В сламена къщурка дори и на края на света

• 10 133
  • 137
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А може сестра ти достатъчно да се е напарила от красиви и успели мъже и сега да има нужда от нещо... по-непретенциозно. Толкова ли е трудно да се повярва, че може да бъде обичан един мъж заради качества по-важни от визията му, парите и поведението му в обществото  Rolling Eyes Може наистина да бъде щастлива с това момче и той да я боготвори до края на живота си като най-хубавото нещо, което му се е случило.
А за това, че семейството му са очевидно простаци той едва ли има вина.

# 16
pasinet, срам я е когато са с други хора, например нейни колеги.
Споделяла ми е, че като са заедно се чувства божествено, но като са сред хора и е неудобно от него.

Това ме кара да мисля, че сестра ти въпреки, че е харесвана от много мъже , не е имала до сега ни един, който да се държи с нея мило и грижовно, за да хлътне до такава степен по този. Освен това факта, че осъзнава, че е за срам подобна връзка, значи тя смята, че той не и е на нивото, защото ако обичаш наистина някой, дори и за другите да изглеждате смешни, ти самия никога не би допуснал мисълта, че е срамно да си с него, няма да го виждаш такъв.

# 17
Може сестра ти да й се иска тя да е човекът, който ще го промени. Един вид да го възпита по неин си начин. Да му отвори очите. Не знам точно как да го кажа. Имам такава позната. Взе си възможно най - неподходящият мъж. И тя виждаше, че е такъв, но искаше да го превъзпита. Краят на историята е буквално трагичен. Но при всеки е различно.

# 18
Сестраи е на 29, а приятелят и на 26. Но не вярвам да е с него, заради разлика в годините, защото той изглежда на 35 най-малко.
Най-вероятно сестрата си пада по дебели и недодялани мъже, а може би дотам мисли че и се "простират възможностите" Thinking. Остави я на мира, сама ще си реши как да живее живота си. Колкото и да е хубава, като няма ум в главата - нищо не става Whistling. Нали знаеш :Хубавите ябълки, прасетата ги ядат...

# 19
Цитат
Може наистина да бъде щастлива с това момче и той да я боготвори до края на живота си като най-хубавото нещо, което му се е случило.
Говоренето на сладки приказки и подаване на чаша топло мляко едва ли може да се нарече боготворене. Не виждам да е проявил някаква инициатива, дори най малкото да се опита да си мръдне задника да влезе във форма, или да се захване по сериозно да изкарва средства, не да приема почерпките , макар и срамежливо. Колкото и да ти е мило това, в един момент ще и писне на жената.

# 20
Цитат
Може наистина да бъде щастлива с това момче и той да я боготвори до края на живота си като най-хубавото нещо, което му се е случило.
Говоренето на сладки приказки и подаване на чаша топло мляко едва ли може да се нарече боготворене.
Паси, скъпа, а даваш ли си сметка, че за някои жени това си е боготворене бе, човек Confused. Аз познавам жена със дори по-ниски критерии, за съжаление...

# 21
Сърничка79, щом си чула подмятанията на сестрата и майката защо не реагира? Разбирам,че не искаш да се бъркаш,но поне не им ли показа,че чуваш и виждаш какво правят?Твоята сестра не забелязва ли тяхната наглост и какво мисли?

За момента се е вкопчила в това момче,но можеш да я посъветваш да не избързва с брака и да го подложи преди това на някое изпитание,да провери дали ще издържи теста пък тогава да мисли за брак..
Много странна ми се струва тази ситуация newsm78

# 22
  • Варна
А може сестра ти достатъчно да се е напарила от красиви и успели мъже и сега да има нужда от нещо... по-непретенциозно. Толкова ли е трудно да се повярва, че може да бъде обичан един мъж заради качества по-важни от визията му, парите и поведението му в обществото  Rolling Eyes Може наистина да бъде щастлива с това момче и той да я боготвори до края на живота си като най-хубавото нещо, което му се е случило.
А за това, че семейството му са очевидно простаци той едва ли има вина.
Не знам... От така написаното за този младеж наистина нямам идея за какво можеш да го обичаш. Ужасен външен вид. Освен, че физически е "непретенциозен", дрехите му също говорят за същото отношение.
Няма образование, няма и стремеж да го получи.
Едва се стиска да не изпсува на масата.
Няма работа. Върха в "кариерата" си вижда като болногледач... Не си мърда дебелия за..ик дори да провери как може да се устои на работа, но вече урежда сестра си и мъжа й за сметка на гаджето си.

Честно ми кажи за какво да го обичаш такъв? И да го теглиш в живота? Поне да беше красив. Тогава ще си имаш оправдание - плащаш си за жиголо.

# 23
  • София
Момчето очевидно е расло и е възпитавано в лоша среда (съдейки по написането за родата му). Не мисля, че е невъзможно да се промени ако наистина обича тази жена. Може и техните да му прилагат някакъв натиск, може и да са от типа - "Няма да работиш, мами. Работата е за простаците" (и на мен така ми говореха, добре, че не ги послушах  Laughing ) Ако тя е малко по-настоятелна в изискванията си към него е възможно и да се получи и да успее да го промени... Много наивно и романтично сигурно ви звуча, но аз успях да повляя да мъжа ми и сега е друг човек в сравнение с това, което беше преди да се съберем и всичко това е станало без никакво насилие и натиск от моя страна. Просто той се осъзна, че ако иска да върви до мен, трябва да влезе в ритъм.

# 24
  • Варна
Не знам, не знам. Нереално ми се струва да превъзпиташ възрастен човек. А и струва ли си? Понякога в борбата за промяна губим себе си и онова, което ни е държало с даден човек. А после някоя ще получи наготово добрия продукт на сестринските й усилия Simple Smile  Mr. Green

# 25
Не знам, не знам. Нереално ми се струва да превъзпиташ възрастен човек. А и струва ли си? Понякога в борбата за промяна губим себе си и онова, което ни е държало с даден човек. А после някоя ще получи наготово добрия продукт на сестринските й усилия Simple Smile  Mr. Green
от колкото и различни гледни точки да се погледне на случая,прецакването е на 100% Sick

# 26
  • София
Точно така! Всички недостатъчно красиви и богати мъже на сапун! Или поне да си знаят мястото и да не смеят да се задяват с жени от по-висша класа от тях. Само в прости и грозни моми имат право да се влюбват. Аааа ма ха! Безобразие....
Интересно ми е обаче ако темата беше "Аз съм бедна и от село, не ми се работи и имам излишни килограми, но съм влюбена в преуспял бизнесмен...". Тогава всички щяха да кажат "ама разбира се, бори се за него. Той ще си те гледа и ще ти плати за липосукция и силикон"  ooooh!

# 27
  • Варна
Не си права. Въпросът е в желанието и амбицията да постигнеш нещо повече. В подробно описания екземпляр аз не видях подобен стремеж.
Ако не си красив, винаги можеш да бъдеш чист и спретнат.
Ако не си академично образован, винаги можеш да четеш самостоятелно и да работиш върху себе си.
Ако не си богат, винаги можеш и трябва да се стремиш да бъде поне достатъчно осигурен.

# 28
  • София
Не си права. Въпросът е в желанието и амбицията да постигнеш нещо повече. В подробно описания екземпляр аз не видях подобен стремеж.
Ако не си красив, винаги можеш да бъдеш чист и спретнат.
Ако не си академично образован, винаги можеш да четеш самостоятелно и да работиш върху себе си.
Ако не си богат, винаги можеш и трябва да се стремиш да бъде поне достатъчно осигурен.

За това си права, да  Peace

# 29
Едва ли можеш да направиш нещо за сестра си.
Ако тръгнеш да и обясняваш как въпросното момче не е за нея, със сигурност ще се изпокарате и ти ще излезеш виновна.
И нищо да не кажеш, един ден пак може да те обвини - защо не ми каза. )

Не виждам какво толкова му е харесала на този господин, като те слушам по описанието ти....ами то няма едно нещо, за което да се хване човек. )
А връзка с ограничен човек, без работа и стремежи....не виждам какво точно бъдеще ще имат.

Общи условия

Активация на акаунт