Та раждах във УМБАЛ "Св. Георги" на Пещерско шосе. Предварително си бях направила изследвания за алергии към упойки и болкоуспокояващи и се оказа че съм алергична точно към това с което обезболяват в болницата /за съжаление в момента не се сещам за името/. Та незнам може и да не са ме обезболили както трябва
Имам приятелка родила 2 деца секцио преди повече от 8 години и белегът й почти не се вижда, а пък аз ще си приличам на Франкенщайн и след 10 години.
Ама карай. Ако раждам втори път сигурно ще избера да раждам в частна клиника.
,
. Моля да ме извините 

Абе голямо чудене падна как така има нова тема, а всъщност я няма, воабще не се сетих да я търси там 

Малката само се кокореше по витрините и гък не каза, от малка я запознавам със свързаността на термини като "дебитната карта на тати" и " пазаруване в мола"

И да те питам, абе кви са били тея лекари бе?
За темп не се плаши, чак утре може да се притесняваш, до 48 ччаса след ваксина е нормално! И между другото да ти кажа, че ако го беше изкарала до сега вече щеше да си забравила за темп
Няма по бързо свалящо нещо за температура от хладна баня или хладен въздух 
Чисти гърдички, чисти гърдички без секрети, всичко уж шест било, без АБ, ама кашлицата не спира... Заведе го при друг лекар, направиха му снимка и хоп - двустранна пелвмония с усложнения! На бебето и на него уж нищо му нямаше, но му направиха и на него снимка и .. то също с плевмония
така че... вирусна плевмония на слушалки не се чува и в момента болниците са препълнени с деца, заради това 
Боже колко са красиви 

Ние си г и слагаме в Турция! А утре ще ви копирам една статия за соковете и микроелементите, за да разберете к
акво имах предвид онзи ден
,
. Моля да ме извините 
няма проблем, явно носталгията си е казала думата и при тебе! 

Ще ме извиниш за невежесвото, но този Ф.Р. предполагам се разрежда с вода или? Много малко ми се струва за да направи пара или?!
Боже колко глупав въпрос
Мисля че успях да ги навия, че е глупаво да се хвърлят толкова пари, като може да си го прави всеки ден в къщи! И без това му слагат и на него само Ф.Р до колкото знам 
Много ми стана мъчно и на мен
Подържаме връзка и ще и предам поздравите
Много ме хвана яд, че така ги объркаха, ама.. на.. тва са ни лекарите... Едни изписват Аб да се презстраховат, други не изписват уж, ама пък се стига ей до това... абе то човек не знае на кой да се довери значи... 
.
и аз раждах там секцио. Това което казваш ми се струва съвсем възможно, зависи на какъв екип си попаднала и в какво настроение ... И моят белег е много голям и все още доста грозен, но предполагам така е, като не сме си избрали и мотивирали хирургичния екип
. Аз бях с предизвикано раждане, което завърши със секцио. Явно съм извадила късмет, че си поисках епидурална упойка в хода на нормалното раждане, понеже разкритието въобще не напредваше, а имах болки и се нагледах на мъките на другите момиета, та се чудех докога мога да издържа така при положение, че нещата не вървяха. В момента, в който извикаха анестезиолога по мое желание и платих епидуралната упойка извднъж забелязаха, че съществувам. Преди това на всички легла жените си страдаха без да им се обръща особено внимание, даже и тонове не се мереха понеже имаше само един работещ трансдюсер. Но пък толкова прегледи за разкритие от толкова народ ми стигат за цял живот
Като и да е... Та понеже бях с епидурална и се реши спешно секцио, анестезиологът беше все още там и предложи да използват същия катетър за спинална упойка без да доплащам. Той - анестезиологът - беше страхотен и ми обясняваше всичко; после екипът не обсъждаше нищо некоректно в мое присъствие, но аз си бях в съзнание, даже говорех повече от тях, накрая си видях и бебчето
. Хубавото на тази упойка е, че след това ме държа още 6-7 часа и нищо не ме болеше, даже се наспах. После сутринта анестезиологът дойде да ми добави някакви други обезболяващи (наистина си свърши работата добре човека), но те си бяха слаби и вече си имаше болка, която с времето стана доста силна. В стаята бях с момиче родило с пълна упойка и платило на хирурга, тя беше много доволна, че има малък и фин белег, но сподели, че се е чувствала ужасно след като е излязла от упойката, имала е много силни болки и са ходели да се молят за обезболяващи и никой не е разрешил. Та явно трябва да си плати човек отделно на хирургичен екип и отделно на анестезиолог за да е всичко перфектно... Иначе мисля че там има добри професионалисти, но като отношение, ако си един от многото е доста зле. След това в следродилно съм много доволна от отношението ... Извинявам се на другите моничета че изпадам в такива подробности