Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Кои са някои предстоящи състезания по фигурно пързаляне?
Какви са някои от впечатленията от последните състезания по фигурно пързаляне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Кои са някои предстоящи състезания по фигурно пързаляне?
-
Какви са някои от впечатленията от последните състезания по фигурно пързаляне?
Представленията на фигуристите в последните състезания бяха разнообразни. Някои изпълнения бяха възхвалявани, като тези на Мейхер/Чернишов и Лиза/Максим, докато други фигуристи като Навка и Воробьов, Ягудун/Кожевникова и Казанова/Костомарьов също се отличиха. Отбелязани бяха и изпълненията на Амодио и тримата медалисти. Въпреки това имаше критики към някои програми, които бяха оценени като несъобразени с реалните възможности на спортистите.
-
Какви са някои от очакванията за предстоящите състезания по фигурно пързаляне?
-
Какви са впечатленията от последните фигурирани пързалки?
нямам думи.
на всичко отгоре чух и интервюто с Чан. Паметник да му издигнат за това, че дочакаха да скочи един четворен.
както забеляза коментатора, скочи ни четворен след като ни се заканва цяла година и не скочи тройните.
за Кър и французите. Там от сега виждам нагласените канадски двойки

виждам, че при дамите съдийската бригада не е зяпала а е гледала, така че ще изгледам дамите.
искам чисто изпълнение на тази програма.
има хубави попадения в стъпки/движения но много малко, може ощеее. Дано влезе във форма.Защо шведската федерация не помага с хореограф на ниво на Бернтсон и Шултайс ?! Но пък ми харесват треньорите им.
. Много тъжно да гледам реакцията/израза на Нобу при оценките.
тези японци как им се отдава пързалянето. Czisny бавно, акуратно, липсват ми връзки между елементите в тази програма, има доста работа. Завадски също добър дебют. Макарова напредва, бързо пързаляне. Като цяло най- зряло и уверено ми се стори Marchei и Макарова на моменти от тази вечер.
мда.
темата е "Хиты 80-х". Звучи ми добре. Да видим с какво ще ни зарадват. След предишния леден епизод реших предварително да проверя
Не искам да приема крайното мъжко класиране. Като цяло до сега най-много ми харесаха мъжете. Много скокове, много добри хореографии и нови лица. И смело се втурват, решили са да възродят мъжкото фигурното след като Бр. Орсър го обяви за убито на олимпиадата. За пръв път виждам на състезание толкова много 4-ни скокове и то успешни. Но тази еуфория около
Между другото Евгения Кърнолска беше съдия при мъжете, даже онзи момък с развързаната кънка именно към нея се обърна ако не се лъжа. И закачката на Бернтсон си я биваше.
съжалявам, че не можеш да гледаш.
Браво. На състезателите горките им излезе дъха
ISU къде си?!
Scate Canada 2010=Истерична Смешка
ноооо още доста пързаляне трябва за да се получат добре. Средно ниво пързаляне. Туизли чисти почти не видях
трябва да почерпят а ние с тях, че изобщо са в тройката.
Мерси, че сподели с мен тази носталгия, Шошулчо!
- ден за работа) Едно е хубавото на Гран при сериите поне са почивните дни и може да ги гледам въпреки часовата разлика, без да се налага да ходим като зомбита на работа.