Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Кои са някои предстоящи състезания по фигурно пързаляне?
Какви са някои от впечатленията от последните състезания по фигурно пързаляне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Кои са някои предстоящи състезания по фигурно пързаляне?
-
Какви са някои от впечатленията от последните състезания по фигурно пързаляне?
Представленията на фигуристите в последните състезания бяха разнообразни. Някои изпълнения бяха възхвалявани, като тези на Мейхер/Чернишов и Лиза/Максим, докато други фигуристи като Навка и Воробьов, Ягудун/Кожевникова и Казанова/Костомарьов също се отличиха. Отбелязани бяха и изпълненията на Амодио и тримата медалисти. Въпреки това имаше критики към някои програми, които бяха оценени като несъобразени с реалните възможности на спортистите.
-
Какви са някои от очакванията за предстоящите състезания по фигурно пързаляне?
-
Какви са впечатленията от последните фигурирани пързалки?
аз не мога да ги категоризирам, един път една друг път друга ми допада повече. За сега програмите на руските и немската двойка са ми ок. Китайците като преглътна липсата на музикална креативност също са ми ок. Остават Pang-Tong не видяни.
хехе още веселие този път
, Абът, Юко-Саша, Каро...Не че се оплаквам от самата гала, напротив, интересни са младите китайски фигуристи. Китайката Kexin ZHANG с този кръст на роклята ме подсети, че леко се зачудих на британския коментатор, като гледах състезанието вчера, че ни в клин ни в ръкав изтърси че изповядва юдаизъм,
се дали го чух правилно, толкоз бях изненадана като го каза. Няма какво друго да приказват. В тубата от началото на серията гледам че и руски канал Спорт-2 излъчва, 
видим и не излъченото по евроспорт.
мда надеждата се оправда, сега може да видим цялата гала и веселия край. Тази гала най ми хареса от 3-те до тук, много различни и съответно свежи неща показаха. 
Юко-Саша оказва се че пак се е обадила силно травма и днес определено беше очевидно че има проблем дори и за незапознатия зрител. Колко жалко. Ангелите и демоните днес ги видях за първи път , така да се каже, определено харесвам програмата. Въпреки грешката, този път имаше вече завършен вид. Наруми е видно че е в критична скокова фаза, но ще и мине, харесвам тази интерпретация на Imagine , така че търпеливо ще изчакам да я видя на 6 изпълнена не само на гали. Stefania BERTON / Ondrej HOTAREK миналия сезон чудесно се представиха, сега започват добре.Любовь Илюшечкина - Нодари Майсурадзе също в скокова криза.
алергия имам към ръкопляскания на музика когато са извън такта.Браво на Леонова за взривяващото и емоционално изпълнение, не се поколеба нито за миг, днес се пребори със себе си. Браво на Елена за същото, отдавна чакам да си повярва пак че може.Стискам и на трите палци на волната.
голяма досада.
да се пазят травмите.

двете гали.
и двамата на 100%. Всички любимци