РОДЕНИ 2004 (4 тема)

• 50 058
  • 455
  •   1
Отговори
# 135
  • Страната на чудесата
Браво на майките на децата делтапланеристи Wink Аз такава смелост нямам грам...

# 136
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН (малко на патерици, но от сърце) С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ, УСМИВКИ, ПОДАРЪЦИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ЕМОЦИИ!

Ухааа, делтапланеристите са страхотни!!!  bouquet

# 137
Ехх, страхотни са ви делтапланеристите! Направо ви похвалвам публично за смелостта!
Айде и аз да се отчета спортно с една кънкьорка , тук, и тук и последно тук

# 138
Страхотни са делтапланеристите    bouquet  И кънкьорката също   Laughing 

# 139
  • Плевен
Добре сте вие в София. Имате различни занимания ... Много сладки спортисти. Simple Smile

# 140
  • България
Един Коледен вьпрос-кога децата откриват подарьците под елхата?у нас един пьт на бьдни вечер през ноща,друг пьт на 25 сутринта.имало е случай май единичен на Коледа вечерта.щура работа...

# 141
подаръците на Нова Година, че коледа както е на 7 януари, ще си умре от чакане докато получи подаръка.

# 142
  • В светлината на слънцето
Колибри, страхотна кънкьорка! Heart Eyes
При нас подаръците все още ги носи Дядо Коледа. Мислех вече да ги оставя под елхата и да ги откриват рано сутринта на Коледа, но пък Сашо си чака дядото и не признава алтернативните варианти. Така че майка ми и тази година ще трябва да играе ролята на добрия старец. hahaha Засега не я разпознават, защото имаме доста добър костюм на Дядо Коледа, а и тя умее да си преправя гласа. Но пък този път наистина ще им е за последно срещата, от догодина вече да си чакат подаръците под елхата. Naughty

# 143
  • Страната на чудесата
Ауу, прекрасна е хубавата Елена, collibri! Каква е старателна, браво!
На въпроса за подаръците-ние не можем да решим кой празник е по-по-най, засега идват и дядо Коледа, и дядо Мраз у дома Embarassed
Но за сметка на това подаръци правим само по поводи и тъй като от РД на детето нищо не му се купува (а той е Август), можем да си позволим малко разточителство.

# 144
И ние нямаме търпение за подаръците и дядо Коледа идва на Бъдни вечер още. За сега все аз съм и не ме познават, но тази година баткото май няма да се върже.Ето ме, под прикритие

# 145
  • Страната на чудесата
lu4a, много сериозна дегизировка Laughing
Каня те у нас, ако приемаш заявки Wink

# 146
Ние подаръците ги отваряме на Бъдни вечер. Валя като беше по- малка даже първо отваряхме подаръците и после сядахме на масата.За нова година оставяме под елхата лакомства.
Колибри, много хубава кънкьорка .

# 147
Lucky Plam, ще обмисля предложението newsm78, но съм далечко от София santa2

# 148
  • Страната на чудесата
........но съм далечко от София santa2

Естествено, ти живееш в Лапландия!  Laughing

# 149

Цитат
Естествено, ти живееш в Лапландия!
newsm62

Общи условия