В сламена къщурка дори и на края на света

• 10 129
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
"Аз съм бедна и от село, не ми се работи и имам излишни килограми, но съм влюбена в преуспял бизнесмен...". Тогава всички щяха да кажат "ама разбира се, бори се за него. Той ще си те гледа и ще ти плати за липосукция и силикон"  ooooh!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm10

# 46
Дааам, тъпичко. Сестрата амбициозна, всички са свикнали с нейните успехи и това очакват, пък сега изведнъж - провал в личния живот. Няма какво да се направи. Те ще се омъжат, ако тя наистина е така амбициозна и целеустремена /а не го е правела само заради високите очаквания към нея/- скоро ще разбере как той не й помага и я дърпа назад и ще се разделят.

# 47
Знам за случай, поканена след работа на рожден ден на колега и е казала на приятеля си, че ще работи до късно, за да не трябва да го взима. Той не поздравява, понякога като я ревнува и се държи като малко дете. Тя не смее да го представи като приятеля и.

А тя къде работи и живее последно?
Аз защо разбрах, че е в чужбина, пък от горното оставам с убеждение, че е в България.

# 48
  • Пловдив
Споделяла ми е, че като са заедно се чувства божествено, но като са сред хора и е неудобно от него.

Това не е основа за добра връзка. Освен ако не смятат да живеят изолирано от обществото
"в сламена къщурка на края на света".

Ако сестра ти е толкова умна и начетена, допускам, че я тегли някаква страшна тръпка, химия към този човек, а може би да си е преподредила приоритетите, иначе егото й няма да позволи да е с него пред обществото.

# 49
Подобна история.Красиво моми4е с приятел от години...той се грижи за външният си вид,изглежда по-добре от пове4то спортисти,пази специални диети.Успял на добра държавна работа,родителите му също.Той е умен,с 3 висши,на4етен,знае вси4ко за вси4ко!Цялото семейство като по конец-възпитани,образовани,изискани....той самият малко свит и може би ску4ен,но на фона на останалото....
И моми4ето се влюбва в друго мом4е.Без работа-на нейните години-без доходи.Живеещ сам в една къща-съборетина до блока на майка си...взимаш пари от нея.Стжраещ се въпреки недоимъка си да изглежда и да се обли4а добре.Дете на ржзведени родители-без никакво семейство.Всеки родител има по едно дете от втори брак...пълна противоположност на другия.Но мил,нежен,винаги усмихнат,емоционален,с огроооооооооооооооооомно сърце.Отново пълна противоположност.Взима пари от моми4ето,понеже действително няма.Никъде не я води,не я 4ерпи...отново противоположност.Но и прави дребни подаръ4ета,мили жестове,които са по ценни от скъпите заведения,оригиналните парфюми и изисканите ве4ери,по4ивките къде ли не....И все пак по една или друга при4ина/в слу4ая омразата на семейството към обикновения 4овек/тя се разделя с любовта и остава да тъне в не особено щастливия и брак
Не става дума за комплекс.Може би наистина е силна любов.Понякога колкото и пари,възможности и тн ти предлага един 4овек,просто не искаш това.Имаш нужда от друго.И това друго и го дава бедният,несресан и безработен младеж Heart EyesВярно с любов не се живее и не се хранят деца,но всеки сам кове съдбата си!Според мен е добро мом4е,малко неамбициозно,но добро.Докато роднините му са видели мекото на хляба и в слу4ая използват него за да стигнат до нещо си!Това е цялата работа!Не е златотърса4,те се възползват от връзката му със сестра ти PeaceНека си бъде с него щом го оби4а,но да се отървя от тях

# 50
  • София
Мира,  Peace
Все повече недоумявам как се стигна до там, че за един човек се съдии само по парите му и външния вид и това се превръща в критерий за любовта  ooooh!

# 51
Разбира се, как ще те е срам, че мъжът до теб е мърляв, дебел и прост  Crazy

# 52
Мира,  Peace
Все повече недоумявам как се стигна до там, че за един човек се съдии само по парите му и външния вид и това се превръща в критерий за любовта  ooooh!
Наложено ни е като модел на поведение.Не си гледала интервюта с разми плеймейки и тям подобни ooooh! ooooh! ooooh!
"Трябва да е мъж,в който си заслужава да се влюбя"...и още милиони изказвания в тази насока ooooh!
Разбира се, как ще те е срам, че мъжът до теб е мърляв, дебел и прост  Crazy
Както казах ако иска може да го "превъзпита" Така са го у4или да бъде...и теб цял живот да ти казват,4е ще пикаеш на пода...ами ще го правиш докато не намериш нормални хора,които да ти кажа,покажат,нау4ат,4е не е там мястото

# 53
И?
Възпитава се, разбира се, моят е пример за това как човек може да се промени, при желание.
Но каква е връзката?
Идеята ми беше, че дори да имаш чувства към някого, това въобще не означава, че оценката на околните не влияе и не може да се притесняваш от партньора си. И темата е поредния пример за това.

# 54
  • Варна
Мира,  Peace
В случая притеснителното е не лошият външен вид, а ЛИПСАТА на амбиция и ЖЕЛАНИЕТО за самоусъвършенстване.  Защото, той горкичкият, така и не се организирал да отиде да провери за раб.места /отишла е авторката/, нямал желание да учи език, не сметнал за необходимо да сложи предложената му чиста риза... Това са фактите, които лично мен ме смущават. Това, че е грозен и дебел не е фатално, лошото е, че той не иска да стреми към нещо повече. Харесва му мизерията, в която живее и не иска да помръдне и пръст, за да промени ситуацията.

# 55
Добре де!Грозен,дебел,мърляв,неук,безработен...но сестрата на авторката го е харесала ИМЕННО такъв Peace Никой не може да ви накара насила да се влюбите в това,което е описано нали Peace
Освен вси4ко друго ние не познаваме нито авторката,нито сестра и,нито въпросния и фемилито му Peace
4естно казано не зная какво се о4аква от нас.Да споделим дали бихме били с такъв мъж newsm78 дали е правилно да говори със сестра си...моят отговор е-да,бих била!И бих го предпо4ела сред двамата герои от разказа ми!!!
Ок,де а какво е мнението на родителите им???Никъде не про4етох да се споменават....освен в първият пост,4е ходела при тях...

# 56
Авторката иска мнение. Не знае какво да направи, а е повече от ясно, че не й се нрави тая връзка. Не било нейна работа, е, как да не е - аз също се вълнувам от живота на брат ми и неговите избори!

# 57
Мира,  Peace
Все повече недоумявам как се стигна до там, че за един човек се съдии само по парите му и външния вид и това се превръща в критерий за любовта   ooooh!

да ве  newsm78 откъде ли  Whistling Whistling

п.п. Виж темата "Оценявате ли подаръците' и ще ти дойдат нЕкои идейки  Peace

# 58
  • София
Уфф, Немо, банален стана вече с тая тема за подаръците. Де що има дискусия и ти У нея ни пращаш  Whistling

# 59
Уфф, Немо, банален стана вече с тая тема за подаръците. Де що има дискусия и ти У нея ни пращаш  Whistling

ми ти каза че недоумяваш .... та за това те пратих ... впрочем ако си я чела - защо недоумяваш ....  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт