Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Това мекотело Дениз от какъв зор се заля с чай да спаси Пелин. Много е проста и наивна

# 226
и според мен е много проста и наивна...Пелин как се държи с нея,а тя ще я спасява...Глупава работа !
Незнам Бану защо лъже приятелите си, че е богата според мен биха я приели и ако си беше казала истината за положението и  Simple Smile

# 227
Не мисля,че към Бану щяха да се държат така както сега,ако знаеха,че не е богата. Пелин и сие са големи първенюта ooooh!
Дениз ooooh! ooooh! ooooh! уж умна,а как само се държи Shocked След всичко ще ми помага на Пелин, глупост след глупост прави.
А бащата на Мерт, защо крие от жена си,че е забочнал работа? Не му стига,че се е оженил за кокона, която не върши нищо,а ми сега същата да му дъдни,че и продал вилата,че има друга,че нищо не прави.

# 228
Здравейте.  Hug Айде и аз да се запиша в темата. Следя сериалчето и много ми харесва. накой гледал ли го е напред? newsm78

# 229
  • IT
На Мерт майка му е невероятна пиявицо-търтей.
Ама този професора защо не обясни нещата и той почна да лъже, жена му с право се ядосва.

# 230
Как така все на косъм се разминава на Бану?! Може би всичко накуп ще и се стовари на главата, но кога ли ще е.... чакам с нетърпение, то бива бива лъжи, но нейното...

# 231
  • София
   Има ли изобщо мъже, като бащата на Мерт?За жени като майка му,не се съмнявам ,че има! А Бану, как успява да се измъква, нямам търпение да се разкрие всичко!Ще ми се да видя какви ще са реакциите на "приятелите и"!

# 232
  • Варна
Аз сериала го гледам заради Бану...........върти, сучи, измисля и все суха от водата излиза. Дениз ми е мн блудкава с нейната историйка

# 233
  • Варна
Аз гледах до 55 епизод напред бб Дениз и Мерт ходиха до дома на Бену и гледаха през прозореца а Бену се криеше да не я видят. Пелин и Бену са скарани newsm78  Дениз и Мерт се целунаха най сетне по устата. Ама Мерт как я гледа Дениз направо да ти се разтреперят краката. Дениз и Мерт отидоха мисля на някакъв концерт и бяха много хубави  Heart Eyes

# 234
  • Варна
Вижте само как я преби Бену баща й  Sick че и майка й подхвана http://www.youtube.com/watch?v=lzx_3Ms4g78&NR=1

# 235
Чак и устната и разкърви Sick

# 236
на мен пък ми харесва Бану,харесва ми е за да оцелее е готова на всичко.Какво да прави момието и на него му се иска да види как живеят богатите и да живее по добре въпреки е не е реално всичко. Simple Smile

# 237
И на мен Бану много ми харесва, както каза Милагрос
Аз сериала го гледам заради Бану...........върти, сучи, измисля и все суха от водата излиза. Дениз ми е мн блудкава с нейната историйка

# 238
  • IT
Бану добре, ама родителите и са  Shocked-майка и проста буквално, баща и с някакви странни разбирания, мога да я разбера защо си измисля.

# 239
Здравейте  Hug следя сериалчето  Simple Smile за сега ми се вижда интересен, но някак си главната актриса ме дразни и като игра.. и начина по който я гримират.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт