Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз да се запиша да следя сериалчето започна да ми харесва   bouquet   bouquet    bouquet

# 121
Дениз и на мен ми се струва малко безлична.Общо взето не привлича внимание като за главна актриса. За Пелин нямам думи толкова глупава, толкова злобна, а с такова самочувствие.... #Crazy Бану има много голям проблем с лъжите.Изградила си е свой свят който може всеки един момент да рухне.
Като цяло май нито една женска роля ми харесва Embarassed Confused
Но сериалчето е готинко.

# 122
Аз харесвам Суна - сестрата на Бану. Нежна, скромна и с хубава усмивка е. Също и Мерием е хубава, майката на Дениз. Икбал ми прилича на вещицата от "Хензел и Гретел" абе ... подбора на актьори (от женски пол) е много слаб!

# 123
Аз се чудя на тоя Мелих к'во му харесват, ама толкова е противен  че незнам как да го опиша....... Thinking

# 124
И аз не го харесвам ... много е неглиже и тяло няма като хората, а зъбите му са пожълтели и криви .. брр

# 125
   Ох, Мелих не е ли женско име? Аз докато свикна на Фикрет, че все мъжко ми звучи, сега на Мелих за мъж трябва да свиквам!

Нали си нямат мъжки и женски род.Имената са им универсални.Много ме дразни това,но не можем да им сменим езика Mr. Green

# 126
Наистина , това че нямат родове е много кофти......приятелите ми турци, който са родени и живеят цял живот в България не могат да ги оправят тия родове беее....чак тъпо изглежда отстрани. ooooh!

# 127
Аз се чудя на тоя Мелих к'во му харесват, ама толкова е противен  че незнам как да го опиша....... Thinking
Прилича на застаряващ плейбой, който иска да има всяка,ама няма да може.
И точно това харесва глупавата Пелин.

# 128
И мен Мелих много ме дразни!
Прилича на застаряващ плейбой, който иска да има всяка,ама няма да може.
И точно това харесва глупавата Пелин.
Tuon съгласна съм с теб точно така се държи. SickНа моменти държанието му  е дори жалко  Crossing Arms

# 129
А розите дали бяха от него??? Нямаше име на картичката ....

# 130
Да. От Мелих са.

# 131
От кой друг?Той първо и натрива носа като целува и прегръща другата, после и замазва очите, за да може и тя да е на линия ако му потрябва.А на нея малко и стига и е хукнала след него  smile3532!!!

# 132
От кой друг?Той първо и натрива носа като целува и прегръща другата, после и замазва очите, за да може и тя да е на линия ако му потрябва.А на нея малко и стига и е хукнала след него  smile3532!!!
Много ме е яд на Пелин.Като някаква патка,оня се гаври с нея,а те му се връзва и му върви по свирката.
Ужасен е.

# 133
Много ме е яд на Пелин.Като някаква патка,оня се гаври с нея,а те му се връзва и му върви по свирката.
Ужасен е.
Ама тя май си го търси.Колкото по гадно се държи с нея тя толкова повече тича след него!!!Ще се осъзнае може би, но няма да е скоро.

# 134
 #Crazy  как може да има такива майки!  #Cussing out Не мога да разбера едната си дъщеря на ръце я носи, а другата я тъпче постоянно! Ама и как си наглася всичко тази малката smile3511

Общи условия

Активация на акаунт