големи прегръдки
лошото е и че при нас е абсолютно същото..само че, кабинета го направих с ключ и като ме ядосат врътвам ключа, слагам го в джоба и изчезвам и аз, иначе идва да ми мрънка и плаче с крокодилски сълзи диването.

, другият
) и ги спрях временно от градината. Не знам дали беше вирус или от храна, защото им мина супер бързо - за един ден, но понеже вече беше четвъртък, реших и петък да си ги оставя вкъщи. Пък и не бях сигурна дали не е някакъв вирус, та да не заразят другите деца в групите си. Както и да е. Резултатът: къща с главата надолу, включително разкован гардероб от бесотия.
Тази сутрин с голяяям кеф ги пратих в градината.
..
че под старото вече едва си събираше "пергелите"
и новото е едно сгъваемо на ъгъл с форма на бъбрек малко
и сега малкия не може да седи отгоре, че вече щеше да се изсипе 
накрая се получи номера след като го оставих един цял ден да играе ....без да го викам нито да яде, нито да го закачам
и само ми викаше ...мамо защо не ме спря поне за малко
после да видиш как сам започна да спира по някое време
Мъжа ми казва, че съм била гадна
, но скоро ще пробвам тоя вариант и с Коко ако не се разберем с добро
Аз съм забранила компютъра. Играе рядко и по малко след изричното ми разрешение.
Вярвайте ми реве ми се. Аз до сега не знаех какво е това да ми боледува през седмица детето. Като ми кажеше някоя майка, че детето й било 3 дни на градина и после седмица болно гледах странно. Ей ми сега странно. Ужасена съм. Не е само моето дете, масово е в групата затова обвинявам градината, студено им било, играли навън миналата седмица в студа и ей го резултата е на лице
А моите ги пусках без пижамка, само с по едни миниатюрни бермудки и тениска, за да не им е топло (понеже вкъщи така спят).
И се чудя защо учителките на Сашо (тези на Теди са й свикнали и знаят, че ходи супер разголена и през зимата) постоянно ми казваха, че бил най-леко облечения, че било хладничко и т.н. То че аз ги калавям, калявам ги, ама чак толкова... 
и като отворих вратата ми стана едно хубавко 
аз уж съм лошата в къщи и иначе много ме слушат и малкия и големия
но за ПС-то няма оправия
и двамата са луди по таз машинка
Но на този етап няма да го научи от мен. Аз съм твърдо против и засега се боря всячески срещу засядането пред компютър. За щастие тя не се интересува от игри (просто никой от нас не е запален по компютърните игри и няма откъде да види на този етап това чудо). В комбинация с неизчерпаемата й енергия, която трудно я оставя на едно място седнала за повече от 30 минути, смятам че може да удържим анти-компютърното възпитание още известно време. Ама да видим, да не ми излязат сметките криви.
с някои изкл. разбира се ...като мен например
така, че на кой ли да ми се метнат момчетата
сигурно и за това не съм толкова драстична в мерките против ПС-то 
Той и професионално е обвързан само с компютри (занимава се със софтуер) и въпреки че е отличен спортист (боулинг, тенис и др.) и никога не забравя и спорта, все пак момчетата няма как да не го виждат с какво се занимава най-много
като си дойде кака й.хем ми е смешно хем
.....до като ги слушам как си разпределят времето.