В сламена къщурка дори и на края на света

• 10 129
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
Съгласна съм с Богиня Peace

# 31
  • София
В момента явно ако и говориш за него, само ще се скарате, ама поне и подшушни да внимава с родата, за това може да те послуша

# 32
И аз поддържам мнението на Богиня.
Бих се притеснила, ако става въпрос за моя сестра, нормално е.
Аз познавам едно момиче, което се ожени за много, много неподходящ човек на пръв поглед.
Превъзхожда го във всичко - освен, е е хубава като капка, а той прилича на рецидивист, той не притежава никакви достойнства, освен, че изглежда човек с добро сърце, засега. ѝКоето признавам, не е малко.
Просто не разбирам. Ако бях на мястото на баща й и майка й сигурно щях да го приема много тежко.
Все пак не си отглеждал дете, за да се ожени за човек без работа, образование, поне някакъв хъс за нещо в живота да показва.. понякога " важно е младите да се обичат" не е достатъчно.
Чудя се какво му е намерила сестра ти на това момче.

# 33
Не искам да го обиждам, защото е момче с добро сърце,..

По какво разбра, че това момче е добро?
От описанието излиза, че става въпрос за нечистоплътен пълничък мързелив грубиян, който няма и елементарните обноски на масата.
Кажи и нещо хубаво, де. Само отблъскващи неща си написала, а, уж, не искаш да го обиждаш  Laughing

# 34
Добро момче, което държи вилицата с лявата ръка, а в дясната - кюфтето. Добре, че е била сестрата там, да му нареже манджата, та авторката да не се срами пред келнерите  Crossing Arms А критериите на авторката са високи, най-малко Абрамович за систъра - на него няма да му придирят за тениската и с коя ръка държи месото, все пак е милиардер.

# 35
Не си права. Въпросът е в желанието и амбицията да постигнеш нещо повече. В подробно описания екземпляр аз не видях подобен стремеж.
Ако не си красив, винаги можеш да бъдеш чист и спретнат.
Ако не си академично образован, винаги можеш да четеш самостоятелно и да работиш върху себе си.
Ако не си богат, винаги можеш и трябва да се стремиш да бъде поне достатъчно осигурен.

Напълно права си!

# 36
  • out of space
Добро момче, което държи вилицата с лявата ръка, а в дясната - кюфтето. Добре, че е била сестрата там, да му нареже манджата, та авторката да не се срами пред келнерите  Crossing Arms А критериите на авторката са високи, най-малко Абрамович за систъра - на него няма да му придирят за тениската и с коя ръка държи месото, все пак е милиардер.

Ей, много ме кефиш душа!  Hug

Авторката, разкажи това, което пишеш на нас- на сестра си. Кажи й, че я подкрепяш във всяко решение, но бъди честна с нея. Може пък по някое време да загледа с твоите очи  Rolling Eyes

# 37
Бе чета, чета и се чудя... Те за какво изобщо си говорят? И как той я подкрепя сестра ти? Щото то на приказки всеки може, а да даваш на някого антибиотика е най-малкото, може просто да си тренира за кариерата  Laughing

А като е толкова мърляв, как правят секс бе  Embarassed Не се сдържах просто.

# 38
  • София
Еснафска история. Остави сестрата и "момчето" да си направят живота, както искат. Дали той е за нея или не, времето ще покаже и тогава те ще намерят начин да си уредят отношенията (за това се казва "личен" живот, между другото). А на тоя етап с каквато и да е намеса само ще оплескаш нещата, и то главно защото нищо от дъъъългата ти история всъщност не ти влиза в работата.

# 39
Това заглавие е много подвеждащо.Мислех че ще говорим за романтика. Tired

Сърничка79,покажи темата на сестра ти.Сама няма да успееш да ги разделиш.
Интересно ми е в какво точно е влюбена сестрата.
Да предположим че сестрата игнорира роднините.Ще е щастлива ли с този мъж?Нито едно достойнство не забелязвам в него.

А за това, че семейството му са очевидно простаци той едва ли има вина.
И той се държи като такъв:
Спомням си случай искахме да излизаме на ресторант докато ни бяха на гости, сестра ми му беше купила риза и той отказваше да я облече на инат, въпреки че всичките бяхме официални, той пак се появи с една жълта тениска доста разтеглена около врата.

# 40
  • София
Мария, ти ли си това? Не за друго, ама доста ми липсва  newsm78

# 41
Единственото което можеш да постигнеш като говориш на сестра си за това колко е неподходящ избранника е да я накараш повече нищо да не споделя с теб и когато се чувате да говорите за всичко друго, но не и за нея.

# 42
Мария, ти ли си това? Не за друго, ама доста ми липсва  newsm78

И аз тръпна в очакване да изскочи и Габриела иззад някой храст...  Party

ПП Може ли снимка на сламената къщурка?  Blush
На мърляча не ща!  Stop

# 43
Това заглавие е много подвеждащо.Мислех че ще говорим за романтика. Tired
Е как, пълно е с романтика! Пухкав, натурален, грижовен кандидат жених и светло бъдеще в... тя авторката май го е написала къде.
Аз съм привърженик на откритите оношения, особено с близките ми. Не крия мнението си от никой, за да няма после "Ти `що не каза".Така де, ако не мога на приятелите и близките си да кажа какво мисля наистина, на кого? Кажи какво мислиш, ако иска да види и чуе -добре, ако не- здраве.

# 44
Eх, че стръъъъъъмна пързалкааааа !
Не може жена, живееща, учила и работеща в чужбина, да няма обективен поглед върху хората. Не би оцеляла досега.
Ако все пак има моменти на истина, вариантите са:
1. Сърничке, мнноооооого си субективна.
2. Досегашните приятели на сестра ти не са били интимни приятели и този й е първият.
3. Той е много добър в секса ( единствената област, която не обсъди) и всички негативи си струват.

Общи условия

Активация на акаунт