РОДЕНИ 2004 (4 тема)

• 50 483
  • 455
  •   1
Отговори
# 180
Мерси, Кики Heart Eyes Списъкът ми е кратък, но за сметка на това скъп Mr. Green Обективче, ябълчица Laughing

# 181
Привет майчета !
Честит празник на всички именници !
Вие как сте с подготовката в детската градина - предучилищна група. Кои букви сте взели , с цифрите до къде сте ?

# 182
  • България
ние сме предучилищна в училище.днес са писали буквата Е и са до числото 5.
момичета взехме си котенце сиамче.децата са много щастливи.голям сладур.от както е в нас малката все порядко иска да сяда на компютъра.това ми харесва Много!

# 183
от както е в нас малката все порядко иска да сяда на компютъра.това ми харесва Много!

Завиждам ти  Sad Ние имаме куче и огромен двор, но нищо не помага...

# 184
Момичета да се запиша и аз в темата.Къде съм бляла до сега.
Мъж или поне той си мисли,че е вече такъв.Роден на 26-03.

# 185
  • България
http://www.az-deteto.bg/vsitchko-za-koleda/5003/view.html малко да побутна темата.миналата година и тук пратихме писмо на Дядо Коледа и получихме отговор!

# 186
  • В светлината на слънцето
Оооо, ние всяка година пишем писма до Дядо Коледа, но аз им ги събирам и ще им ги подаря накуп като поотраснат - да си ги имат за спомен. На всяко писмо рисуваме и детската ръчичка, да се види колко са пораснали. Grinning
tsutseto, добре сте дошли с големия мъж.   bouquet

Ние още ближем рани у дома. Но Теди поне взе да се оправя. Щом днес прави бели и е във вихъра, значи вече е здрава.  Mr. Green Аз обаче не минах без АБ, защото днес положението рязко ми се влоши. Нищо, ще мине. Теди поне се оправи много лесно и бързо с бабини рецепти и малко масова хомеопатия. А беше бая зле, от вторник не е на градина. Но днес вече й просветна и къщата й е тясна. Лошоооо... за нас. Crazy

# 187
  • на североизток от Рая
  Здравейте, момичета!  Hug

Сега чак ви открих. Ще ме приемете ли при вас?
 Синът ми ТОНИ е роден на 4.04.2004г. Беше Цветница! Ех, какви спомени ми носи този ден...Хубави!  Heart Eyes

Ще се включвам често при вас!  Hug

# 188
Здравей, Нели. И добре дошла Hug

Ето писмото на Пепи до дядо Коледа, писано от баба му, той диктувал Laughing

# 189
  • на североизток от Рая
  Благодаря за посрещането, Дуци!  Hug
 А писмото е много мило, доста смело е диктувал младежа. Joy

Ние пратихме писмо в "Аз детето", получихме и отговор от дядо Коледа. Вече сме в очакване.

Който слуша, има подаръци! И вие слушайте много!  Naughty

# 190
  • България
днес получихме отговор от Дядо Коледа от адреса в Германия.написано е на руски,но това няма значение.току що разбрахме че центъра  е украсен и има пощенска кутия и пак ще се пише писмо-хахаха
в училище днес им дали стихчета да учат,на нас 4коплета а другите дечица имат по 2реда...в началото се цупеше че има много да учи,но вече го знае и е много горда със себе си.отделно ще участва в пиеска за косето и ще е лисанка.остава да измайсторим опашка,ама идея си нямам.общо взето декември се очертава доста забавен.преди ден правихме картички за благотворителна изложба,утре ще правим за конкурс.започнахме и отброяването на дните до Коледа със специалния ни календар и задачките закачки към него.имаме си вече и малка елхичка и много лампички с Коледни песнички.....усеща се Коледния дух....

# 191
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Здравеите и от нас!Поизгубихме се доста но....ето ни на линия-обещавам вече по-честичко.
Та аз сам поля -майка на Ива и Петя .Ива е каката и е на предучилищна в градината .Много неща научиха от септември насам-песнички,стихчета даже и приказки разказваха.Сега чакаме дядо Коледа че ще има маскен бал и ще сме Червената шапчица.Приготвяме тоалети,учим думички и така......Добре че Петя е още малка и може мама да поръча подаръка на дядо Коледа Grinning,но след година -две да му мислим с тати!

# 192
  • Пловдив
Да са живи и здрави днешните ни именници!!!
Много късмет, много усмивки и само хубави неща да им се случват!!!

# 193
Честит имен ден на всички празнуващи днес      bouquet    Весел празник и добро настроение !!!

# 194
Честит Никулден на всички!  Весел празник на именниците!

Общи условия

Активация на акаунт