Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 823
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Добър вечер кулинарни вълшебници !  Hug

Големи вкусотийки видях ... Heart Eyes  newsm22
Поздравления за всички майсторки !   bouquet  bouquet

от мен - фокача с чери доматчета и розмарин

и кетчуп

# 361
  • При елфите ...
От мен:   bouquet

Баница със зелен лук и "Одрински кори"

За n-ти път Сладкиш "Рени" без яйца, от пълнозърнесто брашно с круши и сладко от череши, много сполучлив отново. Аз съм така, като нещо ми хареса мога всеки ден да го ям.

# 362
Вени,бързо свършва,защото е много вкусно  Hug
Вълшебница си  Heart Eyes
Близначе,великолепно меню! Heart Eyes

От мен само - Пица

Хубава вечер,момичета! Hug

# 363
  • София
   Поздравления за всички прекрасни кулинарки!

Аз днес само едни бисквитки, че дъщерята реши,че и се яде нещо сладко и хрупкаво!Имаше и грах яхния, и ориз със зеленчуци по китайски, но не ги снимах!

# 364
Подстрекателките от Коледната тема  Hug Пробвах меденките на Джема от Наталина. Ето го резултата:

# 365
ябълков сладкиш -един от многото по идея на Лабрекс правя го за втори път много е вкусен.
раираните кифлички с кашкавал

# 366
  • In a surreal moment!
megansg - Благодаря!  Peace
Venetta - Вкусно беше, макар и много нездравословно, но цяла нощ и цял ден ме боля главата,та реших да си угодя с бленувани вкуснотии. Embarassed Картофените топки се правят много лесно, права е Пеп-4о, на пърженото пиле сложих сух чесън и аромата е ммм...пиперките са последните от градината - върхарчета - сладки , чудни  Grinning
bliznacite2004 - оле, че вкусна питчица...децата сигурно са папкали с кеф  Grinning Не си писала скоро как са Теди и Йоанка... примъчняло ми е  Heart Eyes Hug
Женя 83 - големи сте подстрекателки с тия медени къщички и бисквитки разни....сега те са ми в галавата  Crazy

# 367
Привет!

Минавам бързичко, за да помоля Мариета за рецептата за морковения кекс (заливка ли е това отгоре?) и Фелисидад за повече подробности за супата от манатарки?

Гуинет, един шоколадов мус ми се мерна ...  Heart Eyes Честит празник на момчето ти на патерица!

# 368
# 369
Лелее момичета,страхотни неща видях тук,преклон пред всяка от Вас Hug
Аз минавам на бързо с днешния обяд  ориз с гъби-масловки и заливка и кексче

Хубава неделя на всички Heart Eyes

# 370
Тук като влезна и видя снимките ви... огладанявам...  Mr. Green  Party

delicate , равдам се, че "Питте и панне" се е харесало Hug

А ние бяхме на тиквички  с балсамико ...нямах време за сложни ястия   chef

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 00:57 от Винце

# 371

М,дааам, тук по което и време да влезе човек, усиленото преглъщане му е осигурено! Peace Grinning От вкусно по-вкусно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Залепих се на Pipinka за хубавите панирани кашкавалчета и салатката Heart Eyes  bouquet, на Venetta за мусакичката  bouquetСелма и тя ме подхвана с това "Ноктюрно"  chef  bouquet, bliznacite2004 с фокачата и кетчупа  Heart Eyes  bouquet, Aredhel с чудната баничка Heart Eyes  bouquet, че сладки разни, кексчета........боже, все едно днес гладна са ме държали. Embarassed

Di_Djina49, това сладкиша на Шула Модан ли е  newsm78, днес и аз го правих, н го носих на гости. Много добре изглежда, радвам се, че ти харесва!  bouquet

Вкъщи много вкусни джобчета с ябълков пълнеж и питка.

# 372
Класирам се набързо само се едно мезе за вино - Мус от сирена със смокини и орехи

# 373
Класирам се набързо само се едно мезе за вино - Мус от сирена със смокини и орехи

лулу развинити ми фантазията...с това мезе за вино  Heart Eyes

# 374
  • София
   Лабрекс, как докарваш всичко така оранжево-златно?Прекрасен цвят!

Общи условия

Активация на акаунт