракува накрая за някоя като жената на Миша, виж тя изглежда много интелектуално. Каквато и да е - негова си е.

Злате, търкалям се по пода от смях! Joy hahaha Бях забравила за тази топлес фотосесия на Дженсън, а няма да забравя как се смях до сълзи първия път като я беше пуснала в темата! Joy Joy

Предположението, че Дженсън се жени за повърхностна, но всъщност харесва интелектуалките ми върна един лъч надежда, мерси Simple Smile)) Praynig Mr. Green

Близначките все още не мога да намеря логично обяснение какво правеха в спомена, явно наистина е за ефект. А какъв е този град Аврора и какво се е случило там? Кратка справка в Уикито показа, че в САЩ има  точно три града Аврора - в Охайо, Илинойс и Колорадо. И за трите нищо интересно не се споменава за вампири или друга свръхестествена легенда (I did my research! Mr. Green) Явно в бъдещите епизоди ще се разбере.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 23:25 от Dana_Scully

# 519
  • София
Илинойс е, беше до Чикаго на картата Wink

# 520
Да ви зарадвам с няколко забавни гифчета  Joy Joy

# 521
  • # супернатурална #
Мерси , Злате, мен ме зарадва, въпреки, че аз нещо не можах да погледна на тази серия от веселата страна, да не кажа, че ме подтисна. Може би, защото по-забавните моменти вече ги бях изгледала на клипчета, няма да е лошо за вбъдеще да се въздържам(не, че ще стане, де Rolling Eyes)

# 522
Мерси за гифчетата Hug

A как се смях на момента, когато Дийн с един невярващ тон разпитваше този, дето се преструваше на Роб дали момичетата му връзват като се е намазал с брокат и после не може да повярва, че жените се връзват на подобни работи...., а наставническо-бащински тон заръча на този аматьор да ползва предпазни средства направо ме срути! Grinning Три пъти я връщах. Simple Smile

Галче, честно да си призная и мен малко ме натовари тази серия, въпреки че не отричам, имаше и доста смях. Любопитството какво ли ще се случи по-нататък не ми дава мира и затова тази серия по-скоро ми събуди интереса без да дава отговори на въпросите. Отделно от това Сам много ме ядоса и се надявам Сера да не го кара да играе лош Сам до края на сезона, защото колкото и да е гол, не го искаме (само) лош! Naughty

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 23:35 от Dana_Scully

# 523
Ето тук има още много СПН гифчета от новия сезон - http://vt-graphics.livejournal.com/

# 524
  • # супернатурална #
Ами време е вече да спре да угажда на Джаред, който много иска да го играе лош (разбирам я,  трудно и е да му каже "не", и аз не бих могла Flutter) и да започне да угажда на нас. Crossing Arms Нека да е много лош с гадовете, да разширява ноздрички и да гледа заплашително, навел глава и дишайки тежко Heart Eyes, ама с Дийн Naughty

Злато,  Hug
Това много ми хареса, Сам май се хвали Laughing

Общи условия

Активация на акаунт