ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 842
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм имала такъв вътрешен ечемик Rolling Eyesи ми го махаха хирургично както е казала Edira.Нищо не ми помогна нито мазила нито капки,а да не говоря за златните халки и пръстени...те изобщо не ми помогнаха NaughtyПомагат за другия вид ечемик може би Peace

# 511
За умкалора, кой ви го предписа за имунитет ?
Защото моето педи (по ЗК), и другото при което ходя, са единодушни, че умкалора е много добър природен антибиотик, но много силен и се пие само при нужда. А си спомнял че и листовката му хич не беше безобидна  newsm78

И аз това знам за Умкалора! Давала съм го на Ема миналата година, само като усетя, че се разболява-мисля, че има ефект. Все се каня да го потърся и тук по аптеките, но забравям. Embarassed

Моон, Деската е със спукано тъпанче, доколкото разбрах. А при това положение капки не се слагат! Това знам аз де, може и да греша. Rolling Eyes

Аз на децата за имунитета давам Клеева тинктура, и мога да кажа, че съм изключително доволна. На Ема всяка сутрин преди училище, Криско го забравям повечето пъти. Embarassed На Ема давам и едни витамини Alvityl /като усетя, че се разболява/ и от тях съм доволна. Започнах да ги давам, когато се разболя от шарка и Ема не я усети за разлика от дребното.

Деси77, не знам какво да те посъветвам за ечемика.

# 512
Здравейте!
То май с тези щъкащи насам-натам малчовци на никой не му остава време за старата ни темичка Simple Smile
В събота и неделя Гери изведнъж вдигна температура, която я поддържа два дни 38 градуса и в неделя вечерта я смъкна пак изведнъж. Давах й панадолче. Не мисля, че е от ваксината, тъй като я бихме на 02.11 и минаха доста дни newsm78
Гери вече си обикаля апартамента съвсем спокойно. Навън също ходи, но ако е на равно място, иначе пада и я дострашава.
Ние от 1-ви декември сме на ясла за по 2 часа смятам да я пускам, за да посвикне.
И аз преди 5-6 години имах, но на долния клепач. Лекувах го с едни мазила по предписание на офталмолог, но не помогна и се наложи операция, но да се надяваме, че при вас ще се размине Peace

# 513
Ронка,може би се повтаря  коментирано,но как я даваш клеевата на децата?

Еди,наистина трябва консултация с офталмолог,направихме и това каза-операция.Още го  мислим,надявам се само да се спука.

Хриска,ти отпуск ли ще взимаш,докато Гери се адаптира в яслата?

Честито на всички малки и големи,които имат имен ден.Да са здрави,усмихнати.  bouquet

И Ники ще пие Умколора 10 дни.3 пъти по 10 капки.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 12:31 от dessy77

# 514
Честит имен ден на малките красавици на Chip4e и Nikitali!  bouquet
Да растат здрави и щастливи за радаст на всички около тях.

# 515
Деси,купих й ги още преди седмица, давам й ги, но не знаех че са за кашлица също.
На моята листовкане пише:
Лекарствена група
За лечение на кашлица и простудни заболявания

Показания

Остри бронхити, остри синузити

На нас ни го предписаха за 10 дни само.Не мисля,че може да се ползва като имуностимулатор и да се пие дълго време.

Моонче,за съжаление не могат да се капят капки при спукано тъпанче.Слагам само един крем локално. Crazy

Честит имен ден на всички Катета и по-специално на Никитали с Катрин и Катерина на Чипче!!!Моята майка също е именничка,та ще празнуваме днес!!!  bouquet

# 516
Деси, да от първи декември ще поработя десет дни, за да ми се актуализира заплата и прочие и след това имам 38 дни отпуск и трябва да ги изчистя, така, че до края на януари ще бъда в платен годишен отпуск, а през това време смятам да давам Гери за по 3 часа /до обяд/, докато свикне, а ако свикне бързо и естествено  само да ми е здрава, мисляи да я оставям и да спи там Peace Днес ходихме да правим изследванията и дано всичко да е наред.

# 517
Честит празник на всички именнички! Да са ви живи и здрави и да радват мама и тате! На мамите именнички също честито!  Hug  bouquet
За справка момиченцето ми се казва Ая! Тъй като явно съм пропуснала да ви го кажа и виждам, че в списъка над темата стои само пола и датата на раждане  Simple Smile
Честито и на всички, чийто съкровища са вече на годинка! Наздраве!  Hug

# 518
За имунитет си говорите, аз на Ради му давам няколко неща които да го подсилват:
1/ Бронхо-ваксом по схема 10дни се пие и 20дни се почива за 3 месеца
http://apteka.framar.bg/02001401/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%85% … 5-%D0%BC%D0%B3-30
2/комбинирани витамини на д-р Тайс, давам по схемата на Бронхо-ваксом http://www.naturprodukt.bg/katalog-produkti/multivitamol-sirop
3/Имунокеър дропс- те са извлек от някакви гъби (ганодерма Луцидум, Кордицепс Синенсис), пулмолога много настояваше да ги даваме за 45дена, пък после ще видим. При всяки различна схема се прави
4/Умкалор 3*10капки за десет дена и утре ги приключвам. Мисля, че имат добър ефект, т.к и аз ги пих само два дни за обострен синузит и мн ми помогнаха http://apteka.framar.bg/30011099/%D1%83%D0%BC%D0%BA%D0%B0%D0%BB% … 8-20-%D0%BC%D0%BB
5/Клеева тинктура по 2капки дневно
Понеже питах доктора дали мога да прилагам и някакви бабешки методи чаичета и разтривки доктора ми каза да варя на Ради и следния чай- по 1/2 чаена лъжичка риган, мащерка, подбел и бъз. Слага се 650мл вода и като се затопли се сипват билките, варят се 6-7-8мин. Прецежда се веднага и се подслажда с небет шекер. Желателно е да се пие 5-6 пъти по 20-30мл за деня. Чая е приятен и на Ради му харесва. Освен това каза, че може да се разтрива със слаба ракия, но и ни изписа Пулмекс бебе за намазване на гърдичките и гръбчето, като се пазят сърцето и гръбнака.
Аз днес включих и сок от черна ряпа /издълбана половинка от ряпа се пълни с пудра захар и се пие сока/.
Не използвайте мед за бебето, доктора официално ме предупреди Naughty
Хайде всички болнички дечица и майчета да оздравяват бързо  Praynig
Честит имен ден на именничетата   bouquet

# 519
Наистина ли  вярвате, че тъпчейки децата с тази химия им засилвате имунитета и няма да боледуват  newsm78. И сега не тръгвайте да ми обяснявате, че това са извлеци от билки, дащото тези извлеци от билки щяха да са се развалили на втория ден, ако не бяха натъпкани яко със стабилизатори.
Моята схема - за големия: до 2 години изпи 1 кофа различни имуностимулатори. резултат изпи към 20 антибиотика - първия на 20 дни, последния на 1 г 11 м. Тогава му опепирахме третата сливица като условието беше 2 седмици да не е вдигал температура, което ми се струваше толкова непостижимо... След операцията престанах да се занимавам с тези имуностимулатори и подобни и детето престана да боледува. За следващите почти 3 г по една хрема и по един грип годишно най-много. Не се храни здравословно (злояд е яко), не приема допълнително витамини, има ужасяващо увеличени сливици, които отказвам категорично да махна и въпреки всичко е здрав. С Ева - някакви дреболии до момента като болести. Не е пила антибиотици и имуностимулатори. И всъщност как разбирате дали един имуностимулатор има ефект или не? Т.е. ако детето не се разболява ли? Ми то си е до дете.

# 520
За имунитет си говорите, аз на Ради му давам няколко неща които да го подсилват:
1/ Бронхо-ваксом по схема 10дни се пие и 20дни се почива за 3 месеца
http://apteka.framar.bg/02001401/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%85% … 5-%D0%BC%D0%B3-30
2/комбинирани витамини на д-р Тайс, давам по схемата на Бронхо-ваксом http://www.naturprodukt.bg/katalog-produkti/multivitamol-sirop
3/Имунокеър дропс- те са извлек от някакви гъби (ганодерма Луцидум, Кордицепс Синенсис), пулмолога много настояваше да ги даваме за 45дена, пък после ще видим. При всяки различна схема се прави
4/Умкалор 3*10капки за десет дена и утре ги приключвам. Мисля, че имат добър ефект, т.к и аз ги пих само два дни за обострен синузит и мн ми помогнаха http://apteka.framar.bg/30011099/%D1%83%D0%BC%D0%BA%D0%B0%D0%BB% … 8-20-%D0%BC%D0%BB
5/Клеева тинктура по 2капки дневно
Понеже питах доктора дали мога да прилагам и някакви бабешки методи чаичета и разтривки доктора ми каза да варя на Ради и следния чай- по 1/2 чаена лъжичка риган, мащерка, подбел и бъз. Слага се 650мл вода и като се затопли се сипват билките, варят се 6-7-8мин. Прецежда се веднага и се подслажда с небет шекер. Желателно е да се пие 5-6 пъти по 20-30мл за деня. Чая е приятен и на Ради му харесва. Освен това каза, че може да се разтрива със слаба ракия, но и ни изписа Пулмекс бебе за намазване на гърдичките и гръбчето, като се пазят сърцето и гръбнака.
Аз днес включих и сок от черна ряпа /издълбана половинка от ряпа се пълни с пудра захар и се пие сока/.
Не използвайте мед за бебето, доктора официално ме предупреди Naughty
Хайде всички болнички дечица и майчета да оздравяват бързо  Praynig
Честит имен ден на именничетата   bouquet
Детето болно ли е? Че аз направо останах ей така #Crazy Дори и на болните си деца толкоз "илачи" не съм давала.
Умкалора не е имуностимулатор! Деси ясно е описала част от листовката малко по-горе. Peace Той е за кашлица, както и черната ряпа с мед или захар. Peace

А пък това с антихистамините където ги изписват на децата преди или след ваксина, не помня вече....това ми се вижда най-голяата глупост. Но аз не съм лекар, не разбирам колкото тях. Само знам, че антихистамините не са безобидни/попитайте чичко гугъл и ще разберете защо/...Те като панадолчето го изписват/въпреки, че и от него не давам превантивно/. ooooh!

Аз бих препоръчала само едно: Четете бе хора, четете! Имате достъп до социалната мрежа в която има всичко, четете кое за какво се пие. Четете си и листовките, не се доверявайте сляпо на лекарите, че има тооолкова шарлатани.

# 521
Аха, тук май си пишем само за себе си...
Детето ми направи пневмония септември и беше за 6 дневно лечение в болница, но въпреки това след месец пневмонията се върна, оказа се че е недойзлекувана. Лежахме още 11дена в Терапия, където мога да кажа, че добре се грижеха за детето, минаваха по няколко лекари да го следят, а лекуващ ни беше и е един от най-добрите пулмолози тук. /Детето започна да кашля и затова му назначиха Умкалора и затова давам ряпата/
Всичко, което детето приемаше и приема е с цел да се излекува, възстанови и предотврати ново заболяване и е назначено от лекар, който каза, че в нашия случай пълното възстановяването ще е бавно и може да отнеме месеци.
Поради това и моето решение беше да давам каквото са ми предписали, защото е несериозно да прекратя лечение на пневмония просто защото това не са природосъобразни вещества
Желая много здраве на всички!

# 522
Мислех да не пиша, но не се стърпях.
Дезил, не се ядосвай.
Ронка, ако детето ти е един месец с 39,9 Т, даваш антибиотик след антибиотик, обикаляш от лекар на лекар и нищо не се променя, ще започнеш да даваш всичко, което можеш, което са ти изписали или което е помогнало на някой друг. Не съди толкова строго, че не знаеш какво ще ти дойде до главата. Казвам го от опит. Може и да не е полезно, да е химия, но избор нямаш, когато гледаш как ти се топи детето в ръцете. Повярвай те ужасно е. И колкото и да четеш нищо не променяш. Боледували ти детето няма оправия. Герчо го е казала - то си е до дете. Но има неща, които помагат, поне да минава по-бързо. Герчо, аз вдигнах Кити с зелена енергия и кордицепс. Но направихме и 9 сеанса скенар терапия. Как разбрах, че помогна - болестта пак протича с висока Т, но я сваляме за 3 дена, а не за 30, както преди. От 8 месечна до 3 години беше всеки месец по две седмици с висок Т, редовно с бронхити. Вече да не чува дявола почти не пие антибиотик, минаваме с хомеопатия, но имам едно на ум за Жужа. Така че не съдете строго. Всякакви проблеми има, молете се да не ви идва до главата.
Здравейте. Ние биваме. Жужа вече яде всичко. За сега е добре. Нерви ме яко, прави сто бели в минута, но е здрава, а за мен това е най-важно. Като направи беля идва и ми показва, че е направила нещо. Бие си ръката - виновната. Много е сладка. не повтаря бела, но пък яко започна рисува по стените. после ходи и бърше. знае, че не трябва, но го прави.

# 523
Привет  Simple Smile
Дейзил, не се ядосвай, знаем че малкия беше с две пневмонии, напълно те разбирам, че искаш да направиш всичко възможно да се възстанови напълно...
Дискусията за Умкалора май тръгна от мен, аз не съм твърдяла ,че е имуностимулатор, а че се дава когато детето започне да се разболява и е вече късно за превенция. Това прочетох в листовката, после видях, че е подходящ и при кашлица и синузити, така че го давам и за това. То си пише изрично, че не трябва да се дава повече от 3 седмици Peace
Иначе Герчо, хубаво е че Иван е спрял да боледува ,наистина като влезеш в кръга на антибиотиците и няма спиране. Аз затова отказах да дам този път на Елена антибиотик, защото щяха да й станат 3 за 2 месеца, което е ужасно за толкова малко дете. Вярно, че по-бавно оздравява, но вчера я водих пак на лекар и всичко е ок, покашля си , но гърдите са чисти ....Но всички деца са различни и родителите решават как да ги лекуват и какво да им дават за подсилване на имунната система. Радвай се, че Ева не боледува, и аз си мечтаех да не ми е болново детето, ама ей на -такова излезе Grinning
Недейте така да нападате Дейзил,че дава всички тия неща на детето си, само тя си знае какво е да й преболедува детето две пневмонии и да трябва да се възстановява с месеци....

И аз не вярвам особено на витамините за подсилването на имунитета, просто си е до организъм дали ще се разболее или не....Давам в момента само клеева тинктура, не знам дали има ефект при Елена, но не вреди. Аз съм голям привърженик на прополиса , лично на мен ми е помогнал да си оправя доста здравословни проблемчета и вкъщи си правя домашна тинктура, поне знам че аз съм си я приготвила и съм спокойна.
И така....Хубав ден на всички Hug

Буба Катинка, писали сме по едно и също време Simple Smile

# 524
Здравейте, на малката и мина хремата, но кака и и аз намазахме Simple Smile нищо сериозно, дори Осц. не давам въпреки мнението на хомеопата ни. Ами не искам да ги тъпча с нищо...гледам да се храним разнообразно и пълноценно. Надявам се грешките допуснати с първото дете да не се повтарят сега...защото милата доста лекарства изпи, преди да намеря истински хомеопатии- правещ засега перфектни диагнози! Дано да ни е жива и здрава тази лекарка и така да ни лекува занапред!
Само да спомена, дори  и хомеопатичното лечение не се прави на своя глава!!!

Дезил, дано да излезете от този затворен кръг!!! искрено и от все сърце ти пожелавам бързо да се стабилизирате! Горе главата минават периодите!  bouquet После остават само бръчките Simple Smile

Ох ние никак не спим нощем, после съм като сомнамбул на работа...кажете вие как спите  Rolling Eyes Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт