Фигурно пързаляне - тема не първа

• 43 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Мерси за инфото, тъкмо влязах в страницата на ИСУ и очаквах нещо подобно. На фона на целия ужас, който преживяха се съмнявам някой да е изненадан.
Не става ясно дали ще се отложат до нормализиране на положението или ще бъдат изцяло отложени цитираните събития - надявам се ИСУ да намери решение.

# 361
  • MJF
Мда при толко динамична и непредсказуема ситуация категорични решения не могат да вземат от сега.  Cry и  Simple Smile са част от живота и днес се  Simple Smile като прочетох от фенове майтап предложение. Тъкмо време и ситуация за Видео световно първенство. Спортистите пращат видео с изпълненията си на съдиите. И едните и другите пръснати по света. Логистиката е втория след финансите проблем на създалия се казус и така използвайки технологиите на 21 век Видеосветовно. Решават се и трите проблема-финанси, логистика и спортната част. Креативност  Mr. Green явно не ни липсва.
Дори и да се състои шампионата, самото отлагане ще наруши качеството. Много от тях имат и ангажименти с почващите април всевъзможни шоута и турове... Но станалото станало. Живот и здраве  fingerscrossed

# 362
  • MJF
С днешния рожденик Такахаши и тази музика изразявам съпричастност.
Странен състезателен сезон се получи. Даже подозирам, че европейското в Берн няма да е последното състезание само за Федерика-Маси  Confused. Много голяма е емоционалната страна на случващото се за всички фигуристи. За японските фенове  spoko . Помнейки как японците организират и провеждат състезанията и аз чаках с нетърпение и убеденост за добър шампионат, ще почакам търпеливо.

Липсата на решения и комуникация води до неяснота, слухове...
World Figure Skating Championships coaches not in favor of move to October
french figure skating federation
U.S., Russia offer sites for figure skating worlds this spring

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 10:05 от 6o6ul4o

# 363
  • Пловдив
Японските фенове и изобщо организацията, интересът им към този спорт са страхотни. И аз очаквах с нетърпение световното на японска земя, но уви при случващото се няма как.  Не знам дали ще бъде изместено по-далеч във времето това състезание, но със сигурност ще бъде трудно - именно заради  шоу-програмите и другите ангажименти на всички състезатели.
Ще видим с какво решение ще излезе ИСУ, но ще е добре да се случи скоро, за да може страстите да се успокоят.

# 364
  • MJF
Видях примери за взети решения от ISU  и се впечатлих много от родното постижение, но и направено явно от можещ екип  smile3501.  Embarassed На български не намирам повече информация Световно  за юнори 2009. Пресен и роден пример. Peace. Помня че тогава бях чула, че нещо се е отложило и за това "ние" го домакинстваме 2 поредни години. В светлината на сегашния казус оценявам  bowuu родното постижение от 5 месеца.
То за мен най-големия проблем е как да процедират спортистите, максималната спортна форма, личният им график, запланувани операции, прекратяване на спортна кариера....Все пак е спорт а не хоби, да сложим кънки и да се попързаляме, решене от днес за утре.  Mr. Green някои като мен даже и толко не могат, като не са се качвали на кънки  Laughing.

Мисли от засегнатите

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 11:07 от 6o6ul4o

# 365
  • MJF
Още цитати на засегнатите, 2, 3
Този потребител е качил добри записи Art On Ice
народно творчество

# 366
  • MJF
 Mr. Green бърза работа няма по институциите. Цяла страница иначе е написана с инфо събиращо се в две изречения." Световното 2011 няма да е в Япония. Още "мъдрим" дали, кога и къде да е." An update of the situation will be communicated in the coming days. . "Майтапът" е, че е пролет и иде лято, пързалките се топят  ooooh! Mr. Green, тренировки като при други зимни спортове на трева. Wink
Mr. Green анализи на дълго чаканото съобщение, 2, 3, 4  
На кратко най-рано в петък още новини.
Спокойствие самураев от Траньков- Волосожар

с цитати на Ottavio Cinquanta
Алексей Ягудин и Татьяна Тотьмянина "Пока все дома"   Laughing на 21.. минута  Joy

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 09:34 от 6o6ul4o

# 367
  • MJF
France offers 2012 figure skating Worlds to Japan . Сега проверявайки дали случайно е съобщено къде 2011, видях тази новина. Чудесен жест.

Световно ще има и то в Европа, няма да ни тормози часова разлика. Москва 24 април-1 май 2011г. Продължаваме подготовката Wink.
След като японската федерация даде своя отказ, разбрах кои са кандидатите, отчитайки политическо-съдийски-емоционалните нюанси  според мен идеално щеше да е Загреб или Грац. Но предполагам, че за толко изключително кратко време тези федерации особено в сегашната криза не могат да се състезават с другите кандидати. Така че от останалите бях или за Турку или за Москва. Следователно доволна от крайния избор  bowuu.

Подсетена от фиг. форум , предлагам  да си припомняме наличните като видео програми на фигуристите , които се оттеглят от състезателния лед. Добре че сме в ерата на видеозаписите. Като гледам си прося бана със самописане в тема  Embarassed.
Този сезон се "разделяме" с Файела-Скали, Бернтсон, Кевин Ван Дер Перен...  Confused дано да няма още много.

Kristoffer Berntsson  Hug един от музикалните ми отличници 2004 Euros SP,   2005 Worlds SP,   lp,  2006   sp, lp, LP
2007 sp, 2008 sp,  lp,   EX, жалко че поради класиранията и технически причини  #Cussing out почти не сме го гледали на гали. 2009 LP, lp world, 2010 sp, lp, ex, 2011 sp, MJ програмата когато я изпълни чисто на гала  Simple Smile

Александр Горшков:"Сейчас придется работать засучив рукава"

за  Grinning

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 21:37 от 6o6ul4o

# 368
  • Пловдив
  bouquet Радвам се, че ще гледаме фигурно, въпреки че и в нестандартно време.  Нямаше как да стане другяче - малко са държавите, които могат да организират бързо състезание от такъв мащаб. Ще почакаме малко повече, но пък ще се въоръжим с търпение и ще видим най-интересното състезание от сезона.
Пожелавам на всички успешен старт на седмицата!
  bouquet

# 369
  • MJF
 Crossing Arms Sinead and John няма да участват на световното .  Как само тръгнаха на зле нещата след европейското за феновете. Да изчакаме дали ще останат за Шефилд 2012.
Shawn Sawyer, също няма да е на световното. На негово място Kevin Reynolds в компанията на любимеца ми  Mr. Green Чан  Mr. Green, пфу само да не е шампион той, за друго от сега си казвам , че нямам претенции  Grinning.

Виждам че галата се пада съвсем празнично на 1 май  в Русия Laughing. На 2 май в Санкт-Петербург. Определено ще се повдигне духа така на фигуристите и феновете. Браво  bowuu

Johnny Weir and Tadashi Shoji Design T-shirt for Japan Relief
Фенско творчество Ladies Preview: 2011 World , да дочакаме Юна Ким този сезон, още повече' ми се е запечатала и с тази песен. Юна изобщо не се появи досега на леда, Скот и Теса поне ги видяхме.

хм по тв България къде ли ще го дават?! Руските канали и те гледам , че се обсъждат. Накрая да не стане пак по нета само  Twisted Evil Twisted Evil  #2gunfire. На тези не им омръзна само кънки да дават покрай Чинкуанта  Crossing Arms http://www.eurovisionsports.tv/ , иначе фигурното от миналия сезон стои.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 09:29 от 6o6ul4o

# 370
# 371
  • MJF
  Crossing Arms John and Sinead Kerr обявиха също край на състезателната си кариера

Нямам думи, така тихо без   bouquet  Hug  Simple Smile и те и италиянците. Много съжалявам като фен, че не успяха да участват на това световно. Жалко. Направо да повторят европейското заради тези две танцови двойки.

Sawyer walks away from amateur career

# 372
  • MJF
Бързо на галата в Stockholm:
Evgeni Plushenko,  2 ,  Stephane & Victoria ,  Finale... дано качат и другите участници, че все едни и същи се качват. Бернтсон, Делобел-Шонфелдер ... newsm66
sabelle Delobel & Olivier Schoenfelder
Татьяна Волосожар Максим Траньков ново  Laughing

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 21:58 от 6o6ul4o

# 373
  • MJF
Не е лесно да се уточни краткия танц. Виждам че за следващия сезон продължават от  ISU с уточненията . Ще гледаме латино танци на лед  Thinking. Все интересности и сложни неща, горките състезатели и драгите фенове.Тук има дадени извадките от документа.

Още от Stockholm Shizuka Arakawaq това изпълнение чудно как още не е блокирано, като е неоткриваемо обикновено а е толкова хубаво.
Aliona Savchenko & Robin Szolkowy,  Sarah Meier...началото,  
снимки
Ето 12 записа на галата . Снимано и излъчено е по тв но не намирам записи. Новата програма на Татяна-Максим много ми допада, с тези забавните и на Альона-Робин направо повдигат настроението освен естетическата наслада. Гледайки Делобел-Шонфелдер не мога да не се сетя за Албена-Макс и жалко как липсват на леда.
Kristoffer Berntsson  Misc Ghost  Crossing Arms Шултайс не са качили още , за това миналогодишния  Joy Оле
още , Delobel&Schoenfelder "Uninvited"

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 10:09 от 6o6ul4o

# 374
  • Пловдив
 Crossing Arms John and Sinead Kerr обявиха също край на състезателната си кариера

Нямам думи, така тихо без   bouquet  Hug  Simple Smile и те и италиянците. Много съжалявам като фен, че не успяха да участват на това световно. Жалко. Направо да повторят европейското заради тези две танцови двойки.

Sawyer walks away from amateur career

#Crazy #Crazy #Crazy Това описва най-добре моята реакция (между другото абонирала съм се за темата, но чак днес получих имейл, че някой е писал  Twisted Evilи затова толкова късно се включвам). Много ми се искаше да ги гледаме за последно на световното, но явно са решили така. Няма да ви изненадам като ви споделя, че ще ми липсват изключително много и двете двойки (италианци и британци), защото винаги ни изненадваха с нещо различно. Надявам се все пак брат и сестра Кър да участват и в  гала-спектакли, където ще могат да разгърнат още повече своите умения да забавляват публиката, а не да се насочат веднага към съдийството, както пише в статията. Всъщност най-много съжалявам, че причината за това оттегляне е контузия! bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт