Какво да правя ?

• 6 070
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Е, като и е хубаво, що реве?  newsm78

# 31
Нещо не разбрах. Авторката е на 22. Кога успя да завърши едно висше, че учи още едно? И как така изцяло разчита на друг човек да я издържа? Родителите не й ли помагат? Като им намаляват парите, което явно е проблем, да мине в друга форма на обучение и да поработва.

# 32
И тази тема се превърна в помия. Аман от усойници  ooooh!

В някой университети има опция да учиш 2 специалности едновременно, но при условие, че успеха ти не е по-нисък от 5.

Цитат
Стига, де, защо обиждате така момичето?
Аз пък вярвам, че и сама може да се справи. На Околовръстното...

На околовръстното въри ти!  Twisted Evil

# 33
На мен ми звучи достоверно темата, но се чудя кой ли е този, с когото са влюбени и заедно от 3+ г. Визирам подписа на авторката. newsm78

# 34
И ей така докато се чудиш и чакаш най-удобния момент да го зарежеш ще се озърнеш и ще разбереш, че си женена за него и ще си му родила 2 деца, а тогава "удобния момент" още по-трудно идва.  Flutter

# 35
На мен ми звучи достоверно темата, но се чудя кой ли е този, с когото са влюбени и заедно от 3+ г. Визирам подписа на авторката. newsm78
И аз забелязах подписа  smile3530

# 36
И ей така докато се чудиш и чакаш най-удобния момент да го зарежеш ще се озърнеш и ще разбереш, че си женена за него и ще си му родила 2 деца, а тогава "удобния момент" още по-трудно идва.  Flutter

Май натам са вървяли нещата. Юни е писала в "Искам бебе". Хубаво е, че се е осъзнала явно.

# 37
Тегли студентски кредит, за да си платиш образованието. Пътища много, само да искаш да повървиш  Peace

# 38
Нещо не разбрах. Авторката е на 22. Кога успя да завърши едно висше, че учи още едно?
Задължително ли е? Tired
Всеки студент има право да запише 2-ро висше. От догодина няма да е така.
Аз завърших 2 паралелно, сега годеникът ми учи 2 - също паралелно Peace.

# 39
  • при моите деца .....
Разкарай го. Хората не променят характера си. С времето мързелът и егоизмът само се засилват.
.... съгласна съм, а относно егоизма и мързела -  ако в началото на връзката, млади и влюбени ги пренебрегваме, или умишлено не забелязваме, .... с времето нараняват, много, повярвай ми.....  Sad

# 40
Тоя мъж както е описан ми прилича на смачкан дребен човечец на когото авторката му служи като кошче за душевни отпадъци.
Интересно ми е несъответствието в подписа.

# 41
Интересно ми е несъответствието в подписа.
Тогава са били така, а тя не е намерила време да го смени/махне.

# 42
На мен ми изглеждат много контрастни нещата.  Thinking
В началото грижовен, помагащ в домакинството, верен, прави изненади. По-надолу в поста егоистичен скапаняк, който седи по цял ден пред ТВ-то, тъпче се с идеята да стане 200 кг. и не се трогва от нищо и никой. Все едно говори за двама различни души.  newsm78
Прекалено несъвместими са ми. Не вярвам той за 1 нощ да се е превърнал от грижовен мъж в скапаняк. Би трябвало да се случат доста неща, за да се промени човек толкова.  #Crazy
А относно изържането за следването, ако отношенията са ви "финансови", докато ти плаща образованието ще си траеш. Crossing Arms
Ако искаш и нещо повече от пари, ще си търсиш късмета другаде.   Whistling

# 43
Това именно исках да и кажа,че се случи с мен.Можеше да съм забравила,че съм живяла с него.Сега имам куп препятствия/не визирам децата/.

# 44
Така, както си описала ситуацията- стой си при него засега, а междувременно търси ново гадже- хем да плаща, хем да е хубав- и тогава зарязвай дебелачкото.

Общи условия

Активация на акаунт