Фигурно пързаляне - тема не първа

• 43 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
 newsm78 newsm78 Здравейте на всички! Какво ли се е случило с  Теса, надявам се да няма нищо сериозно. Тяхното първо място не ме изненада, но много ми се иска да ги видя на световното в пълния им блясък.

# 346
  • MJF
 Sad Случката доведе до блок на един от големите интернет форуми. Аз го видях един път и не мога повече, макар че програмата е  Crazy само от това което се видя. Тази  Thinking хм термина кой е ?! поддръжка преди да спрат ме  Crazy. Ще видим какво ще стане до световното. Аз след като чух откровенията  в тв. интервюто от този месец съм скептик. Чакам търпеливо видео от туй Тайпе  ooooh! Веднага след Теса-Скот са били , както се вижда и  от видеото Kaitlyn Weaver - Andrew Poje и те са си "сринали" изпълнението.

Тук на запис без  blahblah Теса-Скот кратка . Eто официалната версия Tightness in left quad muscle adds to Virtue's injury woes
Adam Rippon, Jeremy Abbott SP,  
Shawn SAWYER SP,   Kevin REYNOLDS
Meryl and Charlie SD,  FD,  медалисти
ooooh! тук дават сега мъжете. Има и запис на дамите.  Twisted Evil Интересните дуетни  дисциплини за мен разбира се ги няма. Следващия шампионат след тазгодишния гаф на Европейското и сега Тайпе, предлагам да е на Луната  Laughing или друга естествено студено място. Предаването ме  Joy просто е екзотично  ooooh! Joy. blahblah изпълненията са хм между другото, важно е да се наговорим и рекламираме  #Crazy
Още не вярвам но изгледах последните две групи при мъжете.
Сойер голям артист, с  и за удоволствие изпълни програмата. Само той не падна от неговата група и въпреки че технически програмата му е по- слаба от другите само неговото изпълнение бе ведро, приятно, интересно. Козука опита 4Т, Рейнолдс не приземи и двата си четворни, но пък беше убедителен като представяне. Между Шон и Кевин 20 минутен музикален таймаут  Laughing -трагедии то Турандот то Лист и на кънки азиатци.  Laughing да са живи и здрави но  Sleeping
Последната група. Абът също падна на четворния си иначе чудесно с удоволствие , браво. Мабанузаде браво за дебюта, чисто изпълнение, ведро. Емоционалният Ханю е  техническия герой днес -първи и единствен приземен четворен. Но дълга му е волната още, нещо и хореографията има слаби моменти според мен на тази иначе чудесна музика. Дайсуке направо така наелектризира леда , че аз дори забравих падането на четворния в самото начало. Чудесен тоалет и емоции. Рипън определено е  в лош момент. Като цяло видно е че Рейнолдс и Рипън са в криза. Много се радвам за Дайсуке и Абът. Дайске след краха на JPF а Абът на националния си шампионат трябва да са доволни от себе си. Браво.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 15:35 от 6o6ul4o

# 347
  • MJF
Тук са японските състезатели. И тук по-добри записи
MEN VICTORY CEREMONY
Jeremy ABBOTT и останалите американски състезатели, вкл. танцовите.

Понеже съм голям фен на Панг-Тонг ето снимка на радост .

Изгледах последните 2 групи при дамите. Но съм пропуснала стабилното и оценено изпълнение на Min-Jeong KWAK. Тази млада състезателка ми допадна от корейските гали и сега нейсе стабилно изпълнение този сезон. Флет и Нагасу стабилни без падания изпълнения. Жалко че Нагасу е резерва за световното. Андо истински борец, без падания. И трите си подобриха сезонния максимум  Thinking, загадка при все пак не идеалните изпълнения. Мао Асада  yes прогресира, чудесно ефирно изпълнение. Грешки да но изпълнение да да. Чак забелязах промяната в скоковете дето почти нищо не разбирам. Доволна от класирането  Mr. Green. Като цяло обаче само Мао ме грабна като зрител и донякъде Нагасу този път. Мики за неделя сутрин малко свръх тъжна ми бе, браво за победата  yes. Радвам се и за трите медалистки. Още повече и при трите резултата е изстрадан този сезон. Чакам с нетърпение битката в Токио.  записи
Като цяло този шампионат ми покри 98%  Mr. Green от желаните медалисти, което е добър съдийски резултат.
photo

Laughing неделна усмивка след среднощния купон
Gala.  Финала на галата ме  Joy , поне шоу стана. Харесах Crystal Kiang-Bilie Jean, Kirsten Moore-Towers/Dylan Moscovitch  Party, Kozuka, Flatt, Jordan JU-Sex Bomb  Joy, Shibutani-впечатляващ пирует, Paige Lawrence/Rudi Swiegers - впечатляващи елементи, Hanyu   superuu ,Weaver-Poje, Asada, Pang- Tong   Heart Eyes, Davis- White, пак виждам че показателните не са им стихия, пореден скалъпен колкото да го има "нов" номер, добре че биса беше индийския танц за радост на чудесната публика. Daisuke и Miki разбира се чудесни.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 14:42 от 6o6ul4o

# 348
  • MJF
Фиг феновете са видяли, че е качено вече доста видео от 4CC    Simple Smile.
Ето този фен е качил галата, вкл. и края на финала  Laughing
Anna CAPPELLINI / Luca LANOTTE FD.
Ако помните по Евроспорт имаше времена когато дадоха Ice Gala Davos . Е сега само по други пътища до нас Ice Gala Davos 2011

# 349
  • MJF
Силно подозирах и ето че е факт-Федерика-Масимо няма да участват на Световното. Тъжна ситуация НО остават всички приятни сътворени изпълнения. bowuu   bouquet  bouquet 
Jeffrey Buttle: "I really enjoy the process of making up programs"

# 350
  • Пловдив
Силно подозирах и ето че е факт-Федерика-Масимо няма да участват на Световното. Тъжна ситуация НО остават всички приятни сътворени изпълнения. bowuu   bouquet  bouquet 
Jeffrey Buttle: "I really enjoy the process of making up programs"

Много неприятно, според мен ще липсват на много фенове, а тази година наистина ни зарадваха с хубави изпълнения. Определено се задава много силна вълна млади състезатели, които ще имат шанса да се борят на световното със зъби и нокти. Надявам се все пак и по- опитните (ако мога да ги нарека така) да вземат своето.
Шошулчо отново ще ти благодаря за поддържането на темичката и инфото, което пускаш. Няма да ми омръзне да го правя.   bouquet

# 351
  • MJF
 bowuu
 photo Art on Ice 2011  ,  2,след тв излъчването да се надяваме на хубави записи.

Яна Хохлова и Федор Андреев

# 352
  • MJF
Жалко че и Кристофър Бернтсон няма да е на световното с неговите две страхотни програми този сезон, които очаквах чисто изпълнени на голям форум. Sad SP, FS. Тези програми също няма да видим   Sad SP, FP
На световното за юнори сега видях1 че днес нашата танцова двойка Kristina TREMASOVA / Dimitar LICHEV са минали успешно квалификацията.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 22:25 от 6o6ul4o

# 353
# 354
  • MJF
Честита Баба Марта, румени и  Simple Smile. Може би помните тази спортна дойка от гранд прито този сезон, запомних ги с кънтрито аз  Laughing. Е вече са световни шампиони при юнорите Pairs Victory Ceremony
Ламбиел и Джони по повод юбилея на Мишин  Press-conference 1...Mishin's 70th anniversary
photo Igor Bobrin Theatre Anniversary

# 355
# 356
  • MJF
 Laughing очаквам осмомартенски поздрави и от другите участници в провеждащите се тези дни в Русия шоута " само за жени"  Laughing

Ето интервюта с двама любимци:
Евгений Плющенко: Новые программы будут совершенно сумасшедшими
Алексей Ягудин

photo от 4СС 1

Ето ги поздравите от Стефан и Джони,  Party тези двамата ме изненадаха с доброто произношение на руски. От Ягудин нещо не го намирам сега.

Тук сравнително добри любителски записи Art on Ice 2011

Тази снимка ми хареса от видяните покрай юбилея , двама души живеещи с фиг. пързаляне Тамара Москвина и Алексей Мишин
Слуцкая, Джони, Стефан, Плюша.....

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 21:44 от 6o6ul4o

# 357
  • MJF
 Simple Smile От юбилея на Мишин ми бе любопитно да видя Урманов "в действие" но точно това видео е блокирано. Нищо като програми не виждано от нас феновете  bowuu . За това ето " клюкарските" моменти качени от този потребител тук Simple Smile. Тук Стефан добре се справя с виенето на Билан. Откриване. Добре че прочетох, че платформата върху която е Мишин  символизира зоната за чакане на оценките- Kiss &Cry. Защото първия клип, който видях от събитието беше Джони и се  Mr. Green като видях подвижното "нещо". Константин Меньшов-вариант на програмата. Жалко че на световното Русия има само едно място при мъжете. Тренировките и интервю с Джони. Чакам пълен запис на Урманов и Юко-Александър. Тамара Масквина

Татьяна Тотьмянина 06.03.11
Малко статии от списанието "Лед":
Брайан Жубер-Француз из Пуатье,    2, 3,      4
Алексей Мишин-"Огранщик алмазов",   2,    3  4, 5,  6,  7,  8
Холодный Берн-Чемпионат Европы по фигурному катанию - 2011,  2,   3,   4, 5, 6  ooooh! Mr. Green разбола е достоен за доклад на някое разузнаване и "под вола теле"  Laughing. Четем между редовете  bowuu. За Файела-Скали и  The Кerrs е направо чак смешно написаното. Да живее нета, благодарение на който видяхме събитията за които пише. Всеки със своето си зрение  Wink

Kristoffer Berntsson-
  I don’t intend to start another big journey towards a new big championship

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 15:28 от 6o6ul4o

# 358
  • MJF
 Confused   Flowers Rose За сега това е официално съобщение Earthquake, Tsunami in Japan. Има и чужди фигуристи на място вече. От тях и от японските за сега няма проблеми.

photo от Юбилей А.Н. Мишина

Mondiaux: Brian Joubert vise le podium или Worlds: Brian Joubert Aims for the Podium

Valentina Marchei е следващия фигурист , който няма да видим на световното, незаисимо кога и къде ще се проведе.
Pechalat, Bourzat: 'We will give them all we have'
Shibutanis hope worlds in Japan will proceed-Skaters urge fans to help the people of Japan

Suguri says she'll shoot for Sochi Olympics

13 Mar 2011   Thinking като гледам ситуацията как се развива нещата вървят към отлагане според мен. Много сложен казус от икономическа гледна точка. Да видим как ще го решат.
В синхрон с катаклизъма и Джон и Шиниед Кър са с травми преди  световното.

Ето Фаела- Скали как продължават, април ще ги видим и на шоута  yes   bouquet

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 19:18 от 6o6ul4o

# 359

Общи условия

Активация на акаунт