"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 827
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
И на мен ми писна  ... Сега колко серии предстоят, в които да ни убеждават какъв Божи дар е бебето на Кейти?  ...
  Пепел ти на езика, и на теб и на поста преди теб, ако в тях има и нотка на ирония. Колкото трябва толкова, докато се убедите точно вие Naughty Защото Кейти бебето си е божи дар, граничещ с чудо. Всяко божие създание, включая и децата на хората са дар божи, но това чудо с  Кейти си е нещо толкова прекрасно. Доказателство за това колко е щедър бог - докато й отне всичко - и здраве и брат и живот, това бе като изпитание и ето сега какви неочаквани "подаръци" от живота получава.
   И браво на сестрите Лоугън   bouquet Откак гледаме ДиК - винаги следват неотменно тази линия на уважение към зародилия се човешки живот,  каквото и да им коства това - здраве, щастие, пари, любов Naughty

То ,която и Лоугън да хванеш ,все е руса и все е к"""а!    Mr. Green
Въпросче: След като не всяка Лоугън е руса или пък просто е изрусена, как така се правят тези "руси" обобщения. Изобщо тази тенденция да се плюе по русото не я разбирам. Дали тези руси намеци не са индиректна дискриминация, да не кажа обида към русите потребители на темата   newsm78

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 12:01 от Sega

# 466
"супер"георги,плака ли на тази серия Crazy

Стига си се подигравал.
Днес не можах да гледам серията. Била е голяма драма обаче... Утре задължително ще гледам, за да чуя речта на Оуен.
Благодаря за преразказа, Марси!  bouquet

# 467
Господ явно не е с Кейти, щом й отнема божия дар. Да не прибързваме с оценките за събитията  Crazy 

# 468
Цитат
Защото Кейти бебето си е божи дар, граничещ с чудо...........
То всяко дете си е едно малко чудо...ама на мен ми писнА от чудесата в ДиК!То не бяха възкръсвания,чудодейни лечения , спасявания на прага на смъртта....а голямата бяла патица Бриджет е най-голямото чудо на филма....    Mr. Green     чак да се чуди  човек защо другите лекари си губят времето да специализират...просто трябва да "влязат " в ДиК и моменталически стават специалисти по всякакви болести и лечения!    hahaha

Цитат
И браво на сестрите Лоугън   Откак гледаме ДиК - винаги следват неотменно тази линия на уважение към зародилия се човешки живот,  каквото и да им коства това - здраве, щастие, пари, любов    
Аха    Peace   особено ако могат ДА СПЕЧЕЛЯТ щастие ,любов и пари!
Направо са царици в инцидентното и неочаквано забременяване,щом трябва да се разведе некой мъж и да се върже пред олтара...    Joy    Joy   Joy     Joy

# 469
Бяло:

Кейти предупреждава сестрите си, че Бил ще купи компанията, която очевидно е задлъжняла яко и не си плаща вноските по банковия заем. Накрая добавя, че Бил е влюбен в нея. Сестрите й подигравателно се споглеждат и й казват, че той само я използва (те пък какво разбират от истинска любов  hahaha ).
Банкерът от банката, дала заем на Форестър, опитва да разубеди Бил да инвестира толкова пари във Форестър сега, а да изчака съвсем да фалират. Бил разбира, че той не иска да е лошия, но пък затова Господ е създал него, Бил, да бъде лошия. Дона се тревожи как да каже на Ерик, че цялото му наследство се е изпарило, а брук се притеснява как да каже на Рич, че бъдещето му вече го няма.
В същото време Ерик четка Рич, а Стефи и Оуен си говорят за Джаки, която подслушва на вратата. Оуен излиза за някаква среща и Стефи и Джаки си говорят, леко се поскарват. Стефи не мисли, че Джаки е най-доброто за Оуен.
Дона отива да каже на Ерик, който изобщо не подозира за новините от банката. Рич е в кабинета си и брук влиза да му каже. Рич й казва, че Ерик най-после е решил да му отстъпи шефското място в компанията, но брук започва да говори за Бил, който иска компанията и вярва, че вече я има. Рич гледа учудено.
Край.

# 470

То ,която и Лоугън да хванеш ,все е руса и все е к"""а!    Mr. Green
Въпросче: След като не всяка Лоугън е руса или пък просто е изрусена, как така се правят тези "руси" обобщения. Изобщо тази тенденция да се плюе по русото не я разбирам. Дали тези руси намеци не са индиректна дискриминация, да не кажа обида към русите потребители на темата   newsm78
Намека е за  цирковата трупа  ЛОУГЪН!    Сега ,болднато ,дано е по-ясно!        Mr. Green
А вметката за "русото" е по повод изрусяването на КейтитУ...сакън да не остане по-назад от каките...във всичко друго ги настигна ,добре им подражава ,особено в свалките с ЧУЖДИ МЪЖЕ, та трябва и на цвят да го докара...     Joy

# 471
Хелоу  Flutter Flutter Flutter
Вчера и днес не гльодах сериите, че ми писнА от тези мелодрами и на мен, ама както разбирам не съм изтървала нищо  Crazy
Май вече ще гльодам по една серия на седмица и ще ми е достатъчна. То не бяха сълзи, сополи, драми  Sick
Краси,  newsm10 smile3521 smile3501
Както винаги точните думи на точното място

Много смееее, силни смееее  newsm68 newsm44

# 472
  • somewhere near the sea
......... каквото и да им коства това - .......пари......Naughty
Ей това да ме убиеш, не помня да са рискували, нито да им е коствало някаква загуба. Винаги им е оставала я къща, я служба -все собственост Naughty

# 473
......... каквото и да им коства това - .......пари......Naughty
Ей това да ме убиеш, не помня да са рискували, нито да им е коствало някаква загуба. Винаги им е оставала я къща, я служба -все собственост Naughty
Ще сме ти благодарни, ако ни напомниш какви бяха печалбите дето останаха на Брук от раждането на Хоуп, че аз помня само загуби там и досега? Или това, че Дона поиска да признае чернокожия си син Маркъс, а не го разкара и дали така очакваше печалба и или с това  точно рискува финансовата "печалба"  с Ерик. Или дали за печалба Кейти иска да роди  бебето, за здраве ли, за спокойствие ли или просто за да даде един живот? Аз гласувам за последното  Naughty

# 474
Цитат
какви бяха печалбите дето останаха на Брук от раждането на Хоуп.......
Ами успешно я натриса на де що свари мъж...и самата Хоуп не знае кой й е татко вече    Mr. Green   добре я пласира брукаситка,за да заведе пред олтара поредния ...    Joy

Цитат
Или това, че Дона поиска да признае чернокожия си син Маркъс....
Поиска,ама като я разкриха какви ги е вършила на младини...Що не тръгна сама да търси зарязания си син и да го натресе на Ерик?Сега изведнъж много й се прищя да го играе жертва...
видите ли ,тогава била бедна ,не можела да предложи нищо добро на сина си,а сега вече е "най-добрата майка",като няма накъде...нали и сестриЛоугън я съветваха да изпее на Ерик ,преди някой друг да му е направил тази услуга...
Ама той нали е льольо ,пак се върза на плитките й обяснения...    Joy
Цитат
Или дали за печалба Кейти иска да роди  бебето...
КейтитУ ако знае какво иска,аз съм извънземна...   Mr. Green

# 475
Въпросите ти са абсолютно на място Сега,както винаги,но би трябвало отдавна да си забелязЪла,че тук се следят избрани моменти от събитията Naughty

# 476
  • somewhere near the sea
Ще сме ти благодарни, ако ни напомниш какви бяха печалбите дето останаха на Брук от раждането на Хоуп, че аз помня само загуби там и досега? Или това, че Дона поиска да признае чернокожия си син Маркъс, а не го разкара и дали така очакваше печалба и или с това  точно рискува финансовата "печалба"  с Ерик. Или дали за печалба Кейти иска да роди  бебето, за здраве ли, за спокойствие ли или просто за да даде един живот? Аз гласувам за последното  Naughty
Кои ще сте ми благодарни newsm78 Аз само теб цитирах...Кой говори още в теб, момиче? Както и да е...
Значи, когато се роди Хоуп, печалбата беше младото тяло на зетят. Иначе тогива тя беше началник на "Форестър"(даже го назначи началник на рекламата)Печалбата сама си тече... Възползва се, демек от  hahahaуменията му.
Дона не знам как рискува  с Ерик, вече бяха женени. Дори и да я натири, пак ще натъпче келнерския и джоб. Къде щеше да е загубата newsm78
Кейти?
Ами че тя е поне на 50 години. Кога, ако не сега ще прилапа батето. Кой друг ще я заплоди? А е и влюбена. Той пък все не сполучва да стане тате. По околовръстното му дойде Джак, ама го хариза на шивача.
Кейти сама си казваше, че бебето няма да издържи да го износи и дори да се роди след толкова лекарства против отхвърляне по всяка вероятност ще бъде урод. Мнооого благородно, дума да няма.

# 477
Да не дирим под вола теле СЕГА  Mr. Green

# 478
Марси, много добре си го написала и съм съгласна с теб  Peace Ето една печалба от Маркъс - след като Ерик ще го осиновява, Маркъс ще наследи Ерик и ще вземе дял от имАнето. Ако изобщо остане нещо от Форестър, де, че съвсеееем са го фалирали. Права беше Стефани като каза, че откакто Лоугънките се намърдаха в компанията, която тя и Ерик изградиха заедно, Форестър Криейшънс върви само надолу. Е, вече достига и дъното  Laughing Сигурно е заради невероятните мениджърски способности на Лоугънови?  Laughing

# 479
Гльодам ТТ както винаги много удачно са отговорили на госпожЪтЪ, ама и аз да вметна набърже, че КейтитУ иска да докопа Попай и да го отмъкне от племенницата си  Crazy
и тУЙ ако не е користна цел. Марси много удачно ти е напомнила за купищата лекарства и възможността детето да има надъзи. Е, за детето ли мисли аджАба КейтитУ или за собственото си огроооомно дупИ, че да има и тя дете най-накрая и да се докопа до чужд мъж  newsm78

За Хоуп както гльодам също са ти отговорили, че Брукасита много добре умее да я "продава", т.е. да я тика в ръцете на поредния мъж и да го убеждава, че тя е негова дъщеря, нищо че не е той биологичният татко  hahaha
Както много добре знаем, тази тактика е твърде успешна  Naughty Sick

Изобщо както Краси каза, кажи Лоугън и отваряй публичния дом  Mr. Green (цитирам по памет)

Общи условия

Активация на акаунт