Какво да правя ?

• 6 065
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Вие просто сте излезли от фазата на влюбването, когато сме заслепени и виждаме само хубавите качества на половинката. Забелязах, че пишеш в сегашен род за добрите му качества  - "много грижовен човек , участващ активно в домакинството( мие съдове , чисти , готви , пере....) , прави ми изненади без повод .... , не ми изневерява"...  Има ги!
Поведението му е като на човек, който не се  чувства обичан, не е ценен и се стреми да те дразни, за да привлече вниманието ти. Явно сте различни, защо искаш той да е като теб? А ти споделяш ли неговите увлечения с неговия ентусиазъм? Не обича планината - нормално е, има и такива хора, разбирай го, не изисквай да е като теб. Само създаваш напрежение с изискванията си.
Съвета ми е да погледнеш в себе си - ти какво правиш за вашата връзка, защото приятелят ти определено не се чувства поддържан и обичан във вашите отношения. Когато мъжете се чувстват ценени са готови на чудеса за жена си, не са мързеливи и не се запускат.
Имаш избор - или да го напуснеш и да се научиш сама да се грижиш за себе си, или да поработиш над връзката ви, за да я направиш удоволетворяваща и за двама ви. И в двата случая ти си печалившата, защото ще доведат до твое вътрешно духовно израстване. Всичко е в твоите ръце.

# 46
Имате различен мироглед и с времето нещата ще се влошават.

# 47
На околовръстното въри ти!  Twisted Evil

Извинявай, в кое село се вихри този звучен диалект, че ми стана любопитно? Не е варненски определено.  Thinking

На мен ми изглеждат много контрастни нещата.  Thinking
В началото грижовен, помагащ в домакинството, верен, прави изненади. По-надолу в поста егоистичен скапаняк, който седи по цял ден пред ТВ-то, тъпче се с идеята да стане 200 кг. и не се трогва от нищо и никой. Все едно говори за двама различни души.  newsm78
Прекалено несъвместими са ми. Не вярвам той за 1 нощ да се е превърнал от грижовен мъж в скапаняк. Би трябвало да се случат доста неща, за да се промени човек толкова.  #Crazy

Е, как? Не прочете ли? Тати се споминал.
Докато баща му е изкарвал парите, а той ги е харчел със скъпата съфорумка, всичко е било прекрасно. Но в един момент се налага синчето да се захване сериозно с бизнеса, а нещо не му спори... И парите намаляват... И дрязгите нарастват... Класика!
Просто авторката трябва да си смени прасенцето-касичка и всичко ще се нареди.  Може да заложи и на няколко прасенца-касички, както вече и предложих. Hug
Тепърва и за магистратури има да се плаща...  Peace

# 48
На околовръстното въри ти!  Twisted Evil

Извинявай, в кое село се вихри този звучен диалект, че ми стана любопитно? Не е варненски определено.  Thinking

Извинявай, Как' Сийке, ама този звучен диалект се върти из главата ми и чака такива като теб. И защо си мислиш, че селяндурите са само по селата? Нямам предвид себе си, ефекта от "въри", беше търсен.

п.п. Нали това е форум за взаимопомощ, а не за подигравки?

# 49

Извинявай, Как' Сийке, ама този звучен диалект се върти из главата ми и чака такива като теб. И защо си мислиш, че селяндурите са само по селата? Нямам предвид себе си, ефекта от "въри", беше търсен.

п.п. Нали това е форум за взаимопомощ, а не за подигравки?

Спокойно, пиши си, както те влече.  Peace

Да, форумът е за взаимопомощ, а не за подигравки. Или за забавления. "Авторката" добре се забавлява, защо и други да не могат?  Rolling Eyes
Но и не виждам вие с какво помагате на скъпата съфорумка. Някоя да и предложи да я запознае с по-перспективен Чичко Паричко? Не, пазите си ги за себе си.  Naughty
Но пък как можете да упреквате тези, които не одобряват употребата на чак толкова много възклицателни и попресолените драми.
E, щом чак толкова настоявате за помощ - ето я моята: http://kvazer.com/img/p/42857-40630-thickbox.jpg  Hug
Съжалявам, повече от това не мога да помогна.  Confused

# 50
Вижте , моят приятел не ми плаща образованието - моите родители го поемат ! Но е факт , че живеем заедно и всякакви други ежедневни нужди поема той ! Лентата , която е в подписа ми е сложена доста отдавна - след 1 месец се навършват 4 г. !
Уча 2 висши образования едновременно ( да , възможно е ! при висок успех )! Защо мислите , че той е богат !?

# 51
Вижте , моят приятел не ми плаща образованието - моите родители го поемат ! Но е факт , че живеем заедно и всякакви други ежедневни нужди поема той !
Тогава имаш алтернатива, ако искаш да не си повече с него. Родителите ти предполагам ще те разберат. Опитай се да извадиш на преден план, онова което Ви е свързвало и , което си харесвала в него. Ако не можеш или е безвъзвратно изгубено, по добре се разделете.

# 52
И те е страх да си поемеш режийните разноски?... Да трудно е, когато човек е свикнал на по-висок стандарт. Не се притеснявай дупе знае 2 и 200. Свиква се да се простираш според чергата.

ПП. Само споменаването на "финансовата" ти зависимост в тази ситуация не те прави по различна от него в случката с телефона и баща му...

# 53
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вижте , моят приятел не ми плаща образованието - моите родители го поемат ! Но е факт , че живеем заедно и всякакви други ежедневни нужди поема той ! Лентата , която е в подписа ми е сложена доста отдавна - след 1 месец се навършват 4 г. !
Уча 2 висши образования едновременно ( да , възможно е ! при висок успех )! Защо мислите , че той е богат !?

За начало се разделете /поне временно/ и се върни при родителите си, щом нямаш възможност да работиш и да се издържаш. Така ще можеш да погледнеш на ситуацията от "независима от него" позицията и да прецениш дали и какви чувства имаш, дали не преувеличаваш и не се вкарваш в драма или пък обратното, чувстваш се по- добре.

# 54
Женя_83 много си права!   Peace Ти прозря нещата още преди да каже, че той я издържа.
Аз пък се чудя къде са наборите и малко отгоре, а те издържали студентки дето не могат да ги понасят.  ooooh!
За малко да и повярвам на авторката, че е "възвишена", но явно това, което е научила от университета е само да се прави на такава!

# 55
1.След тази промяна в него аз не бих се зарекла, че не ти изневерява.
2. Не е въпроса дали да се разделите, а кога - ти вече не искаш да си с него, но те е страх от това да му го кажеш или да останеш сама. Малка си, живота е пред теб, не си заслужава да го изживееш по този начин и всеки ден да се чудиш да се разделиш ли с него или можеш да търпиш.
Мъже има много и подходящия е някъде там, махни се от този и намери другия, с който ще си щастлива.

# 56
Понякога се налага да жертваш определени неща, за да се сдобиеш с други.  Peace
Тук ще трябва да се откажеш от материалната сигурност, за да спечелиш за себе си живот без човек, когото не обичаш.
Ако останеш заради страха ти да се изправиш срещу света сама в отношения без любов, потъпкваш своето достойнство.
Но ако не си тръгнеш, защото той прави ежедневието ти по-лесно, въпреки че не го обичаш, потъкваш неговото.

# 57
1.След тази промяна в него аз не бих се зарекла, че не ти изневерява.

Така като се замисля, знаеш ли, че си много права?  Thinking
Няма начин да няма друга. Седят двамата и се чудят как да се отърват от лепката, и кроят планове за тормоз, за да го напусне тя доброволно.
Много гадно, нали?   Confused
Миличка, бягай оттам, докато не са ти пратили биячи!  Hug

# 58
 Grinning e ти напрово написа сценарий  Laughing

# 59
  • Бургас
Животът е твърде кратък, за да правиш компромиси със себе си на 22 години. Ако прецениш, че издръжката ти е по-важна от това да си спокойна, но отговорна за ежедневните си разходи, можеш да търпиш, но да не се оплакваш.
При така описаната от теб ситуация, нищо не ви свръзва.

Общи условия

Активация на акаунт